Aynen arya haklisin ama bence su an hpv problemi olanlar cok sansli cunku cogu hpv doktoru ve prof lar yillar once virus vucuttan atilmaz deeken su an atildigi konusunda hepsi hemfikir Bu hepimiz acisindan muthis bir motivasyon
Kbr, benim bildiğim kadarıyla çok var. Hem sonradan gelip ''seni 10 yıldır takip ediyorumgibi yazanlar'', ''hem blogundaki bütün yazıları okumustum ama üye olmamıstım'' diyenler, hem de siteye günlük giriş çıkış sayısından az çok anlayabiliyorum. E tabi herkes gelse cok daha iyi olur
![]()
Aynen arya haklisin ama bence su an hpv problemi olanlar cok sansli cunku cogu hpv doktoru ve prof lar yillar once virus vucuttan atilmaz deeken su an atildigi konusunda hepsi hemfikir Bu hepimiz acisindan muthis bir motivasyon
Butun konusmalari tek tek cevaplayasim geldi onderece hepsine katiliyorum. Kbr bende senin yaptigin gibi kafayi yemis hergun aynayi karsima alip telefon feneri ile en az 5 de defa bakiyodm gunde. Minik kucuk seylere bile verrutol suruyordum sigil diye. Bu hastalik hepimizi bu hale getiriyor ne yazikki ben dun doktordan ciktim o kucuk minik seyleri sordum sigil degil dedi. Zaten koter oldugum sirada da vardi onlari yakmamisti. Bende uzun zaman forumu takip ettim uzaktan ama uye olmadim bildirim gelip durursa etraf gorurse anlarsa diye. Oyle degilmis keske bastan girseydim burda konusarak daha rahatlıyor insan. Ama kendimizi fazla kasiyoruz arkadaslar rahat olalim( derken burda en rahat olmayanlardan biri belkide benim) gececegini dusunuyorum. Bi zamanlar sigillerle bas edemiyorken, kasintidan uyuyamiyorken suan sigilsizim eskisi gibi cikmiyor bakalm
Merv ve emin ol ki bitecek hepsi lutfen bakma oraya her gun ozellikle feneri tutup bakma aklin surekli orda kaliyo emin ol siğil olsa bakmadan bile elinle yoklayinca anlarsin. Sen ahcc kullaniyo musun bu Arada gececegine,kurtulacagina inan saglikli ve genc insanlariz eminim atlatiriz ki bir cok doktor da gececek virus atiliyo diyo onun kendimize zehir etmeyelim en guzel yaslarimizi
Aynen mantikli ama bence en fazla 3-4 ay a negatif olacagini dusunuyorum ahcc aldign icin daha erken kurtulcan insalhh
Arya şoyle forumu bastan sona okudum bir cok kisi ozellikle tip16 lar biseyler yazmislar ama sonra yok olmuslar o insanlar negatif mi oldu yoksa forumu mu terk etti acayip kafama taktim![]()
Negatif olup terk ediyorlaraktif siğili olan hala bunla mucadele eden biri neden foruma girmesin ki onun icin cok faydalı bir platform?
![]()
Arya Ben oyle yapmicam insanlara destek olmak istiyorum gercekten Bu konuda![]()