hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    3

Deflagyn Jel Temiz Smear Sonucunda Kullanýmý ve Hpv'yi Vücuttan Klirensi

Hpv virüsünün baðýþýklýk sistemimiz tarafýndan vücuttan attýðý biliniyor ancak bazý kiþilerin tedavisinin uzamasý ve kendi kendine vücuttan atamayýþýnýn sebebi hpv virüsünün immün sistemden kaçmasýdýr. Lokal olarak baðýþýklýðýn desteklenmesi gerekiyor. Yapýlan çalýþmalarda ahcc konakçý baðýþýklýðý destekleyebileceði kanýtlanmýþtýr bu yüzden ahcc spesifik olarak hpv tedavisinde kullanýlan bir gýda ürünü olarak çok önemli. Ancak iþimizi þansa býrakmamak ve ahcc kullansa dahi negatif olamayan kiþi az olsa bile garantiye almak istiyorum. Erkek olarak bölgesel baðýþýklýða odaklanmak için aldara kullanýyorum çünkü krem bu bölgeye topluyor natural killer t hücreleri. Lokal olarak virüsü öldüren interferonlarý aktif etmekte rol oynuyor ahcc ile de desteklenince benim gibi 8 saatte bir siðili yok edebiliyorsunuz aldara ile beraber. Aldaranýn etkisini erkek olarak gördükten sonra kadýnlarýn aldarayý vajina içine sürememesiyle ilgili ne yapýlabilir diye düþündüm forumda 2 kiþi var ahcc kullanmasa bile deflagyn kullanarak 4 ay içinde negatif olan. Ama bu kesin olarak bir çýkarým yapamayýz bu kiþi cin3 ten leep iþlemi oluyor sonra smear temize çýkýyor 6 ay geçtikten sonra cin1 tekrar oluþuyor ve 3 aylýk deflagyn kullanýmý sonucunda 1 ay daha bekleyip toplam 4.ayýn sonunda hem smear hem de hpv tip testi negatif çýkýyor. Deflagynden kaynaklandýgýný düþünüyorum direk olarak hpv negatif yapar demiyorum ama bu lokalize sürülen kremlerin çok daha güzel odaklandýgýný düþünüyorum vücuttan atmasýna. Ve bununla ilgili destekleyici bir video buldum. Buyrun.

https://www.youtube.com/watch?v=ovGNzfdNi_w

3:25 açýnca göreceksiniz. Diyor ki " YÜKSEK RÝSKLÝ HPV TÝPLERÝNÝN KLÝRENSÝ (YANÝ VÜCUTTAN ATILMASI) YAPILAN DENEYLERDE ELE ALINAN GRUPTA DEFLAGYN KULLANANLAR %87 ÝKEN 3.AY SONUNDA %40 A DÜÞTÜÐÜ. "

DEFLAGYN KULLANMAYANLAR ÝSE BAÞLANGIÇTA %79 ÝKEN 3.AY SONUNDA %83 E ÇIKTIÐI GÖRÜLMÜÞTÜR.

YANÝ DÝYOR KÝ 3 AY ÝÇÝNDE YÜKSEK RÝSKLÝ TÝP TAÞIYORSANIZ BU VÜCUDUNUZDAN TEMÝZLENEBÝLÝR. ORANLARA BAKARSAK YARISINDAN FAZLASI TEMÝZLENME SÖZ KONUSU OLMUÞTUR DÝYOR.

CIN GERÝLEMESÝNDEN BAHSETMÝYOR. YÜKSEK RÝSKLÝ TÝPLERÝN DÝREK KLÝRENSÝNDEN YANÝ TEMÝZLENDÝÐÝNDEN BAHSEDÝYOR.

SONUÇ: (Benim Yorumum)

Ben bir doktor deðilim bir uzmanlýk alaným yok araþtýrmacý deðilim hiçbir þey deðilim. Sadece bir hastayým buna göre okuyunuz tüm bilgileri. Erkeklere ve kadýnlara ayrý ayrý önerilerim var.

