Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: tekrar tekrar çýkan siðiller

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Yeni Üye

tekrar tekrar çýkan siðiller

arkadaþlar merhaba, benim sorunum sürekli tekrarlayan siðiller bakireyim ve hangi tip olduðunu bilmiyorum siðil yaptýðý için tip 6 demiþti doktorum sorum þu yaklaþýk 6 ay önce hpv olduðumu öðrendim 5 aydýr da siðillerle uðraþýyorum 12 kere yaktýrdým yani siðillerim tekrarladýkça þu an eskisi gibi yok 2-3 tane toplu iðne ucu kadar çýkýyo böyle bi þey yaþayan var mý sonu yok mu bu siðillerin? bu arada ahcc, propolis kullanýyorum cinsel iliþkim yok ve sigara alkol de kullanmýyorum þimdiden cevaplarýnýz için teþekkür ederim

Özel Üye

Cevap: tekrar tekrar çýkan siðiller

Ne zamandýr ahcc ve propolis kullanýyosunuz? Sürecinizi merak ettim. Beslenme düzeniniz diyetiniz nasýl? Teþekkürler

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Sadece sigil yaptý diye hpv tipiniz tip 6 deðildir emin olun, doktorunuz yanlýs bilgi vermiþ bu bilgi dogru deðil, tiplendirme testi yaptýrmanýzý öneririm bir laboratuvarda. Siðilden de sürüntü alsýnlar.

Yeni Üye

Alýntý Arya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sadece sigil yaptý diye hpv tipiniz tip 6 deðildir emin olun, doktorunuz yanlýs bilgi vermiþ bu bilgi dogru deðil, tiplendirme testi yaptýrmanýzý öneririm bir laboratuvarda. Siðilden de sürüntü alsýnlar.
    arya, bunlarý gerçekten ben de biliyorum forumdaki çoðu þeyi okudum diyebilirim hatta bilgi sahibi olduktan sonra doktoruma bu durumu ben açýklamaya çalýþtým ama yok bi süreden sonra sanki baþýndan savmaya çalýþýr gibi.

Yeni Üye

Alýntý Cilekkiz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ne zamandýr ahcc ve propolis kullanýyosunuz? Sürecinizi merak ettim. Beslenme düzeniniz diyetiniz nasýl? Teþekkürler
    3 aydýr ahcc 1,5 aydýr da propolis kullanýyorum sigara hiç kullanmadým zaten, alkolü de býraktým. hpv olduðumu öðrenmeden önce de spor yapýp beslenmeme dikkat ediyordum zaten bu arada 21 yaþýndayým

Özel Üye

Alýntý dilaaaaaa Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    3 aydýr ahcc 1,5 aydýr da propolis kullanýyorum sigara hiç kullanmadým zaten, alkolü de býraktým. hpv olduðumu öðrenmeden önce de spor yapýp beslenmeme dikkat ediyordum zaten bu arada 21 yaþýndayým
    Bakire olsak da bulaþýyormuþ bi þekilde þaka gibi gerçekten ya. Þanslýsýnýz yaþýnýz genç benim de hiç siðil çýkmýyo sorun orda sadece iki minik siðilim var 1 aydýr kullanýyorum ahcc bakalým. Teþekkürler

Yeni Üye

Alýntý Cilekkiz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bakire olsak da bulaþýyormuþ bi þekilde þaka gibi gerçekten ya. Þanslýsýnýz yaþýnýz genç benim de hiç siðil çýkmýyo sorun orda sadece iki minik siðilim var 1 aydýr kullanýyorum ahcc bakalým. Teþekkürler
    maalesef ben sizin kadar þanslý deðilim siðil konusunda salý günü 13. kez yaktýrmaya gidiyorum umuyorum artýk son olur bu. geçmiþ olsun

Özel Üye

maalesef ben sizin kadar þanslý deðilim siðil konusunda salý günü 13. kez yaktýrmaya gidiyorum umuyorum artýk son olur bu. geçmiþ olsun
    Ben de cin3 hücre deðiþimiyle uðraþýyorum bakalým hakkýmýzda hayýrlýsý olsun size de geçmiþ olsun. Siðillerle uðraþmayý tercih ederdim

Kýdemli Üye

Merhaba koterle mi yaktýrýyorsunuz acaba yoksa kriyo ile mi? Çünkü bildiðim kadarýyla koter tekrar oranýný düþürüyoe daha etkili bir yöntem

Yeni Üye

Alýntý Lýly Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba koterle mi yaktýrýyorsunuz acaba yoksa kriyo ile mi? Çünkü bildiðim kadarýyla koter tekrar oranýný düþürüyoe daha etkili bir yöntem
    bildiðim kadarýyla koter siðil yaktýrma, kriyo ise dondurma iþlemi yanlýþsam düzeltin lütfen. ben kriyo yaptýrýyorum