Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Siðiller Hakkýnda Bir soru

Yeni Üye

Siðiller Hakkýnda Bir soru

Evet arkadaþlar bende 3 gün önce adýný bile bilmediðim bu hastalýða sahip olmuþ biriyim ve aranýzda olan bir erkeðim. Þimdi merak ettiðim þey peniste siðiller var. Ben duþ esnasýnda temizlemek için o bölgeye dokunduðumda diðer bölgelere de siðil bulaþmýþ olmuyor mu?

Diðer soruda mastürbasyon yapan erkekler gene ayný sorun olmuyor mu eliniz siðiller deðiyor sonra diðer bölgelere kafama takýldý..

Tecrübeli Üye
    Alýntý Balsýzbalcý Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Evet arkadaþlar bende 3 gün önce adýný bile bilmediðim bu hastalýða sahip olmuþ biriyim ve aranýzda olan bir erkeðim. Þimdi merak ettiðim þey peniste siðiller var. Ben duþ esnasýnda temizlemek için o bölgeye dokunduðumda diðer bölgelere de siðil bulaþmýþ olmuyor mu?

Diðer soruda mastürbasyon yapan erkekler gene ayný sorun olmuyor mu eliniz siðiller deðiyor sonra diðer bölgelere kafama takýldý..
    Merhaba. Forumda okuduðum ve anladýðým kadarýyla siðillerin çoðalmasý için zarar görmesi, tahriþ olmuþ olmasý gerekiyor. Kanamasý ile yayýlýyor. Bu yüzden jilet vs kullanýlmamasý gerekiyor. Sadece dokunarak artmýyor diye anladým ben.

Özel Üye drmedusa - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    ÝSTANBUL, YENÝKAPI
    Evet bahsettiðiniz þekilde elinizle sigile dokunup baþka bir genital alana dokunursaniz bu þekilde yayilabilir. O yüzden siðillere dokunmayin. Bir an önce tedavisini olun
    Yard.Doç.Dr Levent TÜRK (Dr. Medusa) Muayehane: Küçük Langa Caddesi, No:30 – 12 YENÝKAPI/ ÝSTANBUL cep: 05414101491 – Asistaným serkan tel: 05464466340 Mail: [email protected]

www.leventturk.com.tr

Yeni Üye
    Hocam merhaba teþekkürler cevap için, zaten þuan tedavideyim 2.kriyo terapiyi de oldum. 20 günde bir gitmeye çalýþýyorum. Mastürbasyon yapmamak mý lazým peki? Sonuçta aylarca süren bir süreç bu?

Diðer sorumda 2.kriyo terapiden sonra kabuk baðladý bazý siðillerin üstü ve rengi attý derinin normal mi bu?

Yeni Üye
    Alýntý drmedusa Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Evet bahsettiðiniz þekilde elinizle sigile dokunup baþka bir genital alana dokunursaniz bu þekilde yayilabilir. O yüzden siðillere dokunmayin. Bir an önce tedavisini olun
    Hocam merhaba teþekkürler cevap için, zaten þuan tedavideyim 2.kriyo terapiyi de oldum. 20 günde bir gitmeye çalýþýyorum. Mastürbasyon yapmamak mý lazým peki? Sonuçta aylarca süren bir süreç bu?

Diðer sorumda 2.kriyo terapiden sonra kabuk baðladý bazý siðillerin üstü ve rengi attý derinin normal mi bu?

Yeni Üye
    Alýntý Balsýzbalcý Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hocam merhaba teþekkürler cevap için, zaten þuan tedavideyim 2.kriyo terapiyi de oldum. 20 günde bir gitmeye çalýþýyorum ama ideal süresi nedir kriyo terapinin?

Ve hiç Mastürbasyon yapmamak mý lazým Sonuçta aylarca süren bir süreç bu ama?

Diðer sorumda 2.kriyo terapiden sonra kabuk baðladý bazý siðillerin üstü ve rengi karardý derinin normal mi bu?
    Saygýlarýmla

Yeni Üye
    ..........