Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gelde iþin içinden Hpvsiz çýk..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Kýdemli Üye

Gelde iþin içinden Hpvsiz çýk..

Merhaba malum bende hpv52 dedik üstüne 56 dedik,kanamalý bi leep süreci dedik dedik geldik..

Aklýmda bu süreçte ne bir sevgili ne bir cinsel hayat düþüncesi yokken bir adamla tanýþmýþ bulunuyorum.. ve benimle 2 haftadýr herþeyden habersiz çok ilgileniyor,neredeyse duygusal bir bütünlük kazanacaðýz.. adam öyleki kariyeri bakýmýndan bir çok kadýnýn belki de “ þu çocuk beni alsada hayatým kurtulsa “ dediði bir adamdýr bilmiyorum,iþin komiðide benim adamý tanýmýyor olmamdý 😁

Neyse velasýl kelam,insan iþte bilmeden seviyor.. seven seviþmek istiyor,bir bütün olmak istiyor.. aþýk oluyor.. hepsi çok güzel duygular,yaþamasý da öyle..

Ama gel gelelim ben bu adamla yakýnlaþacak olsam nasýl yakýnlaþacaðým arkadaþ.. ya hpv bulaþtýrýrsam korunacak olsam bile? Ya da korunacak olsam bile ya baþka bir türü daha taþýyan bir bireyse bundan nasýl korunacaðým... ?

Ve ben bunu bu adam’a nasýl söyleyebilirim.. aklým karmakarýþýk.. benden bir adým bekliyor ben olduðum yerde sayýyorum.. ilk defa bir duyguyu taþýmak bu kadar zor oldu

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Cevap: Gelde iþin içinden Hpvsiz çýk..

Adama gerçeði söyleyeceksin Bazý erkekler manyak oluyor belki de þu an ulaþamayacaðýný ve birliktelik yaþayamayacaðýný bildiðinden vazgeçemez senden Ama her erkek böyle deðildir tabi, he tamam oldu o zaman diyip giden de olabilir.

Ayrýca þöyle düþün bu bir sýnav. Yanýnda olmayý kabul eden ve bu donemi cinsellik olmadan geçirip seni tanýmak isteyen kalýr. Direkt giden kiþinin zaten sana kalýcý ve saðlam duygularý yoktur, yüzeyseldir.

Nasýl baþýna geldiðini, aslýnda hpv'nin ne kadar yaygýn olduðunu, hatta kendisinde bile olabileceðini vs vs istersen araþtýrmalarla göster istersen anlat. Ama þunu bilsin ki bu hpv denilen þey ''her deliðe girip çýkan'' insana bulaþan bir þey deðil, tek bir birliktelikle de bulaþabilir ve gerçekten artýk korkunç derecede yaygýn. Çoðu da vücudunda hpv taþýdýðýndan habersiz.

Tecrübeli Üye

Ne güzel anlatmýþsýn aryacým. Kesinlikle katýlýyorum sana, baþýna gelmeyen insanlar sanki bizler ölümcül virüse yakalanmýþýz gibi davranýyorlar. Keza sevgililerimiz de öyle.. Bu virüsün ne kadar yaygýn olduðunu aþý dýþýnda bir korunma yönteminin olmadýðýný bilmiyorlar ya da bilmek istemiyorlar. Kaldý ki þu an Türkiye'de bulunan aþý sadece 4 tipe karþý koruyor. Yani korunmak artýk þansa kalmýþ vaziyette. Ben gerçekten de cinsel hayatý olup hpv kapmamýþ insanlara sadece þanslý gözüyle bakýyorum. Bizden tek farklarý o. Ama insanlar nedense biz hpv'lileri çok farklý bir yerde konumlandýrýyorlar. Clouds sana tavsiyem de arya'nýn dediði gibi baþtan söylemen. Söylemeyip baþlarsan için içini yiyecek, acaba bulaþtý mý, þöyle oldu mu böyle oldu mu diye düþüneceksin hep. En güzel zamanlarýný stresle geçireceksin. Sen en baþta söyle herþeyi kaldý ki bu ömür boyu sürecek bir hastalýk deðil. Gerekli tedavileri oluyorsun sonuçta hepi topu bir kaç aya tamamen vücuttan atacaksýn. Seninle gerçekten ilgileniyorsa bu süreçte senin yanýnda olur. Negatif sonucunu da alýnca gönül rahatlýðý ile iliþkini doya doya yaþarsýn istersen ondan da test yaptýrmasýný isteyebilirsin ya da aþý olabilirsin diðer türlere karþý. Umarým her þey güzel olur senin için

