Benim kafamý karýþtýran her sigilin görüntüsü farklý sanýrým bu iðne baþlý siðil varmýþ onun görüntüsü nasýl oluyor baþýna gelen var mý yani onun içerisindedir beyazýmsý bir sývý oluyor mu
Merhaba arkadaþlar genital bölgemde sivilce tarzý çýkýntýlar oluþtu daha sonra doktora cildiye uzmanýna gittim çok önemsemedi siðil bu biyerden bulaþmýþ sana dedi , içimi bir korku aldý baþka bir cildiye uzmanýna daha gittim ve molleskum dedi ,kafam iyice karýþtý , görüntü olarak içlerinde beyaz birþey var ama internette araþtýrdýðým gibi bir molleskum görüntüsü deðil sivilce gibi bunlarý patlayýnca kuruyorlar sizce bu nedir . teþekkürler.
Benim kafamý karýþtýran her sigilin görüntüsü farklý sanýrým bu iðne baþlý siðil varmýþ onun görüntüsü nasýl oluyor baþýna gelen var mý yani onun içerisindedir beyazýmsý bir sývý oluyor mu
merhaba anlattaýðýnýz görüntü yüzde 90 ýhtýmalle molluscum. molluscum parlak beyaz renklý olur ve etrafýnda kýrmýzý býr halka olur
Yard.Doç.Dr Levent TÜRK (Dr. Medusa) Muayehane: Küçük Langa Caddesi, No:30 – 12 YENÝKAPI/ ÝSTANBUL 0505 600 40 10 – 0212 586 81 80 Mail: drleventturk@gmail.com
www.leventturk.com.tr
#drmedusa merhaba hocam ilgilendiðiniz için teþekkürler. Forumda isminizi çok okudum . Bunlar ile ilgili nasýl bir yol izlemeliyiz hocam yardýmcý olur musunuz ? Ve hocam birde iðne baþlý siðil nasýl oluyor onlarýnda içinde irin tarzý birþey olur mu ?
Igne baþli sigil fusiform sigillerdir. Icinde irin olmaz. Molluscumlar icin koter kriyo gibi yontemler uygulanabilir
Yard.Doç.Dr Levent TÜRK (Dr. Medusa) Muayehane: Küçük Langa Caddesi, No:30 – 12 YENÝKAPI/ ÝSTANBUL 0505 600 40 10 – 0212 586 81 80 Mail: drleventturk@gmail.com
www.leventturk.com.tr
Hpv 11 gýbý genýta siðil yapan hpv tipleri ayaktaki acýk yaradan gýrýp oraya da bulasýyr mý yaný kitaplarda ve makalelere sadece genýtal bolgede enfeksiyon yapar diyor ama orada bulasop kalma ihtimali nedýr acaba
Merhaba, aynýlarý ben de de mevcut. Naptýnýz, bir sonuca ulaþabildinizmi?
YARDÝM!! Arkadaþlar ben hpv 16'yým simdiye kadar siðil problemim olmadý. Ögreneli 2 ay virusu alali 6 ay kadar oldu. Vajina girisimde bugun bir sey gördüm boyutu mercimek kadar ici sert oynayan baþsýz sivilce gibi bir sey. Sizce bu kýl kökü iltihabý falan mý yoksa siðil mi nasýl anlarým.? Herkesin siðili farklý her halde etten bagimsiz fotograflarda gördugum gibi yeni bi et parcasi gibi degilde etin icinden bir sislik. Anlatamadým ama ne olur anlayýn. Cevabýniz benim icin çok önemli.
Arya kimse dönüþ yapmamýþ yetiþ imdadýma 😂