Arkadaþlar selam ben ve kýz arkadaþým hpv tedavisi gördük koter ile lezyonlardan kurtulduk. Ahcc kullanýmýndan 7 ay sonra kýz arkadaþýmda hiç lezyon görülmedi büyük ihtimalle kendisi negatif olmuþtu çünkü biz iliþkiye baþlamadan önce hpv aþýsý yaptýrmýþtým kendisine ve kendi hastalýðýmdan bahsetmiþtim ona raðmen hpv bulaþmýþtý kendisine ama aþýnýn yararý sayesinde çok az lezyon görüldü koterle yok edildi ahcc ve propolis multivitamin spor herþeyi artýk ezbere biliyorsunuz iþte yeþilçay gibi... Onlarý uyguladýk. Uzatmadan konuyu cinselliðe getireceðim. Cinselliðe ara vermeyin psikolojiniz bozulur. Koter yaralarýmýz iyileþtiðinde biz birbirimizi el ile uyararak iliþki yaþamaya devam ettik ve bu süreçte açýkçasý zorlandýk. Sonra bir çözüm bulduk ve bu tedavimizde birbirimize pinpon etkisi yaþatmamak için çok önemli bir adým oldu.

Benim tavsiyem þudur: Hpv geçmiþi olan eþler bundan sonra cinselliklerine farklý devam etsinler. Benim gibi.
Çözüm basit boxerýn ortasýný makasla penisin geçeceði kadar delik açýyorsunuz boxerý giymeden önce prezervatifi takýyorsunuz tercihim durex klasik en güvenilir gelen bana o marka. Kadýn olan kiþinin bir þey yapmasýna gerek yok bu þekilde kafanýz rahat birlikte olabilirsiniz. Ýlk baþlarda garip gelebilir enerjinizi düþürmesin hayatýnýzda bundan sonra bunu yapmak sizden bir þey kaybettirmez ve zevkinizi azaltmaz. Ama saðlýnýzý korur ve tedavi sürecinizde kafanýzý tamamen rahatlatýr. Çünkü hpv kasýklarda da çok görülen hatta benim sadece kasýklarýmda olan bir þeydi. Boxersýz seviþmek bana bir zorluk yaþatmýyor kafam rahat oluyor size de öneririm. Sadece prezervatif korumaz. Kesinlikle bu þekilde yapýn. Erkek kiþisi boxerla uðraþamam falan demesin korunsun. Kafanýz rahatlasýn