Royal jelly organic kullanýyorum 1500mg. Baþka bir þey kullanmýyorum. Kullanmak gerekir mi?
Arkadaþlar merhaba aranýza yeni katýldým. Sizlere sormak istediðim bir konu var. Bu hastalýkla savaþýrken hangi marka vitaminleri kullanýyorsunuz? Ve yiyecek neleri kullanýyorsunuz? Ben ilk baþta pharmaton kullandým sonra immuneks plus ama çok faydasýný görmedim. Sonrasýnda imutor kullandým imutor ile beraber solgar c 1000 mg kullandým arada evicap 400 ý.u. bitirdim. Bu arada propolis kullanmaya da baþladým ama onu düzenli kullanmadým. Artýk vücudumun bu virüsü atmasýný istiyorum. 1 yýldan fazla oldu bu virüsle uðraþýyorum. Bu arada son 1 aydýr her gün yoðurt yemeye çalýþýyorum, yeþillik tüketmeye çalýþýyorum ve havuç yemeye özen gösteriyorum A vitamini için. Mart sonu gibi doktora gideceðim iyi bir sonuç almak için uðraþ veriyorum. Her sabah yeþilçay içiyorum ve muhakkak haþlanmýþ yumurta yiyorum. Sizler neler yapýyorsunuz neler tavsiye edersiniz? Sevgiyle.
Royal jelly organic kullanýyorum 1500mg. Baþka bir þey kullanmýyorum. Kullanmak gerekir mi?
Sevgili Osman bilemiyorum ben de o nedenle sizlere danýþmak istedim. Royal jelly organic nedir içeriði ne, neden bu vitamini tercih ettin doktorun mu önerdi? Aydýnlatýrsan çok sevinirim.
Þöyle geçen yýl nisan ayýnda cin 2 düzeyinde olduðumu öðrendim leep geçirdim temiz çýktý sonrasýnda smearim ama erkek arkadaþým kriyoterapi tedavisini düzensiz oldu ve biz bu süreçte beraber olduk. Sonrasýnda ekim ayýnda ben yeniden kontrole gittim cin 1 çýktým doktorum beraber olmayý býrakýn dedi. Erkek arkadaþým sanýrým ondan önce çok ciddiye almýyordu sonra ciddiye aldý durumu o da tüm siðillerini yaktýrdý ve tedavisine özen göstermeye baþladý. Ama o sýrada ben de minik minik siðiller çýktý 6-7 tane. Doktorum baðýþýklýðýn güçlenirse onlar gider dedi ama gitmedi baya büyüdüler sonra ben elma sirkesi uygulamaya baþladým onlara büyük bir kýsmý gitti ana cildim tahriþ oldu biraz. Biraz toplansýn cildim uygulamaya devam edeceðim. Faydasýný gördüm. Þimdi nisan ayý baþý yeniden doktora gideceðim. Hikayem böyle. Bu arada ikimizde dna tiplememizi yaptýrdýk negatif çýktý sanýrým düþük riskliyiz ama tedavi edilmezse gayet hýzlý çoðalýyor bu siðiller. Ve hastalýk hýzlý ilerliyor sanýrým. Dahasý þimdi ikimizin aðzýnda da kondilom var. Þimdi onu da düþünmeye baþladýk. Hikayenin tek iyi tarafý onda benden önce ben de ondan önce hastalýk olmuþ olmasý ve tesadüfen birbirimize rastlamýþ olmak. Cinselliðin olmamasý bir iliþki için zor bir þey ama bu konuyu sürekli konuþacak birinin olmasý ve birbirimize destek olmamýz güzel. Sanýrým anlatasým varmýþ. Sevgilerimle.
Doktor önerisi benim kullanma sebebim.
Þunu belirteyim görünen kadarýyla bende HPV siðilleri yok,Ýnþallah olmaz. Genital HERPES denen þeyden var. Sizinkisi doðru ve düzgün tedavi ile geçecek, ama bende devamlý kalacak bu virüs.
Genital herpes hpv deðil bildiðim kadarýyla ama emin deðilim tabiki.
@hepeve sormamda sakýnca yoksa sen ne kadar süredir bu hastalýkla uðraþýyorsun, tekrar kontrol oldun mu? Kullandýðýn ilaçlar hastalýðýn ilerlemesine engel oldu mu?
@insan, evet bu konuda cok yardýmcý oluyor senle ayný sýkýntýyý ceken býrýlerýyle konusmak. Bu nedenle bu platform var ve birbirimize destek oluyoruz, umarým sizin de sýkýntýlarýnýz gecer ama düsük risklilerde bildigim kadarýyla bu kadar hýzlý ýlerlemez yani cin1 cýkman? aklýmda soru ýsareti býraktý. Yanlýs anlama korkutmak ýstemýyorum, ama hýzlý ýlerlememesi dusundurdu.