1. Kadýnlar için: Yüksek riskli bir tip taþýdýðýnýzý öðrendiðinizde veya smear cin1,cin2 çýktýðýnda veya ascus ya da her neyse çýktýðýnýzda kolposkopi yaptýracaksýnýz. Smear ascus çýkýp , kolposkopide cin3 çýkma þansý bile var o yüzden kolposkopi çok önemli zaten doktor bunu yapacaktýr heralde. Bu konular forumda ve genel olarak bilinenler ben farklý bir þeyden bahsedeceðim. Smear temiz ama yüksek riskli hpv taþýyorsanýz deflagyn 3 ay kullanmanýz benim önerimdir. Yanýnda da kesinlikle AHCC en az 8 ay kullanmalýsýnýz. Bunu söylememin sebebi virüsün immün sistem ne kadar yüksek olursa olsun konakçý immün sistemden virüsün kaçabildiði. Ama deflagyn kullandýgýnýzda bu bölgedeki baðýþýklýk deðiþiyor cin2 bile gerileten temize çeken bir jel neden smear temizken hpvyi vücuttan atmaya negatif olmaya yardýmcý olmasýn ki ? Benim demek istediðim tek baþýna deflagyn deðil ayný zamanda ahcc ile bu iþi kökten çözmek. Smear temizken doktorun deflagyn önermesi ve 4. ay sonunda hpv tip testi negatif (smear degil evet hpv tip testi) olmasý bence tesadüfi deðil katkýsýnýn olduðunun kanýtýdýr.

2.Erkekler için: Erkeklerin olayý kadýnlara göre daha kolay gözle görülen bir þey dök asetik asit testini her þey ortada flash ýsýgýyla bile dikkatlice kontrol edebilirsin . Siðillerin varlýðýnda koter ve kriyo para dökmek istemezsen kesin çözümü (kriyo ve koter daha garantidir ve nüks görülmesi azdýr) Ama ben de býktým 1 tanecik minik siðil için 350 tl vermeye. Benim çözümüm antihpv kremdir. Kriyo etkisi gibi karartýyor ve kendi kendine kýsa süre içinde düþürüyor. Maddi durumu iyi olanlar kesinlikle koter yaptýrsýn derim. Antihpv krem bitkisel yakýcý bi krem 200 tl gibi bi fiyatý vardý sanýrým. Direk siðili kurutuyor ve zamanla kriyoda oldugu gibi düþüyor. Kullanýcý yorumlarýna baktým dolandýrýcý gibi deðiller gayet mantýklý bitkisel krem sür ve yaksýn. 200 tl ucuz deðil ama elinin altýnda anýnda yakýcý bir krem fikri güzel. Ve biteceðini sanmýyorum. Siðil yok etme olaylarý bittiyse ve nükslerde yavaþ yavaþ görülmüyorsa (açýk yaralar iyileþtiðinde) aldara krem ile erkekler lokal baðýþýklýk saðlamalýdýr aldara sürülen deri altýndaki virüslere öldürücü hücrelerimizi yönlendiriyor nüksü azaltýyor ve bu lokal baðýþýklýk negatif olma yolumuzda bize yardým ediyor. Kadýnlar sakýn vajina içine sürmesin kadýnlar da deri üstüne kasýk gibi bölgelere sürebiliyorlar herhangi bir cinsiyet ayrýmý yok ama deflagyni özellikle içe sürülebilen bir þey oldugu için söyledim. Zaten rutinlerimizi hepimiz biliyoruz ahcc,yeþil çay, propolis, cinsel perhiz, jilet yok, 2 numara veya 3 numara baþlýklý traþ makinesi var. Stres yok sigara yok alkol yok saðlýklý beslenme var Sevgiler

*Düþük riskli tiplerde Deflagyn kullanan veya öneren ya da önermeyen bir bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Kýz arkadaþýma almayý düþünüyorum 3 kutu.

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    3

Cevap: Deflagyn Jel Temiz Smear Sonucunda Kullanýmý ve Hpv'yi Vücuttan Klirensi

Selenyum ve Antioksidan içeriði var deflagynde. Düþük riskli hpv tiplerinin vücuttan atýlmasýna neden yardýmcý olmasýn? Bölgesel bir antioksidan ve selenyum çok iþe yarar bence. Düþük riskli (genellikle siðil yapan) tiplerde kullanan var mý ? CIN1 gibi vakalarda kullanýlýyor biliyorum ama negatif yolunu kýsaltacaðýný düþünüyorum

