Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sigillerine hicbir iþlem yaptýrmayacaksýn diyen doktor???

Yeni Üye

Sigillerine hicbir iþlem yaptýrmayacaksýn diyen doktor???

Yaklaþýk 9aydir hpv ile mücadele ediyorum.üç defa doktor deðiþtirdim 1.si 20 günde bir sigil çýksa da çýkmasa da gel mutlaka kontrol edeceðiz ve kriyoterapi yapacaðýz dedi, ikincisi ayda bir defa siðil cikarsa geleceksin kriyoterapi yapacaðýz dedi ikisi de dermatologtu.ben bu süreçte 6defa kriyoterapi yaptirdim.fakat sigilin dýþýnda kaþýntý hassasiyet gibi sorunlar yaþadýðýmdan ve sürekli bý dermatoloji bý jinekologa gitmek zorunda kaldigimdan gittiðim jinekologlarin bilgi eksikliðinden doktorumu deðiþtirdim...doktorum herkesin övgüyle bahsettiði kanser konusunda çok tecrübeli bir jinekolog ve bana sigil konusunda söylediði tek þey günlük hayatýný etkilemediði çok yaygýnlaþmadigi sürece hiçbir þekilde sigillerine iþlem uygulatmayacaksin onlarýn bir ömrü var kendi kendine duseceklerdir yaktýrdýgin sürece o bölgenin baðýþýklýðý daha çok zayifladigindan yine çýkacaktýr. Hiiic takma býrak çýksýnlar oldu. Ýki aydýr hiçbir þey yapýlmýyor ve çok tedirginim.. 2 iken 4 oldular🙄kime inanacagimi neyin doðru neyin yanlýþ oldugunu bilmiyorum hpv psikolojimi o kadar çok bozdu ki artýk saðlýklý düþünemiyorum size de dondurma ya da yaktýrma diyen bir doktor oldumu??

Moderatör

Cevap: Sigillerine hicbir iþlem yaptýrmayacaksýn diyen doktor???

Alýntý Azra Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yaklaþýk 9aydir hpv ile mücadele ediyorum.üç defa doktor deðiþtirdim 1.si 20 günde bir sigil çýksa da çýkmasa da gel mutlaka kontrol edeceðiz ve kriyoterapi yapacaðýz dedi, ikincisi ayda bir defa siðil cikarsa geleceksin kriyoterapi yapacaðýz dedi ikisi de dermatologtu.ben bu süreçte 6defa kriyoterapi yaptirdim.fakat sigilin dýþýnda kaþýntý hassasiyet gibi sorunlar yaþadýðýmdan ve sürekli bý dermatoloji bý jinekologa gitmek zorunda kaldigimdan gittiðim jinekologlarin bilgi eksikliðinden doktorumu deðiþtirdim...doktorum herkesin övgüyle bahsettiði kanser konusunda çok tecrübeli bir jinekolog ve bana sigil konusunda söylediði tek þey günlük hayatýný etkilemediði çok yaygýnlaþmadigi sürece hiçbir þekilde sigillerine iþlem uygulatmayacaksin onlarýn bir ömrü var kendi kendine duseceklerdir yaktýrdýgin sürece o bölgenin baðýþýklýðý daha çok zayifladigindan yine çýkacaktýr. Hiiic takma býrak çýksýnlar oldu. Ýki aydýr hiçbir þey yapýlmýyor ve çok tedirginim.. 2 iken 4 oldular��kime inanacagimi neyin doðru neyin yanlýþ oldugunu bilmiyorum hpv psikolojimi o kadar çok bozdu ki artýk saðlýklý düþünemiyorum size de dondurma ya da yaktýrma diyen bir doktor oldumu??
    ilk defa böyle biþey duyuyorum ,belki mantýklý olabilir su yönden tahriþ oluyor ve bu yayýlmasýný kolaylaþtýrýyor ve siðiller bencede süresi var cýkýyor ve sonra cýkmamaya baslýyolar, bence en mantýklýsý kriyo yapmak koterde sanýrým daha cok yara oluyor kriyoda öyle bi durum yok kabuk olup düþüyor ..kasýntý bende de oluyor ya cok sinir bozucu neden oldugunu bilmiyorum bende

