Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Cevap: Erkekler genelde takmýyor ama ben 2 yýldýr artýk kafayý yedim

Alýntý Þans Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Umarým bu defa memnun kalýrsýn doktorundan. Koter mi uyguluyordu?
    Genelde burdakiler time health marka ahcc kullanýyor ben de dahil. Burda da numarasý var distribütör firmanýn whatsapptan iletiþim hatlarý var onlarla da görüþüp, arastýrýp kafana yataný alabilirsin.
    Çok teþekkürler. Evet 10 gün önce falan gittim koter yaptý. ama çok özensiz, bir sürü vardý yarýsýný göremedi bile. ve özellikle dert ettiðim üretral yani idral yolundaki siðilin küçük parçasý hala duruyor, baktýðýmda görebiliyorum. kontrole gittiðimde yarým yamalak baktý, temiz bir þey yok dedi. baya özensiz yani hiç güven vermiyor ve düþününce hala sinirleniyorum. 3 haftalýk maaþýmý verdim resmen.

iki sorum var size

- ahcc yi sordum whatsapptan 120 kapsül olarak satýyolarmýþ, günde kaç tane içiyoruz bundan?
    - bir de diðer sorum sizin gittiðiniz doktor siðilleri görmek için özel bir yöntem uyguluyor mu? çünkü kýllarý makasla kesiyorum daha çok yayýlmasýn diye ama o zaman da düzgün görünmüyor. önceki doktor göremiyodu yani... tüy dökücü krem de kullanmak istemiyorum o da siðilleri yayýyor deniyor çünkü.

@corto

teþekkürler desteðin için. benim psikolojimi bozan kendi saðlýðýmdan çok hastalýk bulaþtýrma ihtimali ki bulaþtýrdýðým bir kiþiyi biliyorum. e seviþmeden de yaþanmaz ki... bir de geçse de tekrar bulaþýr sonu yok gibi geliyor. tek eþli olmaya çalýþacaðým galiba artýk.

Uzaktýrýlmýþ Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Re: Cevap: Erkekler genelde takmýyor ama ben 2 yýldýr artýk kafayý yedim

mesaj silinmistir.
    Konu corto tarafýndan (15.Temmuz.2019 Saat 14:30 ) deðiþtirilmiþtir.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Dostum yemin le bu bak bu saatte yazýyorum ve çok uzak memleketteyýz fakat benimde senden farkým yok gece boyunca uyumadým formda ki tüm yorumlarý hemen hemen okudum bana en yakýn psikolojik durum senin durumun bende senin gibi en son cumlene cevap þu birisi bi doktor söylesin para bulamasamda sýrf bundan kurtulmak için banka soyarým o doktora giderim diyorum

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Geçmiþ olsun kardeþim bu arada genel korkumuz baþkasýna bulaþtýrmak bende þöyle bi durumda var evlenme aþamasýnda yim ve kýz arkadaþýma durumu anlattým ki ayrýlsýn çünkü yaþ 33 benim onun da yaþý 30 þimdi bu yaþta evlenýrsek ilk düþüncemiz çocuktu artýk býrak çocuðu iliþki yasayamayacagýz bulaþma riski var ve bayanda direk Rahîm aðzý kanseri kýzda ayrýlmam býrakmam seni diyor gelde psikolojin bozulmasýn ben geleceðimi yaktým kýzýnkýnýde yakmayayým unutsun bi þekilde yoluna baksýn temiz birisi ile evlensin diyorum olmuyor

Uzaktýrýlmýþ Üye
    Tecrübe Puaný
    0

mesaj silinmistir.
    Konu corto tarafýndan (15.Temmuz.2019 Saat 14:34 ) deðiþtirilmiþtir.

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Ghost ahcc ile ilgili kaç kapsül içecegin ve aklýndaki tüm sorular ýcýn verdigim numaraya danýsabilirsin kac adet ýcecegýný soyluyorlar burda genelde 5 adet ýcýyorlar dýye býlýyorum týme health kullanýyor hemen hemen herkes cunku yanlýssam duzeltýn arkadaslar 5 adetti degil mi

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý sarhos Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Dostum yemin le bu bak bu saatte yazýyorum ve çok uzak memleketteyýz fakat benimde senden farkým yok gece boyunca uyumadým formda ki tüm yorumlarý hemen hemen okudum bana en yakýn psikolojik durum senin durumun bende senin gibi en son cumlene cevap þu birisi bi doktor söylesin para bulamasamda sýrf bundan kurtulmak için banka soyarým o doktora giderim diyorum
    Çok geçmiþ olsun, gerçekten benziyor durumumuz. Ama 2 yýl falan sürmez kendine düzgün bakarsan bence. 2 ay de sen ona. Bilmiyorum düþündüðümüzden çok insanda var da bizim kadar takmýyolar. Diyorum ya 2 yakýn arkadaþýmda var adamlar onlarla yaþýyo ve bir sürü farklý kýzla takýlýyolar. Birinin kýz arkadaþý da var bir yýllýk, korunmamasýna raðmen geçmiyor. Heralde kýzýn baðýþýklýk efsane.

Ayrýca korununca hele siðil de yoksa virüsün bulaþmasý çok çok zor bence. Çünkü 2 yýl önce ilk siðil çýkmýþtý bende, çok fazla kadýn oldu benim 2 yýlda birlikte olduðum, en az 20'dir. Siðilleri yaktýrdýktan sonra yapýyordum tabii. Sonra hepsine sordum iþte sadece 1'inde belirti olmuþ, o da zayýf çok narin bir þey caným benim. Yani þu bulaþma konusu falan tam belirli olmadýðýndan baya paranoya yapýyoruz zaten ama iþte, hele ciddi bir iliþkide risk alýnamaz çok iyi anlýyorum seni.

