Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    2

Hpv pozitif eþlerin negatif olmak için tedavi sürecindeki cinsel hayati

Arkadaþlar selam ben ve kýz arkadaþým hpv tedavisi gördük koter ile lezyonlardan kurtulduk. Ahcc kullanýmýndan 7 ay sonra kýz arkadaþýmda hiç lezyon görülmedi büyük ihtimalle kendisi negatif olmuþtu çünkü biz iliþkiye baþlamadan önce hpv aþýsý yaptýrmýþtým kendisine ve kendi hastalýðýmdan bahsetmiþtim ona raðmen hpv bulaþmýþtý kendisine ama aþýnýn yararý sayesinde çok az lezyon görüldü koterle yok edildi ahcc ve propolis multivitamin spor herþeyi artýk ezbere biliyorsunuz iþte yeþilçay gibi... Onlarý uyguladýk. Uzatmadan konuyu cinselliðe getireceðim. Cinselliðe ara vermeyin psikolojiniz bozulur. Koter yaralarýmýz iyileþtiðinde biz birbirimizi el ile uyararak iliþki yaþamaya devam ettik ve bu süreçte açýkçasý zorlandýk. Sonra bir çözüm bulduk ve bu tedavimizde birbirimize pinpon etkisi yaþatmamak için çok önemli bir adým oldu.

Benim tavsiyem þudur: Hpv geçmiþi olan eþler bundan sonra cinselliklerine farklý devam etsinler. Benim gibi.
    Çözüm basit boxerýn ortasýný makasla penisin geçeceði kadar delik açýyorsunuz boxerý giymeden önce prezervatifi takýyorsunuz tercihim durex klasik en güvenilir gelen bana o marka. Kadýn olan kiþinin bir þey yapmasýna gerek yok bu þekilde kafanýz rahat birlikte olabilirsiniz. Ýlk baþlarda garip gelebilir enerjinizi düþürmesin hayatýnýzda bundan sonra bunu yapmak sizden bir þey kaybettirmez ve zevkinizi azaltmaz. Ama saðlýnýzý korur ve tedavi sürecinizde kafanýzý tamamen rahatlatýr. Çünkü hpv kasýklarda da çok görülen hatta benim sadece kasýklarýmda olan bir þeydi. Boxersýz seviþmek bana bir zorluk yaþatmýyor kafam rahat oluyor size de öneririm. Sadece prezervatif korumaz. Kesinlikle bu þekilde yapýn. Erkek kiþisi boxerla uðraþamam falan demesin korunsun. Kafanýz rahatlasýn

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Cevap: Hpv pozitif eþlerin negatif olmak için tedavi sürecindeki cinsel hayati

Alýntý ahmet Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar selam ben ve kýz arkadaþým hpv tedavisi gördük koter ile lezyonlardan kurtulduk. Ahcc kullanýmýndan 7 ay sonra kýz arkadaþýmda hiç lezyon görülmedi büyük ihtimalle kendisi negatif olmuþtu çünkü biz iliþkiye baþlamadan önce hpv aþýsý yaptýrmýþtým kendisine ve kendi hastalýðýmdan bahsetmiþtim ona raðmen hpv bulaþmýþtý kendisine ama aþýnýn yararý sayesinde çok az lezyon görüldü koterle yok edildi ahcc ve propolis multivitamin spor herþeyi artýk ezbere biliyorsunuz iþte yeþilçay gibi... Onlarý uyguladýk. Uzatmadan konuyu cinselliðe getireceðim. Cinselliðe ara vermeyin psikolojiniz bozulur. Koter yaralarýmýz iyileþtiðinde biz birbirimizi el ile uyararak iliþki yaþamaya devam ettik ve bu süreçte açýkçasý zorlandýk. Sonra bir çözüm bulduk ve bu tedavimizde birbirimize pinpon etkisi yaþatmamak için çok önemli bir adým oldu.

Benim tavsiyem þudur: Hpv geçmiþi olan eþler bundan sonra cinselliklerine farklý devam etsinler. Benim gibi.
    Çözüm basit boxerýn ortasýný makasla penisin geçeceði kadar delik açýyorsunuz boxerý giymeden önce prezervatifi takýyorsunuz tercihim durex klasik en güvenilir gelen bana o marka. Kadýn olan kiþinin bir þey yapmasýna gerek yok bu þekilde kafanýz rahat birlikte olabilirsiniz. Ýlk baþlarda garip gelebilir enerjinizi düþürmesin hayatýnýzda bundan sonra bunu yapmak sizden bir þey kaybettirmez ve zevkinizi azaltmaz. Ama saðlýnýzý korur ve tedavi sürecinizde kafanýzý tamamen rahatlatýr. Çünkü hpv kasýklarda da çok görülen hatta benim sadece kasýklarýmda olan bir þeydi. Boxersýz seviþmek bana bir zorluk yaþatmýyor kafam rahat oluyor size de öneririm. Sadece prezervatif korumaz. Kesinlikle bu þekilde yapýn. Erkek kiþisi boxerla uðraþamam falan demesin korunsun. Kafanýz rahatlasýn

Ahmet selamlar,

Verdiðin tavsiyeyi doðru bulmadým. Sebebi ise þu; sen lezyon bulaþmamasý için boxerýn ortasýndan delik açýyorsun iyi güzel ama baþkasý senin kadar iyi yapamayabilir veya aman ben böyle kullanamam diyebilir ve sonucunda partnerine sigil bulaþtýrabilir veya pin pon etkisini dogru devam ettirebilir. Sen cinselliðe ara vermedin ve böylece psikolojin bozulmamýþ olabilir ama baþkasý için ayný durum geçerli deðil. Belki bir baþkasý zaten cinsel temas istemeyecek korkusundan. Niyeti olaný da cesaretlendirerek özellikle de uzun süredir bu konuyla savaþan kiþileri yönlendirmiþ oluyoruz. Bence yanlýþ.

Sen bu þekilde yaþýyorum diyebilirsin, cinsel anlamda aktif oldugun icin hpv'nin verdiði psikolojik tahribatý önlediðini düþünüyor olabilirsin ama hepimiz bir deðiliz. Ben hpv oldugum zamanlarda ne iliþkisi yani, iliþkiden kaçardým.... O yüzden kendimizde yaptýgýmýz ama duruma uygun olmayan þeyleri lütfen burda ''yaþayýn cinsellik'' þeklinde tavsiye vermemen iyi olur.

Ona bakarsan ben de çok az ama sigara kullanýyordum hpv zamanýnda, azaltmama ragmen býrakmamýþtým. Þimdi ben þey mi diyeyim ''çok az içiyordum o kadar az ki, siz de devam edin tek dayanaðýnýz bu oluyor...'' desem olur mu? bence olmaz... O yüzden ben yaptým sen yapma diyorum, herkeste ayný etkiyi vermez çünkü ben negatif oldum evet ama sen sigara kullandýgýn icin olamayabilirsin meselesi bu...

Bu Konu için Etiketler