Lýly Nickli Üyeden Alýntý
Merhaba arkadaþlar
Bu ay bu hastalýðý kaptýðýmý öðreneli tam 1 yýl oldu ve doktorlarýn yorumuna göre 10 aydýr siðilim yok. Ancak ben vajina dýþýnda, normal deride kasýkta hiçbir þey yaþamadým benim sadece anal bölgede ve vajina iç dudakta bazý kabartýlar vardý. Anal bölge evet siðildi ama vajinadakileri tam 9 doktora gösterdim kimse ne tam siðil dedi ne de baþka bir þey bir çok doktor bunlar tahriþ dedi ve üstüne nioli yaðý sürmemi istedi büyük bir þans ki nioli yaðý sonrasýnda onlar gitti ve onlar gideli tam 6 ay oldu. Enson 1 ay önce doktora gittim kontrolü yaptýk o dönem de gördüðüm bir kabartý vardý ama doktorum bir þey yok dedi sadece mantarýn var dedi kültür testi aldý bu durumu çözdü þimdi benim o gözüme takýlan kabartý sanki bana büyüyor gibi geliyor sadece beyaz incecik bir çizgi sanki çizik atýlmýþ gibi ama dokununca hissetmiyorum bile normal deri, belki de vajina iç dudakta olduðu için bilemiyorum.. Sizce bu siðil mi deðil mi nasýl anlayabilirim tabii doktora da randevu alacaðým yine ama bilmiyorum. Bu arada bilmem fark eder mi ama doktorum Saðlýk Bilimleri Üniversitesi'nde öðretim üyesi bu yüzden deneyimlidir bu konuda diye düþünüyorum yorumlarýnýzý bekliyorum. Ve vajina iç dudaða kriyo iþlemi yapýlýr mý sizce?