mail adresim = onuryayla77@gmail.com sorularýnýz olursa yardýmcý olurum.
Evet arkadaþlar gruba sadece bunu anlatmak için üye oldum çünkü bu hastalikla uðraþirken allaha çok dua ettim eðer geçerse insanlara yardimci olacaðimdan dolayi
þimdi anlatiyorum...
Arkadaþlar bu hastalik ile yaklaþik 2 sene mücadelem oldu sirke pamuk kullandim geçti tekrar çikti krem kullandim tekrar çikti farkli markalarda solisyon kullandim yine çikti.
Yememe içmeme dikkat ettim faydasi olmadi aktif sporcuyum zaten düzenli beslenir düzenli spor yaparim.
Sonrasinda bir doktor tanidiðimin tavsiyesi ile bir ilaç kullamaya baþladim.siðillerimin hepsi geçmeye baþladi sonrasinda yakin çevremdeki arkadaþlarimda da rastgele muhappet içerisinde 3 kiþide olduðunu daha öðrendikten sonra onlara da söyledim ve onlarda kullandi. Sonuç 4 kiþide de tamamen geçti hemde 2 hafta gibi kisa bir sürede alacaðiniz ilaç eczanede 10 lira gibi bi ücretle satilan ilaç hpv tüccarlari bunlarin ortaya çikmasini istemeyecektir ancak ben söz verdim.
Ilacim ismi= verrutol
kullanan ve sonuç alan arkadaþlar bi allah razi olsun desin yeterli
inþallah bu yaziyi okuyan herkes iyileþir umudunuzu kaybetmeyin.
mail adresim = onuryayla77@gmail.com sorularýnýz olursa yardýmcý olurum.
Ne yalan söyleyeyim güldürdün OnurÇok masum geldi. Manþet atmýþsýn
Ýlk önce baþlýðý görünce reklam sandým ama verrutol yazdýðýný görünce tebessüm ettim. Bildiðimiz bir þey çünkü. Þöyle ki, verrutol kullanan kiþiler var forumda ama verrutol çok dikkatli kullanýlmasý gereken bir þey ve her bölgeye kullanýlmýyor kadýnlarda özellikle. Ayrýca hpv'yi vücuttan atmak yerine sadece siðil tedavisinde kullanýlýyor. Siðillerden þu an kurtulman hpv negatif anlamýna gelmiyor ve büyük olay hpv negatif olmakta. Viral yükün az ise ve düzenli yapýyorsan siðillerin azalabilir elbette. Ama burada %70 çoðunluðun amacý siðilden kurtulmak deðil siðille birlikte hpv negatif olmak, hpv'den kurtulmak. O sebeple verrutol sadece siðil konusunda bir çözüm. Yine de bilgi paylaþtýðýn için teþekkürler![]()
Ahcc temini için ulaþacaðýnýz numara; 0542 487 21 22.
Her þey güzel olacak. Belki bugün deðil ama elbet bir gün.
Barcelona da messi diye bir genç yetenek var ileri de acayip patlayacak.
Genital siðil tedavisinde verrutol kadar saçma bir ilaç yok bence sadece geçici ve acýlý bir çözüm. Ayrýca çok fazla uðraþtýrýyor aylarca kullandým sonra koterle tanýþýnca dedimki ne kadar kolaymýþ boþuna uðraþmýþýz. Benim tavsiyem gidin doktora temiz temiz koter olun uðraþmayýn.