Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree1Likes

Konu: Eþlerden biri negatif olursa diðerine tekrar geçermi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Cevap: Eþlerden biri negatif olursa diðerine tekrar geçermi

Alýntý feyza Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Cevaplarýnýz için çok teþekkür ederim öncelikle. Onun hpv taþýdýðýný bende çýkýnca öðrendik malesef ve eski iliþkilerini sorguladýðýmda en son iliþkisinin 4-5 yýl öncesinde olduðunu açýkca söyledi...Bunu yeni öðrendiðimiz için de erkek arkadaþýmýn buna yönelik öncesinde bir tedavisi olmadý doðal olarak.Bende 16 dýþýnda diðer tiplerden de olduðu belirlendi bu yüzden mi hala taþýyor olabilir veya hpv dýþýnda ne gibi bir durum olabilir bunu 4-5 yýldýr taþýmasýný gerektiren? Normalde baðýþýklýðý da güçlü kolay kolay hasta olmayan bir insandýr.
    Bu negatiflik konusunda ise erkeklerde bunun net bir testi olmadýðý için ben negatife dönsem bile onun negatifliðini öðrenemediðimiz için tekrar iliþkiyle almaktan korkuyorum açýkcasý.Bu kýsmý deneme yanýlma yoluyla mý nasýl çözeceðiz o konuda bir bilgim yok.
    Onda da tek tip olmayabilir. Eðer onda da tek tip yok ise 2 veya daha fazla tip var ise vücuttan atýlmasý zorlaþýr elbette. Örneðin biz ahcc kullanmayý önerirken tek 1 tipten kurtulmak için 6-8 ay arasý kullanmayý öneriyoruz. 2-3 tip var ise 1 seneye uzatýlmasý gerekebilir pek tabi. Yani demem o ki; tek tip için gereken süre farklý, 2-3 tip için farklý. Bazen üyeler test yaptýgýnda 1 tipin atýldýðýný veya 2 tipin atýldýðýný ama diðerinin hala kaldýðýný görüyorlar. Tip 16 hiçbir þey yapýlmazsa dirençli bir tiptir. Ama ben yine de 5 yýlý uzun bir süre buluyorum, 4-5 yýldýr birlikte olup kimseyle birlikte olmamasý bilemiyorum... Belki söylemek istemediði bir iliþkisi vardýr veya illa iliþki diye de düþünmeyin tek gecelik bir þeydir ve söylememe ihtimali de vardýr unutmayýn. Bence artýk bunun bir önemi yok, birlikte hareket edecekseniz buna yönelik aksiyonlar almalýsýnýz.

Yeni Üye

Anladým muhtemelen birden fazla tip taþýyor..Peki Arya virüsü yakýn zamanda almýþ olmasýnýn veya 4-5 yýl öncesinde almýþ olmasýnýn bir önemi yok mu? Virüs yükü yakýn zamanlý bir iliþkiden hpv almasýyla daha yüksektir diyebilir miyiz ya da virüs yükü birçok hpv li partnerden dolayý mý yüksektir? Zamanlamayla bir ilgisi varsa tedaviyi buna göre planlamak istiyorum açýkcasý yani çok öncesinde alýnan bir virüsse bu hiçbirþey yapýlmadýðý için ikimiz için de tedaviye en yüksek noktadan daha çok takviyeyle baþlarým ama tam tersiyse yakýn zamanda alýnmýþ bir virüsse normal þekilde almamýz gereken takviyelerle baþlarým gibi düþünüyorum..Uzun zaman önceki virüs aktifliði beni fazlasýyla panik ediyor,yanlýþ düþünüyor da olabilirim bu konuda bir bilgiye ulaþamadým hiç bir yerden...Çok soru sorduðum için kusura bakmayýn lütfen

