-
Bir Sith lordu HPV olabilir mi ? Olabilir. Hoþbuldum
Merhaba hpvliyiz ailesi. Bu hastalýkla Haziran ayýnda yüzleþmiþ bir erkeðim. Sitenizi, hastalýða yakalandýðým günden itibaren takip etmekteyim ve sonunda üye olup aktifleþmeye karar verdim. Henüz hastalýðýn üstesinden gelemedim lakin psikolojik olarak bunu baþardým. Bunu vücudumdan atacaðýma inanýyorum ve gerek beslenmeme gerek uykularýma dikkat etmeye baþladým. Tek eþli bir yaþam tarzýna sahip biri deðildim ve sonuç olarak hayat beni bu hastalýkla yüzleþtirdi. Hastalýk genital bölgemde küçük bir tanecik bir siðil ortaya çýkararak baþ gösterdi ve ben, ulan bu ne böyle falan derken araþtýrmalara koyuldum. Edindiðim bilgiler doðrultusunda çok korktum ve hemen doktora gitmeye karar verdim(biliyorsunuz internet alemini. yanaðýnýzda sivilce çýksa kansersiniz.). Sonrasýnda tabi doktora gideceðim için bölgeyi bir traþlayalým dedim böyle karþýsýna çýkýlmaz dedim. Demez olaydým.. Ýþte o gece bi kaç farklý yerde kanama oldu ve ben pek umursamadým çünkü 1.dereceden beyaz tenli, güneþe çýkamayan biriyim ve tenim hassas. Bu kanamalara zaten alýþkýným. Sonrasýnda anladým ki bu kanama diðerleri gibi deðilmiþ. Bölgede oluþan diðer küçük siðilleri kesmiþim. Nasýl mý anladým ? Sabah uyandým ve kanayan yerlerin hepsi kabuk yerine siðil olmuþtu. Tamam dedik patladýk... Velhasýlkelam doktora gittim ve kriyoterapi ile ilk siðilleri yok ettik. Sonra nüks etti. Tekrar gittim, bi süre sonra yine çýktý tekrar gittim ve en son çýkmamaya baþladý. Gitmiyordum. Taki geçen hafta tekrar görene kadar. 4-5 tane, henüz daha küçücük siðil gördüm. Tabi ben öncesinde, ýþýn kýlýcým ile siðili yakmayý denemek istedim ama, kökten koparmaya korktuðum için vazgeçtim
Hemen doktora gittim ve farklý þehirde bulunduðumdan ötürü farklý bir doktora gitmek durumunda kaldým. Ve bu arkadaþ çok daha iyi ilgilendi bayaðý oturup inceledi, ters çevirdi, gerdi oynadý falan 
Diðerleri gibi uzaktan, ateþ eder gibi sýkýp yollamadý yani. Bunu söylemeye çalýþýyorum. Hastalýðý anlattým ve bayaðý toparlamýþ ya kötü durumda deðil þuan dedi bundan sonra bana gel dedi ve 25 aðustosa randevu al dedi. Þimdilik kriyo yaptýrdým ve bekliyorum yeni randevuyu. Lakin ben bu virüsü yaktýrmak dondurmak deðil de tamamen vücudumdan atmak istiyorum. Bugün tekrar aklýma geldi ve bi araþtýrayým dedim. AHCC olayýna denk geldim. Okudum, sizlerden bilgi edindim ve satýþýnýn olmadýðýný gördüm Türkiye'de. Sizden ricam, bana kullaným dozlarýný ve nereden satýn alabileceðimi anlatabilir misiniz? Yurtdýþýnda tanýdýðýnýz varsa ona aldýrabilir misiniz? Ben parayý size gönderebilirim problem deðil. AHCC ile ilgili makaleleri de okudum. Takribi 10 insandan 8 i negatif pozisyona gelmiþ vs. Evet kriyo koter lazer falan etkili ama kalýcý deðil. Ben 24 yaþýmý bitiriyorum ve bu siðillerin 34 yaþýma geldiðimde tekrar çýkmayacaðý kesin deðil. Ýþte derdim de bu. Artýk, estetik kaygýyý, yaktýrmayý vs geçtim. Bunlara kafamý takmýyorum. Tek derdim bu hastalýðý yok etmek ! Ne de olsa Dark Side ýz deðil mi? Virüsün karþýsýna çýkýp: ''You don't know the power of the dark side.'' Dedim ve bu sözün arkasýndayým.
Star Wars sevenler beni destekledi bile. Þimdilik konuyu açýp uykuya geçiyorum. Her þey için þimdiden teþekkürler. Hayalim; bu hastalýðý bertaraf edip, burada yeni hastalýða kapýlan insanlara destek vermek ve çözüm yollarý anlatmak. 2 ay için bu söylediklerim çok erken biliyorum lakin ben inançlý ve inatçý biriyim. Yaparým dediysem yaparým ! Saðlýcakla kalýn, iyi bir gün sizlerin olsun.
-
Admin
Cevap: Bir Sith lordu HPV olabilir mi ? Olabilir. Hoþbuldum
Merhaba, ahcc konusunda ben yardýmcý oluyorum bu forumdaki tüm arkadaþlara. Eðer kullanmayý düþünürsen bana özel mesaj atman yeterlidir.
Ahcc konusu forumumuzda yeni yayýlan bir konu deðil, negatif yaptýðý konusunda neredeyse tüm üyeler bilinçli ama bilgilendirme için çok teþekkürler
Umarým sigillerin zamanla kendi kendine veya ahcc yardýmýyla azalýr ve biter sonunda da hepimizde oldugu gibi ya da olacagý gibi negatifi görürüz.
-
Özel mesaj atýyorum teþekkürler.
-
Geçmiþ olsun, düzenli yaþam, düzenli mutfak... bir de ahcc. Pozitif de neymiþ?
Bu Konu için Etiketler