Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 7 Aydýr Ahcc Kullanýyorum Yeterlimi

Kýdemli Üye

7 Aydýr Ahcc Kullanýyorum Yeterlimi

Arkadaþlar merhaba makat siðili þikayetiyle ahcc baþlamýþtým 7 aydýr kullanýyorum son kutu bugün bitti 4 aydýr tek bir siðil bile çýkarmadým sizce 7 ay yeterli mi ahcc için býraktým die siðiller tekrarlarmý ?

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Cevap: 7 Aydýr Ahcc Kullanýyorum Yeterlimi

Bence yeterli ama emin olamýyorsan 8-9 aya tamamlayabilirsin. Bir test yaptýrma imkanýn varsa yaptýr ama erkeklerde test yapýlmaz pek sigil yoksa.. Test yapma imkanýn olmadýgý icin +1 veya 2 ay daha kullanýp negatifliði iyice garantileyebilirsin duruma göre. Ben olsaydým öyle yapardým yani. Ama test imkaným olsa su an yaptýrýrdým ve negatifsem zaten ögrenirdim fazladan kullanmama gerek olmazdý.

Kýdemli Üye

Alýntý Arya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bence yeterli ama emin olamýyorsan 8-9 aya tamamlayabilirsin. Bir test yaptýrma imkanýn varsa yaptýr ama erkeklerde test yapýlmaz pek sigil yoksa.. Test yapma imkanýn olmadýgý icin +1 veya 2 ay daha kullanýp negatifliði iyice garantileyebilirsin duruma göre. Ben olsaydým öyle yapardým yani. Ama test imkaným olsa su an yaptýrýrdým ve negatifsem zaten ögrenirdim fazladan kullanmama gerek olmazdý.
    Arya inan aklýma takýlan da o doktor test falan yaptýr die bir öneride bulunmadý bana bende makat siðili vardý içeride ve dýþarýda doktor anoskop ile muane ediyor ama öncesin de lavman falan yap demiyor anoskop zaten 6-7 cm içeriyi zar zor görüyor yeterlimi yani anoskop bir de tehlike li türler siðil yapmýyor bildiðim kadarýyla bunlarýn tespiti nasýl yapýlýyor daha derinde siðilim varmý cýn evresindemiyim aklýmda bir sürü soru iþareti tatmin olmuyorum sence anoskop yeterlimi makat muanesinde Bu forumu kurduðun için sana çok teþekkür ederim bu arada iyi ki var bu site🤗🤗🤗

Yeni Üye

Peki arkadaþlar ahcc yeni siðil çýkartmýyor ancak mevcut siðileri de yok ediyor mu? Benim þuan 4 ay oldu ben Ahcc ile birlikte yeþil çay extratlý krem denedim. Krem deri altýndaki siðilleri gün yüzüne çýkarmada basarýlý olsada uzun ve yorucu bir sürec ve iðne ucu kadar 3-4 tane çok belli olmayan siðilim var. Onlar ne yaptýysam geçmedi. Bakalým Ahcc ye devam ediyorum. Þimdi de propolise baþladým. Ýyice deney tahtasý oldum. Ýyi bir çözüm olursa paylaþacaðým.

Kýdemli Üye

Alýntý mstfa Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Peki arkadaþlar ahcc yeni siðil çýkartmýyor ancak mevcut siðileri de yok ediyor mu? Benim þuan 4 ay oldu ben Ahcc ile birlikte yeþil çay extratlý krem denedim. Krem deri altýndaki siðilleri gün yüzüne çýkarmada basarýlý olsada uzun ve yorucu bir sürec ve iðne ucu kadar 3-4 tane çok belli olmayan siðilim var. Onlar ne yaptýysam geçmedi. Bakalým Ahcc ye devam ediyorum. Þimdi de propolise baþladým. Ýyice deney tahtasý oldum. Ýyi bir çözüm olursa paylaþacaðým.
    Ahcc baðýþýklýðý güçlendiren bir takviye baðýþýklýðýn hpv virüsüne karþý güçlenmesini saðlýyor yani varolan siðilleri düþürmüyor fakat yenisinin çýkmasýný önlüyor ama tek baþýna ahcc yeterli dðeil tabiki önce siðilleri aldýrmak gerek sonra o bölgeyi sürekli kuru tutmak gerekir týraþ etmemek gerekir vücuttaki diðer eksik vitaminleride temin edersen negatif olmak hýzlanýyor ama siðilleri yaktýrarak yok etmeni öneirrim daha fazla virüsün viral yükünü yok ediyor

Yeni Üye

Ben viral yükü hallettim gibi. Yeni siðil çýkarmýyorum. Siðil yaktýrmaya ben þahsen sýcak bakmýyorum. Çok iz býrakabilir. Ben þuan mevcut siðillerden istesem kutulabilirim. Çok küçük 3 veya 4 tane var. Kurtulmak istemememdeki amaç neyin iþe yaradýðýný görmek istemek. Yoksa verrutol olsun antihpv krem olsun bunlarla halledebiliyorum. Genel araþtýrmalarým sonucu þunu çok merak ettim. Mesela yeþil çay neden baðýþýkliði bu kadar harekete geçirebiliyor. Sonuç olarak içindeki flavonoidin etki ettiðini okudum. Sonra forumda bir arkadaþýn paylastiði propolis paylasimýný okudum ve propolise ilgili araþtýrmalar yaptým. Sonuçta propolisin içinde tek bir flavonoid yok. Arýlar bir sürü bitkilerden topluyor ve propolis en iyi alkolde çözünüyor. Alkolde çözünmüþ propolis ise damlattiðýn yere yapiþýyor ve flavonoidlerin günlerce orada kalmasýný saðlýyor. Genelde arastýrmalarda sabah akþam ya da günde 1 kere sürülmüþ ve en az 2 ayda etkisiný göstermiþ. Propolis alerjen bir madde bu nedenle dikkatli olmak lazým. Þuan bende bir alerji yapmadý sabah akþam deneyeceðim. Eðer etkili bir tedavi olursa buradan paylaþýrým. Daha 5 gün oldu.