-
Yeni Üye
- Tecrübe Puaný
- 0
yardýmýzýna ihtiyacým var
Merhaba benim iki aydýr vajina bölgemde kaþýntý var. Bunu ilk fark ettiðimde hayatýmda ilk defa vajinal bölgemi inceledim ve vajinal giriþimde bazý oluþumlar gördüm ve açýkçasý hpv olabileceðini düþünüp çok korktum. Ailemle birlikte yaþýyorum ve bu durum benim için çok kötüydü. Semt polikinliðinde bi kadýn doðum uzmanýna gittim ve ne olduklarýný sordum. Çok rahatsýz edici bir tavrý vardý ve çok üstünde durmadý sorumun. Hemþire kýzlýk zarý kalýntýsý olduðunu söyledi ve doktor ilaç yollayýp gönderdi. Mantarým olduðunu da eczacý sayesinde öðrendim. krem kullandým ve kaþýntým hala biraz devam ediyor. Makat bölgemde de bir adet meme ucu tarzýnda bir þey var. Doktora gitmeye tekrar çok korkuyorum çünkü saðlýk sigortam ailemin üzerine. Size þey soracaktým sadece vajina giriþinde bu oluþumlar görülebilir mi ve doktorun tespitinin yanlýþ olma ihtimali var mý. Oluþumlar iç dudakta da yok sadece giriþte büyüklü küçüklü normal vajina renginde
-
Özel Üye
- Tecrübe Puaný
- 4
Cevap: yardýmýzýna ihtiyacým var
Selam makatýndaki basur olabilir. Baþka bi jinekologa görünmeni tavsiye ederim
-
Kýdemli Üye
- Tecrübe Puaný
- 2
Cevap: yardýmýzýna ihtiyacým var
Doktora gitmekten asla korkma benim de ailemin üzerine odaya girdiðimde doktor bunu kimsenin bilmesine gerek yok burada olan senle benim aramda dedi sakýn gitmekten çekinme kimse senden izinsin hastalýðýný paylaþamaz evdekilere egzama dersin baþka birþey dersin ne kadar erken tedavi o kadar iyi canýný sýkma moralini yüksek tut