-
Sigillerine hicbir iþlem yaptýrmayacaksýn diyen doktor???
Yaklaþýk 9aydir hpv ile mücadele ediyorum.üç defa doktor deðiþtirdim 1.si 20 günde bir sigil çýksa da çýkmasa da gel mutlaka kontrol edeceðiz ve kriyoterapi yapacaðýz dedi, ikincisi ayda bir defa siðil cikarsa geleceksin kriyoterapi yapacaðýz dedi ikisi de dermatologtu.ben bu süreçte 6defa kriyoterapi yaptirdim.fakat sigilin dýþýnda kaþýntý hassasiyet gibi sorunlar yaþadýðýmdan ve sürekli bý dermatoloji bý jinekologa gitmek zorunda kaldigimdan gittiðim jinekologlarin bilgi eksikliðinden doktorumu deðiþtirdim...doktorum herkesin övgüyle bahsettiði kanser konusunda çok tecrübeli bir jinekolog ve bana sigil konusunda söylediði tek þey günlük hayatýný etkilemediði çok yaygýnlaþmadigi sürece hiçbir þekilde sigillerine iþlem uygulatmayacaksin onlarýn bir ömrü var kendi kendine duseceklerdir yaktýrdýgin sürece o bölgenin baðýþýklýðý daha çok zayifladigindan yine çýkacaktýr. Hiiic takma býrak çýksýnlar oldu. Ýki aydýr hiçbir þey yapýlmýyor ve çok tedirginim.. 2 iken 4 oldular🙄kime inanacagimi neyin doðru neyin yanlýþ oldugunu bilmiyorum hpv psikolojimi o kadar çok bozdu ki artýk saðlýklý düþünemiyorum size de dondurma ya da yaktýrma diyen bir doktor oldumu??
Bu Konu için Etiketler