Evet bunu bende çok merak ediyorum gerçekten
Edit : Bugün göründüðüm prof. Bana aþýnýn gerekli olduðunu enfeksiyon devam etse bile çapraz baðýþýklýk oluþtuðunu ve siðillerin azalmasýnda büyük rol oynadýðýný söyledi.
Gardasil aþýsýndan sonra siðiller üzerinde bir çoðalma ya da azalma bakýmýndan deðiþiklik yaþayanlar var mý?
Evet bunu bende çok merak ediyorum gerçekten
Edit : Bugün göründüðüm prof. Bana aþýnýn gerekli olduðunu enfeksiyon devam etse bile çapraz baðýþýklýk oluþtuðunu ve siðillerin azalmasýnda büyük rol oynadýðýný söyledi.
Konu Cagola tarafýndan (10.Ocak.2017 Saat 21:14 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu konuda yapýlmýþ bilimsel bir çalýþma yok. Prof neye dayanarak söyledi bilmiyorum ama .
Yard.Doç.Dr Levent TÜRK (Dr. Medusa) Muayehane: Küçük Langa Caddesi, No:30 – 12 YENÝKAPI/ ÝSTANBUL 0505 600 40 10 – 0212 586 81 80 Mail: drleventturk@gmail.com
Konu drmedusa tarafýndan (12.Ocak.2017 Saat 20:27 ) deðiþtirilmiþtir.
Bilimsel açýklama net olarak yok ben 3 doz vurundum yavaþlattýðýný düþünüyorum sadece en azýndan su anda boyle. Kimilerine gore ise tamamen ticari bi aþý ben çoðu yolu denedim denemisken asiyi da vuruldum
http://ahmetrasimkucukusta.com/ asý konusunda ve diðer konularda ufkumuzu acacagýný düþünüyorum buraya býrakýyorum![]()
Konu hepeve tarafýndan (30.Temmuz.2017 Saat 19:53 ) deðiþtirilmiþtir.
copy paste mi agsggdstamam Prof. Dr. Ahmet Rasim Kucukusta >> SON MODEL RAHİM AĞZI KANSERİ AŞISI CIKTI