Artýk dayanamadým daha kötü olamaz dedim geçen ailemle konuþtum, düþündüðümden çok daha destek çýktýlar ve korktuðum gibi utanç verici falan olmadý konuþmalar. Destekleriyle 353242342 devlet doktorundan sonra önceki sayfada þans'ýn önerdiði 2. özel doktoruma gideceðim yarýn. Birkaç gündür delirecek gibi mutsuz ve düþünceliydim, neler yaptým neler aklýmdan hiç çýkmadý ne yapacaðým ben bununla sorusu, hatta intihar bile geçti aklýmýn uçlarýndan, en azýndan þu an ölsem umrumda olmaz kurtulurum düþüncesi. Yarýn randevu aldýðým doktor'a güvendim cvsine falan bakýnca o yüzden bugün daha moralliyim. Benim siðil baþka yerlerle birlikte idrar yolunda da çýktýðý ve ne yapsam tekrar çýktýðý için daha da sinir bozucu.

Önceki sayfada achilles bir piramit söylemiþ, zaten çoðunu yapýyodum da o taným çok hoþuma gitti ve eksikleri de uygulamaya aldým sayýlýr. Bir tek sigarayý býrakamadým ama azalttým bir de ekstradan yatmadan zencefil ýsýrýp çiðneyip yutuyorum.

Yani diyeceðim þu, 2 yýl falan deme piramiti uygula, 4-5 ayý var en fazla.
    Konu ghostreveries tarafýndan (12.Temmuz.2019 Saat 17:00 ) deðiþtirilmiþtir.

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    4

Alýntý ghostreveries Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Çok geçmiþ olsun, gerçekten benziyor durumumuz. Ama 2 yýl falan sürmez kendine düzgün bakarsan bence. 2 ay de sen ona. Bilmiyorum düþündüðümüzden çok insanda var da bizim kadar takmýyolar. Diyorum ya 2 yakýn arkadaþýmda var adamlar onlarla yaþýyo ve bir sürü farklý kýzla takýlýyolar. Birinin kýz arkadaþý da var bir yýllýk, korunmamasýna raðmen geçmiyor. Heralde kýzýn baðýþýklýk efsane.

Ayrýca korununca hele siðil de yoksa virüsün bulaþmasý çok çok zor bence. Çünkü 2 yýl önce ilk siðil çýkmýþtý bende, çok fazla kadýn oldu benim 2 yýlda birlikte olduðum, en az 20'dir. Siðilleri yaktýrdýktan sonra yapýyordum tabii. Sonra hepsine sordum iþte sadece 1'inde belirti olmuþ, o da zayýf çok narin bir þey caným benim. Yani þu bulaþma konusu falan tam belirli olmadýðýndan baya paranoya yapýyoruz zaten ama iþte, hele ciddi bir iliþkide risk alýnamaz çok iyi anlýyorum seni.

Artýk dayanamadým daha kötü olamaz dedim geçen ailemle konuþtum, düþündüðümden çok daha destek çýktýlar ve korktuðum gibi utanç verici falan olmadý konuþmalar. Destekleriyle 353242342 devlet doktorundan sonra önceki sayfada þans'ýn önerdiði 2. özel doktoruma gideceðim yarýn. Birkaç gündür delirecek gibi mutsuz ve düþünceliydim, neler yaptým neler aklýmdan hiç çýkmadý ne yapacaðým ben bununla sorusu, hatta intihar bile geçti aklýmýn uçlarýndan, en azýndan þu an ölsem umrumda olmaz kurtulurum düþüncesi. Yarýn randevu aldýðým doktor'a güvendim cvsine falan bakýnca o yüzden bugün daha moralliyim. Benim siðil baþka yerlerle birlikte idrar yolunda da çýktýðý ve ne yapsam tekrar çýktýðý için daha da sinir bozucu.

Önceki sayfada achilles bir piramit söylemiþ, zaten çoðunu yapýyodum da o taným çok hoþuma gitti ve eksikleri de uygulamaya aldým sayýlýr. Bir tek sigarayý býrakamadým ama azalttým bir de ekstradan yatmadan zencefil ýsýrýp çiðneyip yutuyorum.

Yani diyeceðim þu, 2 yýl falan deme piramiti uygula, 4-5 ayý var en fazla.
    Tüm sorularýný gönül rahatlýðýyla sorabilirsin doktora. Bugün ben de eþimle beraber kontrole gittim her sey cok güzel gecti. O da sana güzelce yol gösterecektir merak etme. Aþý önerirse muhakkak yaptýr. Bizimle de paylas düþüncelerini ve doktorun önerilerini☺

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Ghost kardeþim sigara bence çok etken bu süreçte ýylesmede çünkü bende bu rahatsýzlýktan önce lenf bezlerinde þiþme vardý ramazan ayýnda oruçlu iken bakýyordum lenf bezlerýmýn þiþliði iniyordu fakat bu stresli süreçte bende býrakamýyorum yanlýz sigarayý býrakmak gýda destekleri ve sporla bu iþi cozecegýzýmý Düþünüyorum bu ayýn 29 yeni bi doktor buldum randevu aldým inþallah tatmin edici bi tedavi önerir ha bu ahcc yýde alacaðým þuan Ligone kullanýyorum çürük birde diþim var arada iltihap alýyor oda etkiliyor diye geliyor aklýma baðýþýklýk sisteminde faydasýný gördüðüm herþeyi yazacaðým

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Arya merhaba ahcc den günde mi 5 kapsül içiyor arkadaþlar yoksa günde 1 tane mi birde bu hpv bende 1 yýldýr var yaktýrmaya yap diyorsunuz yaktýrma iþlemi kudurttu çoðaldý

Bu Konu için Etiketler