yesssss daha nolsun ve geri kalan tüm yeþil sebzeler ,meyveler sogan sarýmsak![]()
Her gün :
DOÐAL :
1 bardak Kefir
3 kupa yeþil çay
1 kase zencefil-zerdaçallý yoðurt
1 kase fýndýk,badem, kaju
EKSTRA :
AHCC - 3gr
Ýmutor 1 adet
Propolis 15 damla
Whey - 45 gr
ben bunlarý alýyorum mümkün olduðunca...baþka önerisi olanlar var mý?
yesssss daha nolsun ve geri kalan tüm yeþil sebzeler ,meyveler sogan sarýmsak![]()
Güzel güzel gayet![]()
kendine sarýmsaklý veya soganlý yiyecek listesi çýkar
ayda belli günler mantý, belli günler farklý farklý þeyler ye.
Yemeklerin yanýnda soðanlý bol limonlu salata yersen her gün çok güzel olur.
Kefir de için, þu an fotoðrafýný çekip atabilsem keþke, bu satýrlarý yazarken yanýmda yarým litre kefir içiyorummmmmmh ooooh soguk soguk ayran gibi
![]()
Ýyi geldiðine dair bir önerim olmadý. Sadece besin takviyesi olmasý açýsýndan ve spora yardýmcý olmasý hususunu belirttim.
Baðýþýklýk için hýzlý metobalizma , bunun içinde kas oranýnýn yüksek olmasý gerekecektir. Böyle olunca da spor ve takviye gýda vazgeçilmezdir diye yorumladým.
Madem bu þekilde düþünüyorsun.O zaman suplementlerine özellikle Glutamin'i de eklemeni öneririmWhey hangi marka kullanýyorsun bilmiyorum ( %90 ON ) diye tahmin ediyorum ama sana inkospor'un muscle 95 ve WHEY'ini öneririm nedeni vitamin açýsýndan epey zengin ve hammadde kalitesi gayet yüksek .Yatmadan önce Çinko - Magnezyum ikiliside katký saðlar (Y)
Tars isimli eksisözlük yazarýnýn entrysinden bir alýntý.
"bu arada yoðun spor yaþantýma supplementlerle devam ediyordum. bu konuda inanýlmaz bi hata yapmýþým çok sonralarý öðreniyorum ki supplementlerdeki "arjinin" isimli amino hpv virusunun en büyük besinlerinden birisiyimiþ."
Ne kadar doðrudur bilemem. Sadece bilgilendirmek istedim.