Alýntý Navicula Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ne güzel anlatmýþsýn aryacým. Kesinlikle katýlýyorum sana, baþýna gelmeyen insanlar sanki bizler ölümcül virüse yakalanmýþýz gibi davranýyorlar. Keza sevgililerimiz de öyle.. Bu virüsün ne kadar yaygýn olduðunu aþý dýþýnda bir korunma yönteminin olmadýðýný bilmiyorlar ya da bilmek istemiyorlar. Kaldý ki þu an Türkiye'de bulunan aþý sadece 4 tipe karþý koruyor. Yani korunmak artýk þansa kalmýþ vaziyette. Ben gerçekten de cinsel hayatý olup hpv kapmamýþ insanlara sadece þanslý gözüyle bakýyorum. Bizden tek farklarý o. Ama insanlar nedense biz hpv'lileri çok farklý bir yerde konumlandýrýyorlar. Clouds sana tavsiyem de arya'nýn dediði gibi baþtan söylemen. Söylemeyip baþlarsan için içini yiyecek, acaba bulaþtý mý, þöyle oldu mu böyle oldu mu diye düþüneceksin hep. En güzel zamanlarýný stresle geçireceksin. Sen en baþta söyle herþeyi kaldý ki bu ömür boyu sürecek bir hastalýk deðil. Gerekli tedavileri oluyorsun sonuçta hepi topu bir kaç aya tamamen vücuttan atacaksýn. Seninle gerçekten ilgileniyorsa bu süreçte senin yanýnda olur. Negatif sonucunu da alýnca gönül rahatlýðý ile iliþkini doya doya yaþarsýn istersen ondan da test yaptýrmasýný isteyebilirsin ya da aþý olabilirsin diðer türlere karþý. Umarým her þey güzel olur senin için
    Teþekkür ederim naviculacým <3 Senin de her bir cümlene katýlýyorum.

Kýdemli Üye

Vallahi þöyle diyeyim; ben en çok ailemi seviyorum,ancak onu kaybetme korkusu yaþarým. Elimde tutayým diye ne insani arzularýmý ertileyebilirim ne de onun rengini anlamak için süreyi uzatabilirim. Olduðu kadar ya,bu bir sýnav. Tabiiki söyleyeceðim. Güzel bir kadýným eðlenmek isteyebilir,vakit geçirmek isteyebilir. Belki evlenmek isteyebilir. Ona ne uyacaðýný bilemem .. ama ben önemliyim

Alýntý Cloudslove Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Vallahi þöyle diyeyim; ben en çok ailemi seviyorum,ancak onu kaybetme korkusu yaþarým. Elimde tutayým diye ne insani arzularýmý ertileyebilirim ne de onun rengini anlamak için süreyi uzatabilirim. Olduðu kadar ya,bu bir sýnav. Tabiiki söyleyeceðim. Güzel bir kadýným eðlenmek isteyebilir,vakit geçirmek isteyebilir. Belki evlenmek isteyebilir. Ona ne uyacaðýný bilemem .. ama ben önemliyim
    Haa þöyle cloudscuðum kendi deðerini bil, özelsin. Hpv'ye sahipsin diye bu seni ne deðersiz, ne tercih edilmeyen yapar tam tersi karþýndaki insanýn ciddiyetini görürsün ya da hiçbir þey kaybetmediðini anlarsýn

Özel Üye

Clouds cok seviyorsan bence soyleme. Bi sure yasamayalim cinsellik ben yavas gelissin istiyorum de. Negatif olduktan sonra yasa.. bu surecte tabiki sabýr gerekiyor. Ama onu kaybetme ihtimalinden korkuyorsan iyilesene kadar saklayabilirsin. Ha tabi iyilestikten sonra ondan sana yenisinin geçmeyeceðini bilemezsin ama hayatimiz boyunca hep var bu ihtimal zaten o yuzden cok onemsememek lazim

Tecrübeli Üye

Alýntý Merv.000 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Clouds cok seviyorsan bence soyleme. Bi sure yasamayalim cinsellik ben yavas gelissin istiyorum de. Negatif olduktan sonra yasa.. bu surecte tabiki sabýr gerekiyor. Ama onu kaybetme ihtimalinden korkuyorsan iyilesene kadar saklayabilirsin. Ha tabi iyilestikten sonra ondan sana yenisinin geçmeyeceðini bilemezsin ama hayatimiz boyunca hep var bu ihtimal zaten o yuzden cok onemsememek lazim
    Evet aslýnda bu da bir ihtimal yani karþýndaki buna saygýyla yaklaþýrsa hiç söylemeyebilirsin de sonuçta negatif olunca bir sýkýntý kalmýyor en azýndan senin için. Negatif olana kadar diþinizi sýkarsýnýz

Özel Üye

Ama birini gercekten sevip isteyip de yasamadan durmak cok zor ben yapamamistim acikcasi

Özel Üye

Alýntý Navicula Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Evet aslýnda bu da bir ihtimal yani karþýndaki buna saygýyla yaklaþýrsa hiç söylemeyebilirsin de sonuçta negatif olunca bir sýkýntý kalmýyor en azýndan senin için. Negatif olana kadar diþinizi sýkarsýnýz
    Aynen hem karsidakinin aklinda suphe kalmaz sonra cinsellik kotu etkileniyor bilince gecse bile. En temizi beklemek

Bu Konu için Etiketler