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    3

https://hiperfarma.com.tr/immun44-kapsul/
    Sitenin ürünlerine bakýn immun44 ile birlikte öneriliyor. Büyük ihtimalle içindeki selenyumla ilgili

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    4

Selam ahmet benim smear sonucum lsildi hpv negatif. Biyopsi kronik servist çýktý. Cin daha olusmamis demek oluþacak. Ve bana devlet hastanesinde ki doktorum deflagyn önerdi ben 2.ayimi doldurmak uzereyim. Kesinlikle öneriyorum kiz arkadasina mutlaka almalisin. Sizin hpv düþük riskli mi ? Hani benimkinin tipi bile bilinmiyordu ama rahim agzinda lezyon oluþturduðu icin doktorum verdi. Immun44 destekleyici vitaminde aldim ahcc de kullaniyorum. Yan etkisi yok

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Ahmet, bravo Araþtýrmacý deðilim demiþsin ama forumda araþtýrmaya meraklý hatrý sayýlýr az bir kitle var, yani araþtýrman çok deðerli aslýnda. Çünkü zamanýnda benim de araþtýrdýðým gibi bu bilgiler hem kiþisel olarak sana sonra da diðer kiþilere yardýmcý oluyor

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    3

Alýntý Arya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ahmet, bravo Araþtýrmacý deðilim demiþsin ama forumda araþtýrmaya meraklý hatrý sayýlýr az bir kitle var, yani araþtýrman çok deðerli aslýnda. Çünkü zamanýnda benim de araþtýrdýðým gibi bu bilgiler hem kiþisel olarak sana sonra da diðer kiþilere yardýmcý oluyor
    Ben bu foruma kendim için bir kere bile girmedim. Çünkü sanýyordum ki yapýlacak hiçbir þey yok senede bir doktora gidicem diye düþündüm hep. Ancak kýz arkadaþýma gardasile raðmen bulaþýnca iþler deðiþti. 3 sene hpvnin adýný dahi unutmuþtum senede bir koter olsam bile umrumda degildi hpv. Sonra aðlaya aðlaya bu foruma girdim ama 2015 ten beri hiç girmemiþtim googlea hpv ile ilgili araþtýrmak için moralim bozulmasýn diye. Bi mucize olsun diye girdim resmen bu foruma ve 2015 yýlýnda ne bu bilgiler vardý Nevra Topalismailoglu bile vücutta kalýr diyordu düþünsenize halimi... Bir mucize gibi oldu benim için baktým dünya deðiþmiþ bilim ilerlemiþ ve bu bilgileri de araþtýra araþtýra önümüze tepsiyle sunmuþsun Arya'cým. Araþtýrdýkça güçlendigimi görünce ben de araþtýrmadan duramýyorum. Yan etkisi ve zararý olmadýðý kanýtlanan etkisi oldugu düþünülen çoðu þey denenmeli bence bu hastalýkta. Yüksek riskli tipi olanlar jinekologlarýna danýþýp deflagyn kullanmalarýný bir danýþsýnlar diyorum sevgiler

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý ahmet Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben bu foruma kendim için bir kere bile girmedim. Çünkü sanýyordum ki yapýlacak hiçbir þey yok senede bir doktora gidicem diye düþündüm hep. Ancak kýz arkadaþýma gardasile raðmen bulaþýnca iþler deðiþti. 3 sene hpvnin adýný dahi unutmuþtum senede bir koter olsam bile umrumda degildi hpv. Sonra aðlaya aðlaya bu foruma girdim ama 2015 ten beri hiç girmemiþtim googlea hpv ile ilgili araþtýrmak için moralim bozulmasýn diye. Bi mucize olsun diye girdim resmen bu foruma ve 2015 yýlýnda ne bu bilgiler vardý Nevra Topalismailoglu bile vücutta kalýr diyordu düþünsenize halimi... Bir mucize gibi oldu benim için baktým dünya deðiþmiþ bilim ilerlemiþ ve bu bilgileri de araþtýra araþtýra önümüze tepsiyle sunmuþsun Arya'cým. Araþtýrdýkça güçlendigimi görünce ben de araþtýrmadan duramýyorum. Yan etkisi ve zararý olmadýðý kanýtlanan etkisi oldugu düþünülen çoðu þey denenmeli bence bu hastalýkta. Yüksek riskli tipi olanlar jinekologlarýna danýþýp deflagyn kullanmalarýný bir danýþsýnlar diyorum sevgiler
    Harikasýn Evet hpv konusu 5-6 yýldýr çok ilerledi.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Ahmet ben de hpv18 ve cin1 olduðumu öðrendikten sonra hemen ahcc ye baþlamýþtým. Maddi durumum çok iyi olmadýðý için ya deflagyn ya ahcc alabiliyordum. Ahcc nin ilk ayýndayken açtýðým baþlýða senin yazdýðýn cevapla deflagyn i de kesin almam gerektiðini düþündüm. Þimdi hem ahcc hem deflagyn kullanýyorum.3 lü paketten almýþtým ama regl dönemlerinde kullanýlmadýðý için 4 ay kadar gideceðini düþünüyorum. 1.paketten 7 tane kaldý. Sanýrým bu 3 kutu bittikten sonra smear testi yaptýrcam. Sonuçlarýmý yine buraya da yazarým. yaptýðýn araþtýrmalar çok önemli gerçekten. Ýmmun44 konusunda tam emin deðilim. Sürekli takviye edici biþeyler kullanmak vücudumu tembelleþtirebilir diye düþünüyorum. Ah bi de sigarayý býrakabilsem.. günde en fazla 5 tane içiyorum bakalým sonuç ne olacak

