Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Duþ alýrken bütün vücuduna yaymak

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Kýdemli Üye

Duþ alýrken bütün vücuduna yaymak

Arkadaþlar ben genital bolgemi yýkarken þu üstüme yüzüme geldi yanlýþlýkla arkamý kasiklarimi yýkayayim dedim o arada.Oyle olunca elimi yýkadým sonra baþtan sampuanlandim vücudumu yýkadým sabun sürüp ama öncesinde elimle genital bolgemi yikamistim þimdi bütün vücuduma yaymýþ mi oldum ne yapmalýyým.

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Cevap: Duþ alýrken bütün vücuduna yaymak

Alýntý HpvSoru Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar ben genital bolgemi yýkarken þu üstüme yüzüme geldi yanlýþlýkla arkamý kasiklarimi yýkayayim dedim o arada.Oyle olunca elimi yýkadým sonra baþtan sampuanlandim vücudumu yýkadým sabun sürüp ama öncesinde elimle genital bolgemi yikamistim þimdi bütün vücuduma yaymýþ mi oldum ne yapmalýyým.
    Hayýr rahat olabilirsiniz

Kýdemli Üye

Ne biliyim koltuk altým saçým her yerimi orami yýkadýktan sonra yýkadým elimle sonuçta duþ baþlýðýna da elliyoruz öyle hep dikkat ederken böyle bisey yaptým.Butun vücut için test de yok en korktuðum sey.Eminmisiniz bu konuda seneler sonra her yerimde sigil çýkmasýn ya

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Ne biliyim koltuk altým saçým her yerimi orami yýkadýktan sonra yýkadým elimle sonuçta duþ baþlýðýna da elliyoruz öyle hep dikkat ederken böyle bisey yaptým.Butun vücut için test de yok en korktuðum sey.Eminmisiniz bu konuda seneler sonra her yerimde sigil çýkmasýn ya
    böyle bir þey mümkün degil, gerçekten rahat olabilirsiniz

Kýdemli Üye

Yüzümde vücudumda döküntü var atopik dermattitten bendeki tip 11 genital bölgeye ekledikten sonra baþka yerinize ellemeyin deniyor ama ben tekrar yýkadým iþte þu sýçradý diye genital bolgemi yýkadýktan sonra bütün vücudumu elimle sabunlayip yani koltuk altým yüzüm vücudum saçým vs þimdi bütün vücuduma yaydim mi diye çok stresliyim

Tecrübeli Üye

Siz mesajda yolluyorsunuz cidden ben sizin dalga geçtiðinizi falan düþünüyorum ya da gerçekten psikiyatrik vakasýnýz

Kýdemli Üye

Siz de bana soru sormak için mesaj yolladýnýz.Ne alakasý var biliyorsunuzdur belki diye yolladým.Niye bu kadar gergin insanlar burda.Siz bana özelden soru sorunca ben size böyle bir þey yazdým mý?

Tecrübeli Üye

Siz de bana soru sormak için mesaj yolladýnýz.Ne alakasý var biliyorsunuzdur belki diye yolladým.Niye bu kadar gergin insanlar burda.Siz bana özelden soru sorunca ben size böyle bir þey yazdým mý?
    Sorularýnýz saçmalýðýna bir bakar mýsýnýz ya normal mi sizce, sürekli de saçma sapan sorularýnýzý görmem zorunda mýyýz? Tedavi ol kardeþim takýntý yapmýþsýn. Yok kapýyý itmiþsin yok hava yoluyla yok duþ baþlýðý. Sende bizi geriyorsun

Kýdemli Üye

Birincisi okumamýþtým yazýmý tam olarak önce genital nolgeyi yýkayýp sonra saçýmý ve vücudumu yýkadým elimle bulas olur mu böyle vucudumun diger yerlerine soru buydu.Ikincisi senin sorularýnýn mantýklý olduðunu kim söyledi?Toplanýp insanlar aa ne güzel mantýklý soru soruyorsun mu diyor?Sen tedavi ol terbiyesizlik yapma hepimiz bu hastalýðý yaþýyoruz ve zorlanýyoruz.

Tecrübeli Üye

Böyle yazdýkça ilk hpv olduðunu duyan da acaba böyle olur mu bulaþýr mý diye geriliyor. Yaptýðýn bu. Sorularýn mantýksýz. Bin defa olmaz demiþler hala havadan bulaþýr mý, duþ baþlýðýndan bulaþýr mý kapýnýn kulpundan bulaþýr mý. Bilmeyen insanlarýn psikolojisi ne halde haberin var mý. 80 gün geçti anca kendime geldim ilk gün gelip senin yazdýklarýný okusaydým, derdim ne bulaþtý bana ne yapacaðým þimdi. Yazmaaa böyle sorular sorma geçen gün Süleyman hocaya bile soran sendin direk anladým adam bile þok geçirdi ya saçma sapan sorular soruyorsun bide her yerden çýkýyorsun zaten ilk orda senin olduðunu anlayýnca sinirlendim de yazdým buraya. Belli etme kendini, iyilikle tek tek yazdýk olmadý YENÝ ÖÐRENEN ÝNSANLARI KÖTÜ ETKÝLERSÝN bunu bildiðim için yazýyorum yoksa yaz yaz dur aryada kibarlýktan cevap veriyor