Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hpv için baðiþiklik güçlendirici besin önerileri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Kýdemli Üye

Hpv için baðiþiklik güçlendirici besin önerileri

Arkadaþlar merhaba henüz hpv olduðumu öðreneli 1.5 ay oldu. hpv tipimi bilmesem de doktorumun söylediði kadarýyla hücresel bozukluðum mevcutmus yani hpv sin kolposkopi yaptýr dedi. ama kendisi hiç bir detay vermedi LSIL CIN gibi sonuçlar çýkýyormuþ smear sonucunda fakat bunlarý sonradan öðrendim.

sonucumu alamýyorum hastane karantinada ve maalesef büyük bir belirsizlik var. Bir süre daha hastaneye gidemeyeceðim o nedenle tecrübeli arkadaþlardan yardým bekliyorum. en azýndan hastaneye gidip tedavi olana kadar neler yiyebilirim içebilirim ayrýca ek takviye olarak neler alabilirim ?
    Yardýmcý olursanýz sevinirim

Kbr
    Kbr isimli Üye þimdilik offline konumundadýr
    Özel Üye

Cevap: Hpv için baðiþiklik güçlendirici besin önerileri

Gecmis olsun Çalikuþu, Hpv olduðunuzu smear testinden mi anladiniz bir de hangi belirti ile doktora basvurdunuz

Kýdemli Üye

teþekkür ediyorum. benim önce kaþýntým oldu dayanýlmayacak þekilde sonra bir baktým pütür pütür þeyler çýkmýþ onlarýn üstünde de bembeyaz peynir gibi akýntý var doktora gittim önce mantar dedi fitil ilaç yazdý baya etkili oldu ama o pütürler tamamen geçmemiþti sonrasýnda smear alalým dedi. Sonucunda da hücresel bozukluðun çýktý dedi. Yani bi yandan düþünüyorum çok ileri olsa bunu benimle paylaþýr mýydý acaba doktor direkt hpv sin dedi bi yandan da korkuyorum. Ayrýca benimkiler çok minik ve pembeler vestibular papilla ya benziyor daha çok googledan bakýnca. Anlam veremedim

Kbr
    Kbr isimli Üye þimdilik offline konumundadýr
    Özel Üye

Yani orda eger siðil olsaydi doktor yakardi demekki siðil yok. Yani hpv olup olmadigin belli degil umarim degilsindir ama olsan da üzülme insan alisiyor geciyo

Kýdemli Üye

Alýntý Kbr Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yani orda eger siðil olsaydi doktor yakardi demekki siðil yok. Yani hpv olup olmadigin belli degil umarim degilsindir ama olsan da üzülme insan alisiyor geciyo
    ama daha kolposkopi yapýlmadan doktor tedavi uygulayamaz ki. Mesela CIN 1 olunca daha çok hasta takibi oluyormuþ ileri seviye için LEEP iþlemi vs yapýlýyormuþ. Ama þöyle bir durum var benim hücresel bozukluðum çýktý ki onu da HPV yaparmýþ yani baþka neden bozukluk olur ki hiç bilmiyorum

Kýdemli Üye

inþallah deðilimdir. Teþekkür ediyorum

Kýdemli Üye

Alýntý Kbr Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bendekiler minik pembe pütürcükler þeklinde ve çok küçükler. o yüzden de iþlem yapmamýþ olabilir doktor.

Yeni Üye

Benim belirtiletimin aynisi suan anlattiklarin

Yeni Üye

Merhaba bende de ayni durum oluþtu. Daha önce sigil Yaktirmistim 1 hafta sonrasýnda küçük küçük pembe nokalae oluþtu. Doktor mantar diyip ilaç vermiþti tabi geçmedi daha sonrasýnda rahim aðzýnda yara var diyip antibiyotik verdi. Daha öncesinde smear testim temizdi þu süreçte bende smear yaptiramadim ama muhtemelen hücresel bozulmalar mevcut. Önlem için deflagyn jel kullanýyorum oldukça rahatlatýyor aklýnýzda olsun. Kesinlikle durdurmuyor hiç yi önlemiyor en azýndan süreci yavaslatiyordur umarým 🙏

Kýdemli Üye

Alýntý Ýrem11 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba bende de ayni durum oluþtu. Daha önce sigil Yaktirmistim 1 hafta sonrasýnda küçük küçük pembe nokalae oluþtu. Doktor mantar diyip ilaç vermiþti tabi geçmedi daha sonrasýnda rahim aðzýnda yara var diyip antibiyotik verdi. Daha öncesinde smear testim temizdi þu süreçte bende smear yaptiramadim ama muhtemelen hücresel bozulmalar mevcut. Önlem için deflagyn jel kullanýyorum oldukça rahatlatýyor aklýnýzda olsun. Kesinlikle durdurmuyor hiç yi önlemiyor en azýndan süreci yavaslatiyordur umarým 🙏
    çok teþekkürler dediðiniz jeli aklýmda bulundurucam. çok geçmiþ olsun