hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    2

Cevap: Negatife dönüp dönmediðimizi test olmadan tahmin yürütebilir miyiz?

Çilek kýz durumunu çok merak ediyorum o siðil miymiþ yoksa baþka bir þey mi

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Alýntý Lýly Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Çilek kýz durumunu çok merak ediyorum o siðil miymiþ yoksa baþka bir þey mi
    Bilmiyorum lily, hala gitmedim gözükmüyo þuan bir þey . Bakalým aðustos ortasý gibi kontrole gidicem o zaman yazarým

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Ekinegemen Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ayrýca þunu hiçbir zaman unutmayýn hpv'nin tedavisi asla bulunmayacak. Bulunursa doktorlar, ilaç sektörleri, eczaneler hepsi kaybeder.
    Tamam da o zaman baþka hastalýklarýn da tedavisi bulunmasýn ve birbirine baðlý olarak süreç yürüsün, böyle bir þey olamaz ki. Bence hpv'nin vücutta nasýl bir etki yaptýgý ve bunun mekaniði tam çözülemiyor, ya da çözülse bile buna tam etki edecek bir tedavi yöntemi üretilemiyor.

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Merhaba Arya seni tekrardan gördüðüme sevindim 🥹 fakat durum þöyle ki hiçbir ilaç insanlarý tedavi etmeye yönelik deðil. Þeker hastalýðýndan örnek vereyim bir çok saðlýkþo yaþayan ekmek dahil tüm karbonhidratlarý hayatýndan çýkaran insanlar þeker hastalýðýný yenmiþ durumda bunun en büyük örneði saðlýklý yaþýyoruz instagram sahibinin eþi ve kendisi. Fakat günümüzde þeker hastalarýna ilaç ve diyet olarak bolca karbonhidrat öneriliyor amaç iyileþtirmek deðil ilaçlarla süründürüp ticaret yapmak. Canan karatay bu düþüncesi ile 5-6 gün önce tazminat almaya hak kazandý. Canan karatayda ilaç þirketlerinin artýk bir ticarethane olduðunu söylemiþti. Canan kararaya göre D vitamini her insanda 100pg/ml b12 ise 1000 pg/ml olmalýymýþ ama günümüzde doktorlar 30 seviyeler yeterli olarak görüyor ve en kötüsü de doktorlar d vitamini eksikliði için günlük 1000 iu d vitamini yeterli görmesi. Araþtýrmalar sonucunda günlük 1000 iu ile d vitamini yükseltebilen hiç kimse yok.

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

+ Þunuda öðrendim diyebilirim, insanlar karbonhidratsýz yaþayamaz algýsý var günümüzde karbonhidrat = enerji fakat insanle asýl karbonhidratsýz yaþar, yaðsýz yaþayamazmýþ bunu öðrendim. Canan karataya göre kolestrol tamamen ilaç þirketlerinin uydurmasýndan ibaret olup kolestrol diye bir hastalýðýn olmamasýymýþ. Bir diðer konu Tansiyonu yükselten gýdanýn tuz deðil þeker olduðu gerçeði ama günümüzde tansiyon hastalarýna en çok yasaklanan gýdanýn þeker olmasý. Rafine veya doðal hiç farketmez. Kolestrol olayýnda bir diðer konu ise zamanýnda zeytin yaðýnýn doktorlar tarafýndan zararlý olarak nitelendirilip margarinlern ortaya çýkmasý. Sence mantýklý düþününce doðal zeytinyaðý mý daha zararlýdýr? yoksa Margarin mi?

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Dr. Savan Günay diyor ki;
    - D vitamini 80-100 nanogram/ml arasýnda olmayan hiç kimse baðýþýklýk sistemim yüksek demesin. Saðlýklý yaþýyoruz sitesindeki insanlarýn d vit seviyeleri bazen 200 bazen ise 100 üstünü buluyor ama hiç 100 altýna düþmüyor ama hiç toksike bir yan etkisi yok dede ve babanneme diyeceðimiz o iki insan hepimizden daha saðlýklý görünüyor ahahahaha. Þunuda eklemeliyim ben veganým mesela hayvansal bir gýda tüketmem ama bir þeylere inanýyorsam bunuda paylaþmak zorundayým tereyaðý, tereyaðý çok saðlýkmýymýþ ben mesela tüketmem ama yiyenleriz güvenle yiyebilir kolestrolden korkmayýn ve canan karatayý takip edin.

Benim araþtýrmalarým ve bana göre saðlýklý bir insanýn ve/veya yaþam için yapýlmasý gereken önemli þeyler þunlardýr;
    1- Rafine þeker ve ürünleri hayatýnýzdan çýkarýn.
    2- Baðýrsak florasýný koruyon (probiyotik tüketin)
    3- Karbonhidratlardan, glutenlerden, gdolu ürünlerden uzak durun. (Gdo= Soya, Mýsýr, Buðday)
    4- D vitamini seviyeniz 80-100 arasý olsun
    5- B12 seviyeniz 800-1000 arasýnda olsun (benim 971)
    6- Folik asit seviyeniz 10'un üzerinde olsun (Benim 16)
    7- Kýrmýzý eti daha az tüketin ve Sigarayý býrakýn. Sadece hpv için deðil, sigara içerken trigleriserid seviyelerim 122 den aþaðý inmezdi sigaran 20 gün sonra 66 ya indi. (kolestrolden deðil, trigleriseridden korkun)
    8- Magnezyum seviyeleriniz 2'nin altýna düþmesin.
    9- Günlük uzmanlar tarafýndan önerilen Çinko ihtiyacýnýzý mutlaka vücudunuza alýn.
    10- Çok fazla ilaç kullanýyorsanýz ilaç toksitelerini vücudunuzdan uzaklaþtýrmak için glutatyon takviyeside alabilirsiniz.

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Size ekmek yemeyin demiyorum bu arada internet sitesi üzerinden kasabada, köyde, kýrsal alanda yaþýyor iseniz ata tohumu alýp ekebilir, Büyükþehirde yaþýyor iseniz ata tohumu ile yapýlmýþ ekmekler sipariþ edebilirsiniz.

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Yazdýklarýndan çok etkilendim, haklýsýn ve saðlýklý yaþýyoruz hesabýný eþim de takip ediyor, o anlatýyordu emeðine saðlýk gerçekten

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    2

Merhaba çilek kýz durumun ne oldu cidden merak ediyorum lütfen haber ver

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Alýntý Lýly Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba çilek kýz durumun ne oldu cidden merak ediyorum lütfen haber ver
    Merhaba lily, daha gitmedim kontrole ama bi beklentim yok býraktým saðlýklý hayatýmý siðil filan cýkmýyo durumlar nedir bilmiyorum gittiðimde mutlaka yazýcam