Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Penis glansýmda olan sorun hpv den kaynaklý olabilir mi

Öncelikle selamlar, daha önce hikayemi anlatmýþtým. Sünnet derisindeki siðilleri yaktýrdým fakat küçüldüler yani düþmediler. yarýn 2. Kez yakýlýcaklar . Þuan ki sorunum ise penis glansýmda çatlaklar var ve idrar çýkýþýnda yani penis ucumun sol kýsmýnda bir kitle var ama siðil gibi deðil.çok büyük deðil pekte belli olmuyo ama bir kitle var.ereksiyon olmadan bu çatlaklar ve kitle pek belli deðil ereksiyon olunca daha belli oluyolar. 3 doktora gösterdim devlet hastanesinde ,doðru düzgün bakmadan onda bir þey yok beaaaahh yaptýlar. Özel hastaneye gidicek maddi durumum yok.hpv den kaynaklý olabilir mi bunlar.yoksa ben mi fazla takýntý yaptým acaba?

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Cevap: Penis glansýmda olan sorun hpv den kaynaklý olabilir mi

siðillerin cogu penisin sünnet derisi kýsmýnda yani uç kýsýmda çýkmaz ama, yani detaylý bilgim yok ama penisin gövdesinde veya genel olarak genital bölgenin baþladýðý bölgede cýkýyorlar. doktorlar dogru söylüyor olabilir, bence 1 kere özel hastaneye gitmeye çalýþýn, veya bu hiç olmuyorsa baþka devlet hastanelerine de gidin bence, bir kere de öyle gösterin?

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Devlet hastanelerinde olan doktorlar çok ilgisiz gerçekten arya😂. Uðraþmak istemiyolar ya da ciddiye almýyolar. Hepsi farklý bir þey söylüyo hpv hakkýnda. Þimdi kriyo 2. Seansýna geldim o ara gösterdim takip edelim dedi .ben fazla kafaya taktým sanýrým.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Son durum nedir mental, çatlaklar gitti mi doktor ne dedi

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

malesef üzüntülü,cildiyeden randevu aldým nisanýn 6 sýna.çatlaklarýn üstündekileri penile papules olarak tahmin ediyorum çünkü çok sayýdalar o kadar çok siðil olucaðýný düþünmüyorum.çatlaklar kuru kalmasýndan dolayý olabilirmiþ.nemlendirici sürmeye baþladým bakalým .

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Bende de var çatlaklarýn arasýnda küçük küçük kýrmýzý biþiler var anlamadým fucidin krem süreceðim bende de kriyodan sonra oldu

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

kýrmýzý lezyonlar muhtemelen penile papules .eðer siðilseler yüzlerce siðilim var demek oluyor bu .muhtemelen penis baþým fazla kuru kaldý ve penile papulesler hep vardý çatlamalar sonucunda ise daha da belirginleþti diye düþünüyorum.kriyo yapýlan yerler kabuk baðladý kendim soyuyorum arada.kanama yapmýyo ve pembe deri geldi.penis baþýna hindistan cevizi yaðý sürüyorum þimdilik umarým yararý olur.yeni çýkan siðil ise gözlemleyemedim. ahcc ye baþlýyýcam 1 ay sonra ,seneye ise test vericem saðlýklý beslenmeye devam.ayrýca ilk defa idevlet hastanesinde ki bir doktorun ahcc yi tavsiye ettiðini gördüm açýkçasý etkileyici... umarým seneye bu günleri gülerek hatýrlýyo olurum.bu arada çatlaklar lif lif mi duruyo yoksa 2,3 tane mi bende yan yana lif lif ve rahat 10 tane var korkutucu duruyo bakalým cildiye ne diyicek.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Bende de öyle yan yana çizgi çizgi çok yakýndan ereksiyon halindeyken daha da belli oluyor. Ýþin aksiliði siðilse bunlar küçücük kriyo yapýlamaz diye düþünüyorum. Nasýl kurtulacaz eðer siðilse bilmiyorum. Daha 2 gün önce doktora gittim lezyon yok demiþti. Benim þansýma iþte. Þimdi 15 gün randevu bekle. Resmini çektim doktora gösterim diye. Bu kadar küçük siðile kriyo koter de yapýlmaz onlarca var

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

cildiyeye gidicem bunun için. üroloji doktorum yani kriyo yapan doktorum cildiyeye gitsen daha iyi olur dedi eðer onlar siðilse kendilerinden yok olurlar diye düþünüyorum.en son cildiyenin ne dediði çok önemli .bende 2 aydýr var o lezyonlar büyümedi hiç siðil olsalar büyürler diye düþünüyorum ve sende aðrý yapýyo mu? bende biraz aðrý da var gibi

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Mental Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    cildiyeye gidicem bunun için. üroloji doktorum yani kriyo yapan doktorum cildiyeye gitsen daha iyi olur dedi eðer onlar siðilse kendilerinden yok olurlar diye düþünüyorum.en son cildiyenin ne dediði çok önemli .bende 2 aydýr var o lezyonlar büyümedi hiç siðil olsalar büyürler diye düþünüyorum ve sende aðrý yapýyo mu? bende biraz aðrý da var gibi
    selam mental, senin düzelttigin yazým hatasýný düzelttim þimdi*
    Yalnýz siðillerin kendi kendilerine kaybolma olasýlýgý öyle güçlü bi olasýlýk deðil, baya düþük. siðiller cogunlukla müdahale ile kaybolur.
    ve her sigil illa büyümez