Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Spermden hpv bulaþýr mý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Yeni Üye

Spermden hpv bulaþýr mý?

Selamlar bi süredir hpv þüphesi taþýyorum biri negatif biri pozitif iki test yaptýrdým ve þuan aktif lezyonum yok Sorum þu
    2.testi yaptýrmadan önce(pozitif olan) kondomlu beraberliðim oldu
    Þüpheli dönemimde bir süre sexe ara vermiþtim ama ilk testin negatif gelmesindende kaynaklý dayanamadým ve negatif biriyle iliþkim oldu. kondom kullandýk ama ýlýský sonrasý vajinada sperm akýntýlarý gördüm kondomu kontrol ettiðimde herhangi yýrtýk vs göremedim bilemiyorum belki ara verdiðim için aþýrý sperm akýþý oldu, partnerimde vajinasýndan akanýn sperm olduðunu söyledi ve ertesi gün hapý kullandý
    Yani böyle bir temastan karþý taraf virüs almýþ olabilir mi? Bir süredir moralim aþýrý bozuk
    Virüs bulaþý sadece siðilli bölgeye temas ile mi olur

Özel Üye

Cevap: Spermden hpv bulaþýr mý?

Kondom kullansaniz bile pozitifseniz deri temasýyla virüs bulasir kondomla bunun %50 dustugu soylenir ancak risk her zaman vardýr. Bu arada krsi tarafin bölgesel cizik catlak gibi durumu var miydi? En son ne zaman epilasyon yapmisti gibi deriyi acik hale getirecek etmenler virüsun bulas ihtimalini degistirir. Biraz zaman gecince mutlaka test versin. Kadinda hpv erkekte oldugu gibi boþ verilecek bir enfeksiyon deðil. Size de daha bilincli olmanizi karsi taraf biliyor muydu bilmiyorum ama mutlaka birlikte olacaginiz kisiye haber vermenizi tavsiye ederim.

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Cevap: Spermden hpv bulaþýr mý?

spermden hpv bulaþmaz ama ten temasýndan bulaþýr, prezervatif tam koruyuculuk saðlamadýgý icin prezervatifin korumadýðý bölgede siðil veya virüs yükü varsa bulaþ ihtimali gayet vardýr.