Bugun doktorum aradý. Hpv Tip 6 düþük risk kategorisinde dedi. Ama biliyorsunuz ki iþ hpv olunca pek su serpilmedi 😁 tip 6 geçiren var mý aramýzda merak ettim
Bugun doktorum aradý. Hpv Tip 6 düþük risk kategorisinde dedi. Ama biliyorsunuz ki iþ hpv olunca pek su serpilmedi 😁 tip 6 geçiren var mý aramýzda merak ettim
mesaj silinmistir.
Erkek bireyim KBB ile ilgili bir problem olcagýný düþünmüyorum. Teþekkür ediyorum. Ahcc kullanýyorum. 3.kutuya basladým. Özelde kriyo yaptýrdým suan iyileþme sürecinde. Derin ve yara var antibiyotik desteði de verdi doktorum, mantar olma ihtimaline karsý da ilaç verdi. Suan için kontrol gününü bekliyorum. Ýnþallah haberlerim güzel olur günden güne. Ben 1 yýldan fazladýr bu forumu takip lip ediyorum. Bütün süreçlerini bu baþlýk altýnda yazacaðým
mesaj silinmistir.
Bogazda vs cýkmadý ama oral seks olmuþtu daha önce içime kurt düþürdünüzÝnþallah atlatýrým bu illeti buradan size de rehber olurum. Bu arada sigara kullanýyorum alkol çok nadir.
mesaj silinmistir.
Doðru diyorsunuz baktýrmak lazým. Allah hepimize acil þifalar versin.
Dün kontrole gittim. Doktorun elektro koter yaptýðý yerde siðil gözlemlemedik.ancak doktorun gecen yakasýnda gözden kaçan 3 siðili gösterdim ufaktýlar. Podofilin sürdü bunlar onlarý geçirecek dedi. Ondan Baska siðilim yok. Þimdi ahcc ile beklemeye devam edeceðiz ufaklýklar kendini gösterecek mi diyebakalým sürecden haberdar edeceðim forumu
@dertlihpv hadi bakalým tip 6 düþük riskli bu nedenle þanslýsýn ahcc kolayca 6 ayda iþini bitirecektir hpvnin diye düþünüyorum% 80-90 yeneceksin rahat ol
![]()