Özel Üye
    Nereden
    ankara

Yaklaþýk 9aydir hpv ile mücadele ediyorum.üç defa doktor deðiþtirdim 1.si 20 günde bir sigil çýksa da çýkmasa da gel mutlaka kontrol edeceðiz ve kriyoterapi yapacaðýz dedi, ikincisi ayda bir defa siðil cikarsa geleceksin kriyoterapi yapacaðýz dedi ikisi de dermatologtu.ben bu süreçte 6defa kriyoterapi yaptirdim.fakat sigilin dýþýnda kaþýntý hassasiyet gibi sorunlar yaþadýðýmdan ve sürekli bý dermatoloji bý jinekologa gitmek zorunda kaldigimdan gittiðim jinekologlarin bilgi eksikliðinden doktorumu deðiþtirdim...doktorum herkesin övgüyle bahsettiði kanser konusunda çok tecrübeli bir jinekolog ve bana sigil konusunda söylediði tek þey günlük hayatýný etkilemediði çok yaygýnlaþmadigi sürece hiçbir þekilde sigillerine iþlem uygulatmayacaksin onlarýn bir ömrü var kendi kendine duseceklerdir yaktýrdýgin sürece o bölgenin baðýþýklýðý daha çok zayifladigindan yine çýkacaktýr. Hiiic takma býrak çýksýnlar oldu. Ýki aydýr hiçbir þey yapýlmýyor ve çok tedirginim.. 2 iken 4 oldular��kime inanacagimi neyin doðru neyin yanlýþ oldugunu bilmiyorum hpv psikolojimi o kadar çok bozdu ki artýk saðlýklý düþünemiyorum size de dondurma ya da yaktýrma diyen bir doktor oldumu??
    Bence hiç beklemeden kriyo yaptýrýp kurtulmak en iyisi...bir de bence sende AHCC ye baþla...

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Merhaba benim kendi doktorum hemen yakýlmasý veya dondurulmasýný tavsýye etmiyor mesela. Süre veriyor: 2-3 ay bekle kendiliginden geçmezse yakarýz demiþti. O yüzden ben bi keresinde ahcc ye baslamadan önce bu tabi, sigilleri yaktýrmak için 5 ay filan beklemiþtim hahaha. Ama o süreçte daha buyuk sorunlarým vardý rahým agzýyla ýlgýlý vs o yuzden sýgýllerle ugrasmamýstýk ilk etapta. Eger cogalýyorsa sigillerin bence iþlem görmesi daha iyi olur, benýmkýler hýc cogalmamýstý.

Alýntý elturco Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bence hiç beklemeden kriyo yaptýrýp kurtulmak en iyisi...bir de bence sende AHCC ye baþla...
    Vay be hahahaha elturco'cum ahcc müdavimleri olarak forumda yer alýyoruz. Faydalarýný gören insanlar yazýyor hele @ebrkdr'nin ahcc'ye övgüsünü bazý arkadaþlar reklam gibi zannetmiþ Ay ona cok güldüm cocuk yazýsýný sonradan normale cevirdi yanlýs anlasýlmasýn reklam zannedilmesin diye, halbuki gerçek hisleriydi onlar

Moderatör

Benimki eline kriyo seysini kaptýgý gibi püskürtmeye basladý ajjskd biz bunlarý böyle dondurarak seyapýyoruz demiþti

Alýntý hepeve Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Benimki eline kriyo seysini kaptýgý gibi püskürtmeye basladý ajjskd biz bunlarý böyle dondurarak seyapýyoruz demiþti
    Senin doktorda tesisatçý gibi mübarek, ''baaaaah yeðeeenim buraya fýsssss yapýyorsunn yaklaþ hele''

