Arkadaþlar bayadýr siðil çýkarmýyordumda anal bölgede þimdi kýrmýzý nokta gördüm hemen anüsün yan kýsmýnda ama bildiðiniz kýrmýzý sivilce gibi saða sola falan oynamýyor ? Bütün siðiller et parçasý gibi oynamak zorunda mý ?
Arkadaþlar bayadýr siðil çýkarmýyordumda anal bölgede þimdi kýrmýzý nokta gördüm hemen anüsün yan kýsmýnda ama bildiðiniz kýrmýzý sivilce gibi saða sola falan oynamýyor ? Bütün siðiller et parçasý gibi oynamak zorunda mý ?
siðil kýrmýzý olmaz, genelde deri renginde ve karnabahar gibi minik çýkýntý olur ve saða sola oynatabilirsin genelde aþýrý minik deðilse.
Kýrmýzý olan þey molluskum olabilir ya da sivilceyi sigil zannediyorsundur. Molluskum ise bebeklerde bile görülebilen zararsýz ama bulaþýcý bir þey. iliþki yoluyla da bulasýyor tabi ama bi noktada kendi kendine terkediyro vucudu hpv gibi korkutucu bir þey deðil ama o kýrmýzý olarak çýkar iþte.
Ben de bunu merak ediyordum. Benim siðillerim kahverengi lekelenmeler gibi. Çok hafif kabarýklýklar var. Böyle bir þey deneyimleyen oldu mu? Baþlarda (bir sene önce) benim de nokta þeklinde klasik siðillerim çýkýyordu. Ama son dönemde çýkanlar öyle deðil. Daha geniþ alanda ve koyu renkteler. Doktorum onlarýn da siðil olduðunu söyledi ama kafam karýþtý.
Ben de sorumu bu baþlýkta sorayým mademKýl kökü ve sigil birbirinden nasýl ayýrt edilir
Siðil farklý þekillerde çýkabiliyor benim ilk çikan siðil karnýbahar þeklindeydi ten rengi. Sonrakiler minik yuvarlak ve pembe-kirmiziydi
Sýcaktan mýdýr bilmiyorum ama kýl olan yerde kökü iltihap olmuþ gibi bir çýkýntý olmuþ acýmýyor da ama sivilceye de benziyor o yüzden sormak istedim. Bi çýkýntý var ama içinde kýl da var tam anlatabildim mi bilmiyorum kusura bakmayýnkýl olan yerde sigil Olmaz diye okumuþtum yanlýþ hatýrlamýyorsam ama yine de fikrinizi almak istiyorum