Ne güzel anlatmýþsýn aryacým. Kesinlikle katýlýyorum sana, baþýna gelmeyen insanlar sanki bizler ölümcül virüse yakalanmýþýz gibi davranýyorlar. Keza sevgililerimiz de öyle.. Bu virüsün ne kadar yaygýn olduðunu aþý dýþýnda bir korunma yönteminin olmadýðýný bilmiyorlar ya da bilmek istemiyorlar. Kaldý ki þu an Türkiye'de bulunan aþý sadece 4 tipe karþý koruyor. Yani korunmak artýk þansa kalmýþ vaziyette. Ben gerçekten de cinsel hayatý olup hpv kapmamýþ insanlara sadece þanslý gözüyle bakýyorum. Bizden tek farklarý o. Ama insanlar nedense biz hpv'lileri çok farklý bir yerde konumlandýrýyorlar. Clouds sana tavsiyem de arya'nýn dediði gibi baþtan söylemen. Söylemeyip baþlarsan için içini yiyecek, acaba bulaþtý mý, þöyle oldu mu böyle oldu mu diye düþüneceksin hep. En güzel zamanlarýný stresle geçireceksin. Sen en baþta söyle herþeyi kaldý ki bu ömür boyu sürecek bir hastalýk deðil. Gerekli tedavileri oluyorsun sonuçta hepi topu bir kaç aya tamamen vücuttan atacaksýn. Seninle gerçekten ilgileniyorsa bu süreçte senin yanýnda olur. Negatif sonucunu da alýnca gönül rahatlýðý ile iliþkini doya doya yaþarsýn

istersen ondan da test yaptýrmasýný isteyebilirsin ya da aþý olabilirsin diðer türlere karþý. Umarým her þey güzel olur senin için