-
Admin
Gereksiz baþlik açilmasin lütfen (uyari)
Merhaba sevgili arkadaþlar,
Konumuz: Forumda sürekli ardý ardýna konu veya baþlýk açanlar için;
Bu kadar çok baþlýk açýlmasý, bu kadar çok tek soruluk baþlýklar olmasý forumumuzu çöpe döndürür, okuyucular (üye olmayan) ne okuyacaklarýný þaþýrýrlar. Sizden bundan sonraki süreçte bir baþlýk açacakken ''bunun gerekli olup olmadýðýna'' dair düþünmenizi ve foruma özen göstermenizi rica ediyorum.
Bazý yazarlar ard arda ayný gün 6-7 adet baþlýk açýyor, bazýlarý her gün açýyor. Bunu yapmak yerine forumu okumalýsýnýz. Bu þekilde giderse gereksiz baþlýklar silinecektir. Gereksiz baþlýklardan bazýlarý:
genital bölgeme kolonya kullansam?
bir tane siðilim düþtü
genital bölgemde hpv var sevgilimle öpüþsem hpv bulaþýr mý? tarzý baþlýklardýr..
Burada sizin sorunuzu düzenli cevaplayan negatif olanlardan 2-3 kiþi var bunlardan biri de benim, ama bazen sorulara bile yetiþemediðim oluyor.
Bu þikayet bana baþka bir üyemizden geldi ve ben de ayný þeyi düþünüyorum. Bu konuda lütfen hastalýðýnýzý araþtýrmak baabýnda forumda açýlmýþ daha önceki bir sürü soru var, bunlarý okuyunuz. ''Armut piþ aðzýma düþ'' yöntemiyle defalarca ayný baþlýklarýn açýlmasý artýk baydý, bu sizin hastalýðýnýz, lütfen önce bunun için araþtýrma yapýn en azýndan forumu okuyun.
Bilginize,
Arya.
-
Cevap: Gereksiz baþlik açilmasin lütfen (uyari)
Çok yerinde bir konu olmuþ Arya gerçekten. Ben bu forumdaki negatif üyelerden biriyim elimden geldiðince yardýmcý olmaya çalýþýyorum ama bazý sorular sorular o kadar saçmaki insanýn cevap yazasý gelmiyor. Unutmayýn arkadaþlar burasý HPV forumu soru-cevap kýsmýna lütfen HPV harici soru sormayalým misal “ayranla antibiyotik alsam etkisi olurmu” gibi gibi.
-
Admin
Cevap: Gereksiz baþlik açilmasin lütfen (uyari)
BU KONUDA BU BAÞLIÐI TEKRAR GÜNDEME GETÝRME GEREÐÝ DUYDUM ÇÜNKÜ 2 GÜNDÜR SÝZLERÝ GEREKSÝZ BAÞLIK AÇILMAMASI KONUSUNDA UYARIYORUM.
FORUMU PAYLAÞIM PLATFORMUNDAN ÇOK, GEREKSÝZ BAÞLIKLAR AÇILIP ÇÖPLÜÐE DÖNDÜREN KÝM VARSA BANLAYACAÐIM.
2 GÜNDÜR UYARIYORUM, ARTIK UYARMAYACAÐIM.
ARAMA BUTONU DÝYE BÝR ÞEY VAR, ARARSIN OKURSUN (!)
Bilginize.
-
Ben burda yeniyim, Konu açdým sonra konumu bulamadým😔
Sonra gene deneyim dedim o nu da bulamadým,
Almanyadan AHCC getirtcegim hangi marka iyi onu sordum belki buradan cevap verirler😔
Kusura bakmayýn açemiyim😔