Güzel haberler vermek isterdim, ama olmadý maalesef. Ocak 2020 civarýna kadar siðil yok sanýyordum sonra bi anda tekrar ortaya çýktýlar. Levent Bey'e tekrar gideceðim.![]()
Biraz geç bir güncelleme ama 16.01.2021 tarihinde Levent Bey'e gidip tüm siðilleri yaktýrdým. Þu an maþallah 6-7 aydýr sýfýr sýkýntý ile devam ediyorum. Negatif olduðumu düþünmeye baþladým bile. Herkese þifalar dilerim.
Geç de olsa güncelleme yapayým, son yazdýklarýmdan sonra hiçbir oluþum gözlemlemedim, negatif olduðumu düþünüyorum![]()
Ooo harika 6-7 ay sigil cýkarmamak cok iyi bence de negatif oldugunu dusunmeye baslayabilirsin. Eðer birkaç ay daha cýkarmazsan ve 9 ay sigilsiz olursa kendini negatif sayLevent bey iþini hakkýyla yapan biri zaten, forum kurulurken daha buraya ilk basta yazýlarý ben yazarken kendisi de bilgilendirici yazýlar yazýp yardýmcý oluyordu bu yaptýðýmýz toplumsal projeye, insanlarýn yardýmlaþmalarýný saðlayan sitemize diyelim
![]()
Sýgara kullandýnýzmý tedavi süresince
16.01.2022'de 12 ay olacak umarýmDetaylýca anlattým sürecimi, umarým herkes bir gün negatif olur
![]()
Sigara içtiðim zamanlar oldu, alkol da ayný þekilde fakat düzenli deðil.
2019 nisandan,2021 Aralýk hemen hemen 2 seneye yakýn ahcc kullandnz negatif olmak için galiba