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    3

Alýntý adlimi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ahmet ben de hpv18 ve cin1 olduðumu öðrendikten sonra hemen ahcc ye baþlamýþtým. Maddi durumum çok iyi olmadýðý için ya deflagyn ya ahcc alabiliyordum. Ahcc nin ilk ayýndayken açtýðým baþlýða senin yazdýðýn cevapla deflagyn i de kesin almam gerektiðini düþündüm. Þimdi hem ahcc hem deflagyn kullanýyorum.3 lü paketten almýþtým ama regl dönemlerinde kullanýlmadýðý için 4 ay kadar gideceðini düþünüyorum. 1.paketten 7 tane kaldý. Sanýrým bu 3 kutu bittikten sonra smear testi yaptýrcam. Sonuçlarýmý yine buraya da yazarým. yaptýðýn araþtýrmalar çok önemli gerçekten. Ýmmun44 konusunda tam emin deðilim. Sürekli takviye edici biþeyler kullanmak vücudumu tembelleþtirebilir diye düþünüyorum. Ah bi de sigarayý býrakabilsem.. günde en fazla 5 tane içiyorum bakalým sonuç ne olacak
    Hayýr öyle düþünme negatif olana kadar takviyeye devam. Immun44 içeriði özellikle jinekologlarýn tavsiyesi içeriði rahim bölgesine yararlý geliyor selenyum folik asit vs. Cýn vakasý için kesinlikle deflagyn kullanýlmalýdýr bence beklenmemeli. Semra temiz ama high risk hpv tipi olsa dahi videoyu izle. Hpv negatif yaptýðý görülmüþ . Folik asit açýsýndan zengin besinleri tüket. Basit olsun diyorsan en basitinden kabuklu fýstýk 1 avuç. Sigarayý býrakmak çok zor anlayabiliyorum ama sigara içerken çok zor . Zaten zor bi süreç sigarayla mahfediyorsunuz iyice. Lütfen destek alýn mümkünse býrakýn. Immun44gibi takviyeler vücut tembelleþtirmez. Enerji verici bir þey deðil minerali zengin.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

benimde kolposkopi sonucum cýn1 cýktý yeni öðrendim. Doktora hem ahcc den hemde deflagyn dan bahsettim ikisinden de haberi yoktu ben söyleyince araþtýrdý baktý kullanabilirsin dedi. Ben iki ürünlede forum sitesi sayesinde tanýþtým ahcc zaten kullanmaya baþladým. Diðerini de yeni sipariþ ettim bir kaç güne elimde olur sonuçlarýmý sizede yol göstermesi açýsýndan ilerleyen zamanda paylaþacaðým. Benim nacizane görüþüm bu süreçte ahcc nin baðýþýklýk sistemini güçlendirerek virüsü vucuttan yok ettiði, Deflayn jelin ise özellikle cin1 in yarattýðý hasarý onardýðýdýr. Herkes motivasyonlu saðlýklý günler dilerim..

Bu Konu için Etiketler