merhabalar öncelikle site sahibine çok teþekkür ederim çok faydalý ve kendimizi inanýlmaz yalnýz hissettiðimiz bu süreçte ilaç gibi.
ben 24 yaþýndayým ve aralýk ayýnda ilk ve son kez cinsel deneyimim oldu.keþke diyorum o gün deprem falan olsaymýþ da yaþanmasaymýþ o kadar piþmaným ki o dönem zaten benim için travmaydý üstüne bu çarþamba hpv olduðumu öðrendim.vajinamýn içinde sivilce gibi bir þey vardý ve ben onu hiç bakmadan kýl dönmesi zannediyordum.bir gün duþta bakmamla araþtýrýp dünyamýn baþýma yýkýlmasý bir oldu.hemen özel hastaneden randevu aldým.aileme kesinlikle söyleyemem.zaten þubat ayýnda annemin kanser olduðunu öðrenmemle beraber çok kötü zamanlar geçirdim hiç kendime bakamadým corona atlattým paket paket sigara içtim sürekli hastalandým baðýþýklýðým genel olarak düþüktür zaten.
devlet hastanesine kesinlikle gidemem e nabýzda gözükme ihtimali olduðu için çünkü ailemde iki saðlýkçý var ve biri aile hekimim.
özel hastaneden aldýðým randevumda doktor görür görmez hpv dedi aldara yazdý ve aþý olmamý önerdi.smear ve hpv testini 30 yaþtan önce yapmýyoruz pek istersen yaparýz falan dedi.tabi ben eve geldim hala çok stresliyim ve araþtýrmaya devam ettim.küçük bir þehirde yaþýyorum burada herkes herkesi tanýr bende burada duyulmasý riskini alamayýp yakýnýmdaki þehire bir doktordan randevu aldým.bu süreç beni psikolojik olarak çok yýprattý.kuzenim ve en yakýn arkadaþýma anlattým.tabi ben yeni mezunum iþim yok param yok masraflarým için arkadaþýmdan borç aldýmiyi bir doktora gittim ve karþýsýna geçer geçmez aðladým dayanamadým.allah razý olsun ondan çok iyi bir adamdý beni telkin etti.sonra muayene etti alttan muayene oldum vajinal ultrasonla baktý ve bir þey yok temiz dedi.smear testi yaptý.siðilim için aldara kullan çoðalýrsa yakarýz dedi.aþý olmamý önerdi.ve muayene ücreti almadý sadece smear ücreti aldý o kadar iyi biriydi ki gerçekten.
smear testimi bekliyorum stresle ne çýkar olumsuz çýkarsa naparým nasýl operasyon olurum ailemden gizli þehir dýþýnda ne yalan söylerim her þeyden öte nasýl karþýlarým ücreti diye düþünmekten kendimi yiyip bitiriyorum.
vitamin olarak imutor kompleks kullanýyorum ahcc ye falan durumum yetmez zaten bunun dýþýnda sigarayý býraktým alkol zaten yok evde ne piþerse onu yiyorum.caným o kadar sýkkýn ki burada yalnýz olmadýðýmý bilmek güzel
bende bir de inanýlmaz kaþýntý oluyor iliþki yaþadýðýmdan beri olan bir þey sürekli bir kaþýntý bu kaþýntýyý yaþayan varsa kesmek için neler yapýyorsunuz?
burada smear testim gelinceye paylaþacaðým inþallah güzel gelir inþallah herkes en kýsa sürede þifalanýr ve güzel haberler alýr herkes için dua ediyorum...