Anladým muhtemelen birden fazla tip taþýyor..Peki Arya virüsü yakýn zamanda almýþ olmasýnýn veya 4-5 yýl öncesinde almýþ olmasýnýn bir önemi yok mu? Virüs yükü yakýn zamanlý bir iliþkiden hpv almasýyla daha yüksektir diyebilir miyiz ya da virüs yükü birçok hpv li partnerden dolayý mý yüksektir? Zamanlamayla bir ilgisi varsa tedaviyi buna göre planlamak istiyorum açýkcasý yani çok öncesinde alýnan bir virüsse bu hiçbirþey yapýlmadýðý için ikimiz için de tedaviye en yüksek noktadan daha çok takviyeyle baþlarým ama tam tersiyse yakýn zamanda alýnmýþ bir virüsse normal þekilde almamýz gereken takviyelerle baþlarým gibi düþünüyorum..Uzun zaman önceki virüs aktifliði beni fazlasýyla panik ediyor,yanlýþ düþünüyor da olabilirim bu konuda bir bilgiye ulaþamadým hiç bir yerden...Çok soru sorduðum için kusura bakmayýn lütfen
    Sana bulaþmýþ ise bir önemi yok tabii ki. 4-5 yýl öncesinden bulaþtýrdýðý daha az yüklü de, þimdi bulaþtýrdýðý daha fazla yüklü gibi gibi çýkarýmlarýn bize bir faydasý yok. Bu sebeple sana bulaþtýðý için bu yükü bilemeyiz zaten. Bence uzun süreçte alýndýysa yüksek noktadan (galiba ahcc kullanmaktan bahsediyorsun çünkü hpv'nin týbbi bir çözümü yok ve bilinen þimdilik bulabildiðimiz en iyi çözüm ahcc) ama yakýn zamanda alýndýysa normal bi noktadan (burda da galiba imutor tarzý takviyeden bahsediyorsun) düþüncesi yanlýþ bence. Hiçbir farký yok çünkü. Yýpratýcý olacaktýr o süreci beklemek, çünkü normal bir þekilde almamýz gereken takviyeler dediðin ve yüksek bir noktadan tedavi gibi ayrýmlar yok aslýnda. Bu ayrýmý kafanda yapýyorsun ama hpv konusunda tam teþkilat savaþmak en iyisi. þimdi biraz savaþayým þu takviyelerle, gerekirse daha fazla þeyaparým gibi bir ayrým yapmamaný öneririm ama karar senin sonuç olarak. zaten ahcc kullanýyorsan imutor-arwell gibi eczaneden alýnan bagýsýklýk güclendiricilere gerek yok, propolis öneriyorlar üyeler memnun onu kullanabilirsin, besin olarak önerdiðimiz þekilde beslenip, alkol-sigara-jilet ve cinsellik olmazsa gerektiði gibi savaþmýþ olacaksýn ne az ne fazla. Hatta tüm bunlarý yapýp cinselliðe devam edersen, sigara varsa sigaraya devam edersen tedaviye büyük bir darbe vurmuþ olursun yani bazý noktalarda çok önemli. Yine de karar sizin. Sandýðýn kadar hýzlý atýlan bir süreç deðil bu ve normal bir þekilde savaþayým virüsle derken bir bakmýþsýn 1 yýldýr hala savaþýyorsun ve hala negatif olamamýþsýn. Asýl yýpratýcýlýðýn tam bu nokta olduðunu sonradan görmeni istemem.

Yeni Üye

Forumda virüs yüküyle alakalý baþlýklarý incelediðim için böyle birþey olabileceðini düþündüm (4-5 yýldýr virüsü taþýyor demek ki virüs yükü çok ve bana da bulaþtýðý için bende de virüs yükü fazla gibi). Tedavi süresini kendimce tahmin etmeye çalýþýyorum belki de..Hpv 16 zaten dirençli ama virüs yükü fazlaysa daha dirençli bir þeyle savaþtýðýnýn farkýnda ol ve ona göre hemen pes etme gibi..
    Ýkimiz de sigara kullanmýyoruz,ara sýra alkol alýyoruz,cinsellik yok.Ahcc'ye tek baþýma baþlamanýn anlamsýz olacaðýný düþündüm çift olarak da çok maliyetli olduðu için baþlayamýyorum malesef.Ýleri bir döneme erteledim.
    Glutatyon tedavisi+propolis+imutor+vitamin takviyeleri ve aþý olarak baþlamayý düþünüyorum.Jilet konusuna siðil olmadýðý için dikkat etmiyorum açýkcasý.
    Bir de ben þehir hastanesinde aldým sonuçlarý tiplendirme testi çok detaylý deðildi hpv 16 ve diðer suçlar olarak çýktý biyopsi sonucunda ise LSIL olduðunu bu eðer temiz çýksaydý 5 yýl boyunca smear istemeyceklerini söylediler,bunlara bakarak özel hastanede tekrar detaylý test vermeli miyim?

