-
kýz arkadaþýma bulaþma ihtimali
herkese merhaba
hpv serüvenim yeni deðil açýkcasý. bu süreçte farkýna vardýðýmda araþtýrma yaparak bir dermatolog kliniðine gittim. teþhis kondu. o gün ilk yakýmlarý yaptýrarak temizlettim. o günden beri jilet kullanýmýný býraktým. betaglukan takviyesiyle baþladýk. ayda bir kontrole gidip çýkanlarý yaktýrýyordum. 2 ay kadar önce son gidiþimde çok az siðil vardý onlarý da yakarak ahcc ye baþlamamý önerdi. 2 kutu ahcc bitirdim. son 1 aydýr da imutor takviyesi kullanýyorum. bundan 2 ay kadar önce 2-3 küçük siðil vardý onlar için tekrar para vermek istemedim ve araþtýralarým sonucu antihpv krem alarak onu kullandým. gerçekten de iþe yaradý. o son siðillerden sonra ahcc kullanýmýna devam ettim ve siðil çýkýþý olmadý.
bu süreçte bir duygusal iliþkim oldu aslýnda baþlarýnda iliþkiden kaçýndým fakat siðil çýkýþýnýn durduðunu gördükten sonra biraz daha rahatladým ve iliþkiye girmeye baþladýk. baþlarda kondom kullandým. son iki birleþmemizde kondom kullanmadým. 2 aydýr siðil çýkmadýðýný düþünerek rahat davrandým açýkcasý.
geçen hafta etek bölgemde penise uzak kýsýmda toplu iðne ucu kadar 2 tane siðil baþý gibi bi oluþum gördüm.
siðilleri görür görmez antihpv kremini kullandým. bunlarý gördükten sonra da açýkcasý kýz arkadaþýma geçip geçmeyeceðinden korktum. böyle bir þeyin olma ihtimalini düþünmek bile moralimi bozuyor. deðer verdiðim bir iliþki içindeyim.
sizce kýz arkadaþýma geçmiþ olma ihtimali nedir? penis ve kök kýsmýnda hiç oluþum yoktu. sadece etek kýsmýnda penise uzak bölgede. yani o iðne ucu kadar olan çýkýntýlar sadece onun etek bölgesine sürüntüyle dokunmuþ olabilir.
nasýl bir yol izlemeliyim? sizce bu þekilde iliþkide bulaþ ihtimali nedir? vücut sývýsýndan bile geçebileceðini okudum forumda. aslýnda bu da beni tedirgin etti.
tamamen siðillerden kurtulacaðým günleri bekliyorum. sona yaklaþmýþ gibi hissediyordum bu iki ufacýk nokta moralimi bozdu. ahcc ve imutor kullanýmýna devam. çýkan noktalarý da antihpv ile yakmayý planlýyorum.
yorumlarýnýzý ve yönlendirmelerinizi bekliyorum. sevdiðim ve evlenmeyi düþündüðüm bir insaný hayal kýrýklýðýna uðratmak istemiyorum.
Yetkileriniz
- Konu Acma Yetkiniz Yok
- Cevap Yazma Yetkiniz Yok
- Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
- Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
-
Forum Kurallarý