hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Nisan ayýndan baþlayan serüvenim

Öncelikle tüm þifa bekleyenlere geçmiþ olsun diliyorum ben siðil serüvenime bu forumda baþladým bitmeside burada olsun😄 Nisan ayýnda Levent türk hocaya gitmiþtim o da koterle uygulama yapmýþtý ve genital bölgeye d vitamini enjekte etmiþti ama bana bunun yeterli olmayabileceðini baðýþýklýðýnýnda güçlenmesi gerekir diye söylemiþti.hatýrladýðým kadarýný söyleyeyim Ahcc hakkýnda bu konuda birçok araþtýrmanýn olduðunu þuan için tam kesin hpvnin ilacý olarak geçmesede hpv baðýþýklýðý için yapýlan araþtýrmalarýn olumlu olduðunu söyledi.Ahcc kullandým gardasilde yaptýrdým .6 aydýr her ay kontrole giderim ve þuan yapýlan testlerde (tip,smear ve siðil )olarak birþey kalmadý.Son önerim traþ býçaðýndan uzak durun 😇

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Cevap: Nisan ayýndan baþlayan serüvenim

Alýntý Merwe Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Öncelikle tüm þifa bekleyenlere geçmiþ olsun diliyorum ben siðil serüvenime bu forumda baþladým bitmeside burada olsun😄 Nisan ayýnda Levent türk hocaya gitmiþtim o da koterle uygulama yapmýþtý ve genital bölgeye d vitamini enjekte etmiþti ama bana bunun yeterli olmayabileceðini baðýþýklýðýnýnda güçlenmesi gerekir diye söylemiþti.hatýrladýðým kadarýný söyleyeyim Ahcc hakkýnda bu konuda birçok araþtýrmanýn olduðunu þuan için tam kesin hpvnin ilacý olarak geçmesede hpv baðýþýklýðý için yapýlan araþtýrmalarýn olumlu olduðunu söyledi.Ahcc kullandým gardasilde yaptýrdým .6 aydýr her ay kontrole giderim ve þuan yapýlan testlerde (tip,smear ve siðil )olarak birþey kalmadý.Son önerim traþ býçaðýndan uzak durun 😇
    Selam merve durumuna sevindim Hpv testi yaptýrdýðýnda hpv tipin negatif çýktýysa ve siði yoksa zaten negatif olmuþsun demektir Hayýrlý olsun diyorum, ahcc ve aþý + d vitamini desteði ile kurtulmuþsun

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Bende öyle düþündüm Arya haným gerçi doktorumunda doðru yönlendirmesi var doðru tedavi iyi sonuç 😄 Burada bir baþlýk vardý ahcc yi araþtýran doktorlar öneriyor diye gerçekten öyle bilmeyen doktorlara araþtýrýrmýsýnýz dediðiniz zaman onlarda tavsiye ediyor.

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Merwe Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bende öyle düþündüm Arya haným gerçi doktorumunda doðru yönlendirmesi var doðru tedavi iyi sonuç 😄 Burada bir baþlýk vardý ahcc yi araþtýran doktorlar öneriyor diye gerçekten öyle bilmeyen doktorlara araþtýrýrmýsýnýz dediðiniz zaman onlarda tavsiye ediyor.
    aynen öyle

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    2

Öncelikle çok sevindim tebrik ederim sizi! Umarým bir daha da uðramaz bu virüs size 😊
    Hangi tipi taþýyordunuz acaba?

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Tip 11 ve 52 çýkmýþtý

Bu Konu için Etiketler