Özel Üye
    Nereden
    Ankara

Ýlk gittigim doktor tipine bakmadan hpv pozitif geldigi halde ordaki lezyonun sigil oldugunu bile anlamamisti ve et beni demisti hic bi islem uygulamadi.uzulme bu virusun sana bi zarari yok kontrollerini aksatma yeter demisti. daha sonra bi prof un ozel klinigine gittim ve aninda koter yapip bi guzel de ilk doz gardasil asimi da yapti. Dha sonra orasi cok maddi anlamda kulfet oldugu icin 1 kere daha tekrarlayan sigilime kriyo oldum devlet hastanesinde. Ben nedense kriyo sevmeyen taraftanim. Cok etkili bi cozum
    Gibi gelmiyo bana. Erkek arkadasimda 1 yildir inanilmaz sigil cikti cogaldi hep kriyo oluyodu son 3 seanstir koter oluyo ve 25 olan sigilleri 3-4 e dustu.sanirim o yuzden guvenim yok.
    Bence acil koter yada
    Kriyo hangisi aklina esiyosa onu yaptir hatta hpv tipini belirlet.
    Sigiller ordan giderse gormedigin icin psikolojik olarak da kendini ii hissedersin. Hem tuyleri tuy dokucu kremle flan alirken de yayilma riski ortadan kalkar.tavsiyelerim bu yonde cok gecmis olsun

Yeni Üye

Cevaplariniz için teþekkürler arkadaþlar...daha önce gittiðim doktorlarin yaptýðý iþlemler sonucunda hpv negatiftim (iki kez test yapildi) tipim yoktu tiplemeye gidemediler�� yaptýklarý smearlar temizdi rahim aðzýnda bir deðiþiklik söz konusu dahi olamazdi hatta var olan sigillerim elde ayaktaki gibi siðillerdi ve sadece yüzeydelerdi çok saglikliydim����ve doktorlara göre herþeyi abartan üzülmek için kendine nedenler arayan bir hastaydým...bu doktorumla tanýþana kadar...7 ayda öðrenmem gereken herseyi hpv pozitif olduðumu tipimin 16 olduðunu rahim agzinda deðiþiklik olduðunu bir ayda öðrendim ve geçen hafta da leep oldum...onun içinde bu doktorum güven verdi...ama burda yazýlanlarý okuduðumda lezyonlara iþlem yaptirilmadiginda artýþ olduðu yönünde tecrübeler edinilmis...sanýrým en mantiklisi her ay olmasa da iki üç ayda bir gidip kriyoterapi yaptýrýp ahcc ye baþlamak olacak...bayan arkadaþlara tavsiyem doktorlar ne derse desin sonuçlar negatif olsun temiz olsun farketmez en kýsa zamanda kolposkopi yaptýrýn..

Özel Üye

Alýntý gicik Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ýlk gittigim doktor tipine bakmadan hpv pozitif geldigi halde ordaki lezyonun sigil oldugunu bile anlamamisti ve et beni demisti hic bi islem uygulamadi.uzulme bu virusun sana bi zarari yok kontrollerini aksatma yeter demisti. daha sonra bi prof un ozel klinigine gittim ve aninda koter yapip bi guzel de ilk doz gardasil asimi da yapti. Dha sonra orasi cok maddi anlamda kulfet oldugu icin 1 kere daha tekrarlayan sigilime kriyo oldum devlet hastanesinde. Ben nedense kriyo sevmeyen taraftanim. Cok etkili bi cozum
    Gibi gelmiyo bana. Erkek arkadasimda 1 yildir inanilmaz sigil cikti cogaldi hep kriyo oluyodu son 3 seanstir koter oluyo ve 25 olan sigilleri 3-4 e dustu.sanirim o yuzden guvenim yok.
    Bence acil koter yada
    Kriyo hangisi aklina esiyosa onu yaptir hatta hpv tipini belirlet.
    Sigiller ordan giderse gormedigin icin psikolojik olarak da kendini ii hissedersin. Hem tuyleri tuy dokucu kremle flan alirken de yayilma riski ortadan kalkar.tavsiyelerim bu yonde cok gecmis olsun
    bana da kriyo etkisiz gibi geldi. :/ gerçi 1 kere yaptýrdým henüz ama kaç kere daha yaptýrýcam yav geçmeleri için...

Bu Konu için Etiketler