Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: HSV 2 Testi

Yeni Üye

HSV 2 Testi

Merhaba, Hayatýma yeni bir sayfa açtým ve bütün cinsel yolla bulaþan hastalýklar için testler yaptýrdým. Son cinsel iliþkim 10 ay önce oldu ve hepsinde de korundum. Testlerimin hepsi negatif fakat hsv2'nin sonucu beni biraz iþkillendirdi

HSV2 IGM 0.2 (0-1)
    HSV2 IGG 1 (0-10)

Negatif yazmasýna raðmen bu deðerler ne anlama geliyor, neden sayýlar var ? Yani ben bu virüse maruz kalmýþ mýyým, neden buna karþý antikor üretiyorum ?

Birde HBSAG deðerim bana yüksek geldi 0.629(0-1). Hepatit aþýlarýmý çocukken olmuþum. Bu tehlikeli bir þey mi?

Yeni Üye

Cevap: HSV 2 Testi

Hsv zaten kisa surede lezyon vermiyor mu yani yoksa yoktur hbsag yuksek olmasi zaten iyi bisey asili oldugunu gosteriyor

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Cevap: HSV 2 Testi

Alýntý karpuzkabugu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba, Hayatýma yeni bir sayfa açtým ve bütün cinsel yolla bulaþan hastalýklar için testler yaptýrdým. Son cinsel iliþkim 10 ay önce oldu ve hepsinde de korundum. Testlerimin hepsi negatif fakat hsv2'nin sonucu beni biraz iþkillendirdi

HSV2 IGM 0.2 (0-1)
    HSV2 IGG 1 (0-10)

Negatif yazmasýna raðmen bu deðerler ne anlama geliyor, neden sayýlar var ? Yani ben bu virüse maruz kalmýþ mýyým, neden buna karþý antikor üretiyorum ?

Birde HBSAG deðerim bana yüksek geldi 0.629(0-1). Hepatit aþýlarýmý çocukken olmuþum. Bu tehlikeli bir þey mi?
    Merhabalar bu deðeri doktora sorarsanýz iyi olur. Madem bütün testleri yaptýrdýnýz e bi doktora gösterin sonucu Valla ben bilmiyorum ama burdaki üyeler de iyi bilemeyebilir doktor deðiliz hiçbirimiz, en iyisini branþ doktoru bilir. Bence o 0-10 sayýsý bir aralýk, sende oldugunu göstermiyor. Aðzýnda uçuk çýktýysa belki daha önce vs. en azýndan vücudun taþýdýgýný gösterebilir. Çünkü biliyorsun aðýzda çýkan da uçuk, o da hsv... ama genital hsv gibi deðil tabi.

Bu Konu için Etiketler