Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hpv iken çocuk sahibi olunabilir mi?

Kýdemli Üye

Hpv iken çocuk sahibi olunabilir mi?

Merhaba, aklýma takýlan bir soru var. Yakýn zamanda deðil ama eninde sonunda çocuk sahibi olmak istiyorum. Yaþým 29, neredeyse 30’a yaklaþtým. Hpv’nin vücuttan atýlmasý en azýndan 2 yýl sürer desek çocuk sahibi olmam en erken 32-33 yaþýnda olacak gibi duruyor. O da hpvyi eðer atabilirsem. Bazen hiç atamayacakmýþým gibi bir his oluyor içimde. Eðer atamazsam hpv çocuk sahibi olmaya engel midir? Biraz içimi de dökmek istedim gelecek konusunda bazen umutsuzluða kapýlýyorum.

Özel Üye

Cevap: Hpv iken çocuk sahibi olunabilir mi?

Hayýr hpv kesinlikle çocuk sahibi olmaya engel deðildir. Yalnýz normal doðumda çocuga gecme riski olursa diye sezaryen tercih ediliyor. Suleyman engin akhan bu ihtimalinde dusuk oldugunu daha dogrusu gecse bile cocuk bagisiklik sisteminin cok cok hizli yanit verdigini soylemisti. Olurda 2 yýl sonra hala hpv olursaniz aklinizda bulunsun. Ayrica 2 yila atarsiniz merak etmeyin hic bir sey yapmayan bile %80 atiyor. Burada 6 senedir her yolu denedim 10 senedir hpvyim diyenlere bakmayin net oran %80 yoksa kanser olanda var her ihtimali göz onunde tutacaksak

Kýdemli Üye

Alýntý Þaþkýn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hayýr hpv kesinlikle çocuk sahibi olmaya engel deðildir. Yalnýz normal doðumda çocuga gecme riski olursa diye sezaryen tercih ediliyor. Suleyman engin akhan bu ihtimalinde dusuk oldugunu daha dogrusu gecse bile cocuk bagisiklik sisteminin cok cok hizli yanit verdigini soylemisti. Olurda 2 yýl sonra hala hpv olursaniz aklinizda bulunsun. Ayrica 2 yila atarsiniz merak etmeyin hic bir sey yapmayan bile %80 atiyor. Burada 6 senedir her yolu denedim 10 senedir hpvyim diyenlere bakmayin net oran %80 yoksa kanser olanda var her ihtimali göz onunde tutacaksak
    Umarým hepimiz atabiliriz. Bu arada hemen hemen açtýðým her baþlýkta sorduðum her soruda cevap veriyorsunuz gördüðüm kadarýyla hem bana hem baþkalarýna elinizden geldiðince yardýmcý olmaya çalýþýyorsunuz bu vesileyle size de teþekkür etmiþ olayým 🙂

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Hpv iken de çocuk sahibi olabilirsiniz bunun doðurganlýkla vs hiçbir alakasý yoktur. Ama tabi aktif siðil varken biraz can sýkýcý olur. Siðillerden her daim kurtulmanýzý öneriyoruz.

Özel Üye

Alýntý Sunshine9 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Umarým hepimiz atabiliriz. Bu arada hemen hemen açtýðým her baþlýkta sorduðum her soruda cevap veriyorsunuz gördüðüm kadarýyla hem bana hem baþkalarýna elinizden geldiðince yardýmcý olmaya çalýþýyorsunuz bu vesileyle size de teþekkür etmiþ olayým 🙂
    Rica ederim😊 insanlarin psikolojisini anlayabiliyorum bende 2 ayý kendime zehir edip ruh gibi gezdim ne bulduysam okudum didik didik ettim videolar izledim ceviriler yaptim. Bildiðim bir sey olursa görüp geçemiyorum en azýndan kisi sordugu soruda rahatlasin istiyorum. Hov sadece fiziksel deðil psikolojikte bir savaþ