hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Aðzýmda siðil olabilir mi? Doktor ve Lab önerisi

Merhabada arkadaþlar, ben genitalde tip 51 ve tip 39 ile mücadele ediyorum daha yeni cin 1 olduðumu öðrendim. Bugün ise yemek yedikten sonra azý diþimin hemen arkasýnda sanki orada yemek kalmýþ gibi bir hissiyata kapýldým ve flaþý açýp baktým. Sert, aðýz içimin renginde siðile benzer bir þey gördüm tabi daha doktora göstermediðimden net bir þey diyemiyorum. Sizden Ankara'da oral hpv alanýnda uzman bir doktor önermenizi rica ediyorum özelde veya devlette olmasý fark etmez. Bir de Ankara'da oral hpv genotiplendirme testi yapan yer de önerirseniz çok sevinirim. Þüpheli iliþkiyi yaþayalý 11 ay kadar oluyor daha önce böyle bir lezyon fark etmemiþtim bulaþtan 11 ay sonra siðil çýkartmak mümkün mü? Ya da daha öncesinde çýktý da ben mi fark etmedim bilmiyorum ama psikolojik olarak pek iyi hissetmiyorum her þey sanki üstüme geliyormuþ gibi hissediyorum hpvsiz günlerimi çok özlüyorum. Ne zaman iyi hissetsem bir þey çýkýyor resmen onu görmezden gelmeme izin vermiyor. Hem genitalde hem oralde bu virüse sahip olanlarýnýz varsa neler yapýyorsunuz?

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Cevap: Aðzýmda siðil olabilir mi? Doktor ve Lab önerisi

Merhaba, bildiðim kadarýyla hpv aðýza da yerleþiyormuþ. bence bir an önce bir cildiye doktoruna gözük çünkü hpv cildiye konusu diye biliyorum. Çok tehlikeli bir bölge aðýz, yayýlma olursa sýkýntý yaþayabilirsin.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Daha önce forumda yazýlmýþ isimler var. Yakýn zamanda bende gidicem þuan ameliyatlý olduðum için gidemiyorum. Wegeen arkadaþýmýz cildiye yazmýþ ama aðýz için KBB Doktorlarý bakar yanlýþ bilgi.
    Doktorlarý ismi;
    Prof.dr.Þefik Hoþal ve Prof. Dr. Haldun Oðuz yazýlmýþ gidersen eðer deneyimlerini paylaþýrsan memnun olurum. Bende Ankara’da yaþýyorum

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Cumartesi günü Haldun Oðuz’a görüneceðim. Ben de buradan düþüncelerimi paylaþabilirim sonrasýnda.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Matt Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Cumartesi günü Haldun Oðuz’a görüneceðim. Ben de buradan düþüncelerimi paylaþabilirim sonrasýnda.
    Çok sevinirim.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Benim anüs çevremde siðiller mevcut. 2 hafta önce Ankara’da Doç. Dr. Aydýn Köþüþ’e muayene oldum. Kriyo uyguladý siðillerime. Aslýnda kendisi kadýn doðum uzmaný, ancak erkeklerde de siðil tedavisi uyguluyor. Orada anüsümden smear testi verdim. Ayný zamanda aðzýmdan da sürüntü testi verdim. Test sonucu negatif geldi. Ama içim rahat etmiyor bir türlü. Birkaç yýldýr boðazýmda yutkunduðumda bir yumru hissediyorum, sanki çok iyi yutkunsam gidecekmiþ gibi… Ama gitmiyor iþte. Sürüntü sadece aðýz içimden alýndýðý için Haldun Oðuz’a görünmek istedim. En azýndan boðazýma kadar baksýn diye. 🥲 Psikolojik olarak hepimiz ayný yollardan geçiyoruz ve seni çok iyi anlýyorum. Ama güçlü olmamýz gerekiyor. Hoþ, bu tavsiyeyi verirken bile kendimi güçlü hissetmiyorum. Ama iþte güçlü olmamýz gerekiyor.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Bununla birlikte yine Cumartesi Haldun Oðuz’dan sonra 2. kriyo için Aydýn Köþüþ’e gideceðim. HPV aþýsýnýn da ilk dozunu vurulacaðým orada.

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    2

Alýntý Matt Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Benim anüs çevremde siðiller mevcut. 2 hafta önce Ankara’da Doç. Dr. Aydýn Köþüþ’e muayene oldum. Kriyo uyguladý siðillerime. Aslýnda kendisi kadýn doðum uzmaný, ancak erkeklerde de siðil tedavisi uyguluyor. Orada anüsümden smear testi verdim. Ayný zamanda aðzýmdan da sürüntü testi verdim. Test sonucu negatif geldi. Ama içim rahat etmiyor bir türlü. Birkaç yýldýr boðazýmda yutkunduðumda bir yumru hissediyorum, sanki çok iyi yutkunsam gidecekmiþ gibi… Ama gitmiyor iþte. Sürüntü sadece aðýz içimden alýndýðý için Haldun Oðuz’a görünmek istedim. En azýndan boðazýma kadar baksýn diye. 🥲 Psikolojik olarak hepimiz ayný yollardan geçiyoruz ve seni çok iyi anlýyorum. Ama güçlü olmamýz gerekiyor. Hoþ, bu tavsiyeyi verirken bile kendimi güçlü hissetmiyorum. Ama iþte güçlü olmamýz gerekiyor.
    Anusten smear alýnmýyor diye biliyorum turkiyede . Anus dýþýndan suruntu mu aldý yok içeriden de mi

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Anüs içerisinden aldý.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0