-
Endovir
Merhaba,
Ýçeriði hpv konusunda etkili olabilecek bir ürün için açtým bu konuyu.
Ürünü ismi Endovir.
Üreticisi olan Krc Derma’nýn web sitesinde anlaþmalý eczanelerden yada daha kolayý olan internet üzerinden bulabilirsiniz.
Bence içeriði ülkemiz için gayet baþarýlý ilgi göstermeye deðecek bir ürün.
-
Cevap: Endovir
Ýçeriði gayet zengin. Ekinizya, propolis, yeþil çay, sarýmsak dikkatimi özellikle çekti. Ancak ahcc kullanan biri yanýnda bu takviyeyide kullanabilirmi ?
-
Ýçeriðine baktým þimdi çok baþarýlý bi karýþým olmuþ bi çok deðiþik takviye almaktansa bunu kullanmak mantýklý gruba yeni giren arkadaþlar cubar arkadaþýmýzda konuya çok hakim bi kiþi olduðundan tavsiyesini dikkate almanýzý öneririm saðlýklý günler dilerim
-
Kullanan varmý acaba. Almayý düþünüyorum ?
-
Ben bugün sipariþ ettim bi de bunu denemek istiyorum ectra bi fayda görürsem yazarým
-
Ürünü satan firma 6 ay kullanýlmasýný öneriyor. Umut verici olarak HPV’ye karþý ilk defa ülkemizde böyle kapsamlý bir ürün yapýlmýþ, dilerim daha kalitelerini de üretmeye baþlarlar.
-
Bugün kullanmaya baþladým artýk hakkýmýzda hayýrlýsý umarým iyi gelir
-
Ahcc ile endovir kullanmak problem olur mu acaba ? Ýkisini beraber kullanan var mý aramýzda.
-
Admin
ahcc ile genelde imutor kullanýyorlar. Dilersen ahcc temin için yönlendirdiðim numarayý bir arayýp sorabilirsin worsecim.
-
Teþekkürler arya. Ahcc kullanýyorum bir süredir. Acaba yanýna baþka ek takviye alsam mý diye düþündüm.
Bu Konu için Etiketler