Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: HPV maddi manevi çöküntü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Yeni Üye

HPV maddi manevi çöküntü

Haziran ayýndan beri HPV olduðumu, üç aydýr da cin2 teþhisim olduðunu biliyorum. tip 18 33 taþýyorum. AHCC ve diðer baðýþýklýk güçlendiricileri kullanmama ragmen içim hiç rahat deðil. tip 16 taþýyýcýsý bir kadýn tanýdýðým 4 yýldýr bir süre AHCC kullanmasýna, saðlýklý yaþamasýna raðmen HPV'li ve bunu öðrenmek moralimi aþþýrý düþürdü. Biliyorum, herkesin vücudu farklý ancak hem cinsel perhiz yapýyorum ki bu pekçok partneri olmuþ ben için çok zorlayýcý hem de supplementlere, bitki çaylarýna,bilmem nelere hem para hem vakit ayýrýyorum. Ýþsiz olmam dolayýsýyla bütçem çok zorlanýyor. Kýsacasý sonuç alamayacaksam bunlarý yapmak istemiyorum, ölü yatýrým gibi geliyor. Çok üzgünüm, korunmasýz iliþkiye girdiðim yalnýzca üç kiþi var ve güvendiðim için kendime çok kýzgýným. Psikolojik destek almam gerekiyor belki ama yol yine ayný yere çýkýyor dostlar: PARA

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Cevap: HPV maddi manevi çöküntü

Valla bu forumda 4 yýl ahcc kullanýp 4 yýldýr hpv pozitif olan biri yok, en fazla 1 yýl kullanan var.

4 yýl nasýl negatif olamamýþ þaþýrdým. Otoimmun rahatsýzlýðý olabilir dahasý 4 yýldýr iliþkiye girip yeni tipler kapýyor olabilir vb þeyler.

Ahcc ölü yatýrým gibi geliyor olabilir belki sana ama bu alanda kendini ispatlamýþ bir takviye. Birde tek bir kiþiye göre böyle düþünmüþsün ama ahcc sayesinde negatif olan onca insaný ve pozitif geliþmeleri düþündün mü? neye odaklanýrsan onu görürsün... Yani bir insanýn yabancý kaynaklardan araþtýrýp, bilimsel yazýlarý okuyup, buradaki yazýlarý, negatif olanlarýmýzýn yazýsýný okuyup ölü yatýrým gözüyle bakma ihtimalinden ziyade insanlar genelde umutlanýyorlar ve %100 kesin cözüm olmasa da %80 baþaracaklarýna ve negatif olacaklarýna inanarak bunu kullanýyorlar, hepimiz gibi. Ben de böyle kullandým ama inancýmý hiç yitirmedim, pozitif düþünmek ve sürekli kuruntularý çekmemek önemli. Mutluluk da baðýþýklýðý artýran bir þey sonuçta.

Sonuç alýp almayacaðýný burda kimse sana söyleyemez ben de dahil. Sadece elimizde veriler var. Çoðumuz negatif oluyoruz. Sen negatif olamayacaðýna dair inancýn tamsa o zaman neden kullanýyorsun.. Kimse senin önüne bir hap koyup bunu 1 kere iç her þey geçecek gibi bir þey garanti edemez, doktorlar bile. Bütçeni zorluyorsa þu aþamada daha beslenmeye yönelik þeylere aðýrlýk verebilirsin brokoli ye mesela, yeþil biber ye, yeþil çay iç, propolis kullan bunlar da olur ama dediðim gibi..

Kýdemli Üye

arkadaþýný foruma davet edebilir misin? 4 yýldýr ahcc kullanýp saðlýklý beslendiði halde atlamayan bir kimseyi dinlemek isteriz.
    siz de umutsuzluða düþmeyin, ahcc kullanmadan sadece yeþilçay ve propolisle negatif olan üyelere rastlamýstým

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Ahcc türkiye'de son 1 bucuk yýllýr yasallaþtý bu arada iþin ilginç yaný. Ben de dinlemek isterim valla gelirse iyi olur þaþýrtýcý çünkü.

Moderatör

Alýntý Arya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ahcc türkiye'de son 1 bucuk yýllýr yasallaþtý bu arada iþin ilginç yaný. Ben de dinlemek isterim valla gelirse iyi olur þaþýrtýcý çünkü.
    Ben de sanmýyorum abi yeni tiplerle karsýlasmýs olabilir büyük ihtimalle