Forumda virüs yüküyle alakalý baþlýklarý incelediðim için böyle birþey olabileceðini düþündüm (4-5 yýldýr virüsü taþýyor demek ki virüs yükü çok ve bana da bulaþtýðý için bende de virüs yükü fazla gibi). Tedavi süresini kendimce tahmin etmeye çalýþýyorum belki de..Hpv 16 zaten dirençli ama virüs yükü fazlaysa daha dirençli bir þeyle savaþtýðýnýn farkýnda ol ve ona göre hemen pes etme gibi..
    Ýkimiz de sigara kullanmýyoruz,ara sýra alkol alýyoruz,cinsellik yok.Ahcc'ye tek baþýma baþlamanýn anlamsýz olacaðýný düþündüm çift olarak da çok maliyetli olduðu için baþlayamýyorum malesef.Ýleri bir döneme erteledim.
    Glutatyon tedavisi+propolis+imutor+vitamin takviyeleri ve aþý olarak baþlamayý düþünüyorum.Jilet konusuna siðil olmadýðý için dikkat etmiyorum açýkcasý.
    Bir de ben þehir hastanesinde aldým sonuçlarý tiplendirme testi çok detaylý deðildi hpv 16 ve diðer suçlar olarak çýktý biyopsi sonucunda ise LSIL olduðunu bu eðer temiz çýksaydý 5 yýl boyunca smear istemeyceklerini söylediler,bunlara bakarak özel hastanede tekrar detaylý test vermeli miyim?
    Ya onlar 5 yýl boyunca smear istemeyebilirler ama bu oldukça saçma çünkü her kadýn her yýl smear testi vermelidir, literatürde bu olay böyledir. 5 yýl çok uzun bir süreç. Ben olsam hangi tipleri tek tek taþýdýðýmý ve kaç tipim olduðunu bilmek isterdim, hastanedeki testlerde bu apaçýk belirlenmiyor tüm tipler.. Evet eðer birlikteliðiniz devam edecek ise, siz ahcc kullanýp o kullanmaz ise anlamsýz olur çünkü biriniz negatif olsa bile öbürünüz olmadýðýnda ve birliktelik ileride de devam ettiðiniz sizin tekrar hpv olma riskiniz aþýrý yüksek, ondan dolayý boþa kullanmýþ olursunuz. ikinizin de çift olarak baþlamasý önemli, umarým imkan olur yapabilirsiniz.

Tecrübeli Üye

Feyza hanim bende ayni durumdan muzdaribim esime asi yaptircam ben bir doz oldum. Achh kullaniyoruz daha yeni basladik, sigara yok zaten bende , hakkimizda hayirlisi

Alýntý Senem Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Feyza hanim bende ayni durumdan muzdaribim esime asi yaptircam ben bir doz oldum. Achh kullaniyoruz daha yeni basladik, sigara yok zaten bende , hakkimizda hayirlisi
    Senem haným, ürün isimlerini diðer baþlýklarda da hep yanlýþ yazmýþsýnýz ben size doðrusunu öðreteyim bundan sonra doðru yazýn olur mu
    ACHH deðil AHCC
    TIME HEALTY deðil TIME HEALTH

Çünkü her baþlýkta yazýnýzý, düzeltmekten biraz yoruldum da. Yazdýðýnýz metni göndermeden önce de yazýnýzý kontrol ederseniz sevinirim bir sürü yazým hatanýz var düzeltiyorum da ben...

Yeni Üye

Aþý ve ahcc dýþýnda yaptýðýnýz bir þey var mý veya doktorunuz ne dedi bu konuda..Umarým en kýsa sürede negatife döneriz ve tekrar karþýlaþmayýz bu virüsle...

Tecrübeli Üye

Alýntý Arya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Senem haným, ürün isimlerini diðer baþlýklarda da hep yanlýþ yazmýþsýnýz ben size doðrusunu öðreteyim bundan sonra doðru yazýn olur mu
    ACHH deðil AHCC
    TIME HEALTY deðil TIME HEALTH

Çünkü her baþlýkta yazýnýzý, düzeltmekten biraz yoruldum da. Yazdýðýnýz metni göndermeden önce de yazýnýzý kontrol ederseniz sevinirim bir sürü yazým hatanýz var düzeltiyorum da ben...
    Arya hanim cevap yazmayi daha yeni ogrendim diyebilirim, mesajinizi simdi gordum kusuruma bakmayin artik ahcc ogrendim tamam 😇
    Ben time health marka kullaniyorum 2 araliktan beri esimde kullaniyor. Uzunca bir sure kullanip oyle 7-8 ay sonra tekrar smear verecegim. Bugun baska bir dr ile gorustum. Kendisi prof. Osman fadil kara dedi ki testte negatif gormek artik bu virusu vucudunda tasimiyorsun demektir, oyle tekrar kendiliginden cikmaz negatif oldugunda dedi.
    Bu virus 20 yildir bile vucutta sessiz bir sekilde kaliyormus dun ates hocanin bir yazisini okudum . Ne yazik ki bu virusle ilgili kimse net ve kesin konusamiyor. Tek bize umut veren tarafi negatif olmasi sorunsuz bir sekilde ins gider bu hastalik…