Arkadaþlar hepinize merhaba. Sürecimle ilgili umut olmasýný dileyerek sözlerime baþlýyorum. Burada kendisine teþekkürü bir borç biliyorum tabiki Arya’ya bu teþekkür. Hemde çok içten, þu bir gerçek ki geçen sene hpv testim tip 51 negatif ve kolposkopi sonucum cin1 geldiðinde bu hastalýk hakkýnda hiçbiþey bilmiyordum. Yaþým 42 iki çocuðum vardý ve dünyam baþýma yýkýlmýþtý asla tedavisi olmadýðý söylenen bu durumlarýn bu forumu kurup insanlara umut olan Arya sayesinde kesinlikle tedavisi olduðunu bilin istiyorum, korkmayýn.. Ahcc ile ilgili bu bilgilendirmeleri yaptýðý için Arya sen iyi ki varsýn ben neagtife döndüm arkadaþlar hemde 5 ayda. Ahcc 5 ay kullandým, deflagyn jel 3 ay kullandým, d vitamini takviyesi ara ara yeþil çay ekstresi b12 takviyesi kullandým, sigarayý býraktým. Geçen ay ketemde test verdim negatif geldi. Ýkna olmam lazýmdý hata var mý diye düzen labv. Yaptýrdým ve bugün sonucum negatif geldi. Doðrulamasýný yapmýþ oldum. Baðýþýklýk sistemi bu virüsü yeniyor, birde folik asit ve melatonin kullandým uyku için. Yendim, hepimiz yeneceðiz. Herþey için teþekkür ederim. Umutsuz olmayýn, sevgiler
Arkadaþlar birde 3 doz aþý oldum 4’lü aþý. Ahcc ye kimse inanmýyor hiçbir doktor önermedi. Ama ben denemeye deðer dedim, üstelik baðýþýklýk sistemi rahatsýzlýðým var graves hastasýyým, hipertiroidim ve ilaç kullanýyorum ama bana hiçbir yan etkisi ýlöadý Ahcc’nin. Sýfýr grip oldum, anaokulunda çalýþýyorým çocuklarla iç içeyim herkes bu sene infulanzadan yýkýldý kendi çocuklarým dahil, benim burnum akmadý. Ahcc sayesinde![]()
Merhabalar çok sevindim çok geçmiþ olsunAhcc'ye inanýyorlar mý inanmýyorlar mý bilmiyorum ama bildiðim bir þey var ki; hastalarýný müþteri gibi görüp onlarýn olmayan yöntemlerle iyileþmeniz iþlerine gelmiyor. Gidip siðil dondurup, yaktýrýp, 50 defa test yaptýrýp (hastanenin laboratuvarýnda), bir ton þeyle uðraþmanýz iþlerine daha çok geliyor.
Ama bana inanmanýza çok sevindim, siz ve sizin gibi forum üyelerinin negatif olmasýna da çok mutlu oluyorum. Ben kendim baþardým, sizin de baþarmanýzý istiyordumçünkü bir yol var, belki biraz uzun veya zahmetli, ama negatif olmak için bir yol var..
![]()
Þöyle ki, geçen sene ekim ayýnda hpv testi yaptýrdým ve tip 51 pozitif geldi. Yüksek riskli grupta olduðu için doktorum kolposkopi yaptýrmamý istedi. Ankara da Polat Dursuna gittim, kolposkopi yapýldý alýnan örneklere göre cin1 geldi pataloji sonucum. Polat Dursun sadece aþý ol, sigarayý býrak, iyi beslen ve uyu önerisinde bulundu. Hiçbir takviyenin iþe yaramayacaðýný söyledi. Cin1 evresininde kendi kendine gerileyeceðini 6 ay sonra smear testi yaptýrmamý istedi, bu arada ekim ayýnda yapýlan smer testim problemsiz gelmiþti. Ben Polat Dursunun Ahcc kullanma önerisini ve deflagyn kullanma önerisini asla dinlemedim. 5 ay Ahcc kullandým ve yazdýðým tüm diðer þeyleri yaptým, sonuçlarým negatif. Hpv temizlendi cin1 de hpv olmadýðýna göre bittiðini düþünüyorum hpv yoksa tekrar kolposkopi yapýlmýyor diye düþünüyorum.
Arya çok minettarým hayatýn boyunca bu kadar insana ýþýk tutmuþ olman umarým sana çok büyük güzellikler getirsin sana duam hep saðlýk, mutluluk ve þans getirmesi olacaktýr. Bildiðim tek bir þey varsa o da þu ki, ben senin sayende atlattým, bu forumu açýp, kullandýðýn herþeyi burada paylaþman insanlara yardýmcý olman sana teþekkürü az kýlar. Katýlýyorum doktorlar için müþteri lazým, az paralar deðil leep iþlemleri vs. Ahcc tedavisine güvenin arkadaþlar. Evet pahalý ama ne yapýn ne edin kullanýn
Geçmis olsun çok sevindim. Sigara kullanýyor muydunuz gecmiste ya da pozitifken