Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kronik servisit

Yeni Üye

Kronik servisit

Arkadaþlar merhaba,
    Hpv 3 tip pozitifim. Kolposkopimde cin1 ve kronik servisit çýktý. Doktor herhangi bir tedaviden bahsetmedi. Takip altýnda olunmalý dedi ama kronik servisitin bir tedavisi yok mu? Mesela benim sýk sýk yoðun akýntým oluyor kokusuz ve beyaz, sebebi bu olabilir mi? Hiç böyle bir durum yaþayan oldu mu? Cin1 dedi ama rahim içinde bir þey yok rahim temiz dedi ne demek anlamadým

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Cevap: Kronik servisit

Cin1 oldugu icin bir müdahalede bulunmamýstýr. Genelde izlenir ve cin1lerin %60ý geriler.
    Cin2 olsaydýnýz prosedür daha farklý olacaktý. Merak etmeyin siz 6 ayda bir gidin doktora ama.

Yeni Üye

Alýntý Arya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Cin1 oldugu icin bir müdahalede bulunmamýstýr. Genelde izlenir ve cin1lerim %60ý geriler.
    Cin2 olsaydýnýz prosedür daha farklý olacaktý. Merak etmeyin siz 6 ayda bir gidin doktora ama.
    Çok teþekkür ederim Arya. Ben de fazla takýntýlýyým maalesef. Cin1 olduðunu duyunca hayatým bitmiþ gibi davrandým resmen. Çok takýntýlý davranýyorum biraz sýzým olsa biraz akýntým artsa hemen kötü þeyler düþünüyorum. Ama geçen gün jinekolojik muayene oldum akýntýn falan normal rahmin de temiz görünüyor dedi. Bir buçuk yýlda cin1 oldumsa 2-3 seneye kanser mi olacaðým diye düþünüp duruyorum psikolojisi çok kötü. Halbu ki morali yüksek tutmak gerek biliyorum ama kendime engel olamýyorum bu sonuçtan beri. Hpvden kurtulacaðýma dair bütün umutlarýmý kesmiþ durumdayým

Özel Üye

Ben geçen sene cin 1 dim 9 ayda falan geriledi tertemiz suan sadece forumu iyi okuyun kendinize iyi bakýn bagisikliginizi yükseltin. ''Bursada hpv olmak'' baþlýðýndan bakabilirsiniz surecime.

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Alýntý Hpvbursa Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben geçen sene cin 1 dim 9 ayda falan geriledi tertemiz suan sadece forumu iyi okuyun kendinize iyi bakýn bagisikliginizi yükseltin. ''Bursada hpv olmak'' baþlýðýndan bakabilirsiniz surecime.
    Gerilemesine sevindim geçmiþ olsun

Özel Üye

Tesekkur ederim ��

Yeni Üye

Çok telekkür ederimm ve çok geçmiþ olsun umarým benimki de geriler. Ýlk duyduðumda gerçekten çok üzüldüm ve bir yýldýr boþuna mý uðraþýyorum kendime bakmaya çalýþýyorum diye düþündüm. Smear yapýlalý 3 ay oldu, 6 ayda bir yaptýr demiþti doktor. 6 ay normal bir süre deðil mi? 6 ay dolmadan yaptýrmak yersiz mi olur?

Özel Üye

Ben 3 ayda bir yaptýrdým bence cin1ken 3 ayda bir sýký takip etmek.onemli smear ile.

Yeni Üye

Ben 3 ayda bir yaptýrdým bence cin1ken 3 ayda bir sýký takip etmek.onemli smear ile.
    Çok teþekkür ederim, Aðustos ortasý yaptýracaðým ben de o zaman. Umudum daha kötü bir sonuçla karþýlaþmamak

Özel Üye

Bu süreçte hayatýnda sana stres çýkaran ne varsa gönder gitsin sigara alkol net yok iste bak yaptýklarýmý yazdim baþlýða. Bunlari yaptýktan sonra bence vücudun da elinden geleni yapar

Bu Konu için Etiketler