Ben doðadan ve liptonunkini kullanýyorum, bir ara çok sýk starbucks'ýn yeþil çayýný içiyordum, hindistandan geliyor diye ''daha faydalýdýr'' kafasý yaþýyordum.Þu an starbucksta yeþil çay tedarik sýkýntýsý var, bu nedenle doðadan diyip devam ediyorum. Aslýnda en faydalýsý aktardan alýp yapmak ama kim uðraþacak...
![]()
@hepeve, Bence yeþil çaya aban, çünkü yeþil çay hpv'yi geriletmesi konusunda bilimselliði kesin onaylanmýþ bir içecek. Sitemizdeki dr levent günde 4-5 bardak içmemizi öneriyor ancak ben 2 bazen 3 bardak içerek bile siðillerde bariz azalma ve þu an çýkmamasýný keþfettim tabi imutorunda etkisi olabilir bu.
al kendine bir doðadanreklam gibi oldu
Bende aktardan kýþ çayý aldým. Ama yakýn zaman da pazardan alýp kullanmayý düþünüyorum.
@Alineor, @hepeve Abicim neden kýþ çayýna bu kadar yüklendiniz anlamadým ki. Kýþ çayý diye bir þeyin etki ettiði kanýtlanmamýþ, içerisinde her þey var diye iyi gelecek anlamýna gelmiyor kiBilimsel olarak kanýtlanmýþ yeþil çay diye bir gerçek var, siz yine kýþ çayýnýzý için de, hpv'nin etkisini azaltmanýn yolunun yeþil çaydan geçtiðini bilin..
![]()
Starbucks mis gibi ama tedarik sýkýntýlarý var) ben lipton kullanýyorum
)
benim en sýk aldýklarým, lipton bergamot aromalý ve doðadan yaseminli yeþil çay. içimleri çok rahat ve çok güzel kokuyorlar. tavsiye edebilirim![]()
Verdiði sözü tutmuyor hayat, tutsa bile, özlediðimiz þeyin özlenilmeye deðer olmaktan ne kadar uzakta bulunduðunu göstermek için yapýyor bunu. Kimi zaman umut, kimi zaman da umulan þey aldatýyor bizi. Bir eliyle verdiðini öteki eliyle alýyor. Uzaklýðýn büyüsü, cennetler gösteriyor bize. Ama büyülenir büyülenmez, bu cennetlerin uçup gittiðini görüyoruz. Mutluluk güneþli ovanýn üzerinde dolaþan bir küçük buluta benziyor önü arkasý pýrýl pýrýl bu bulutun, ovaya yalnýz onun gölgesi düþüyor...
Ayrýca ben aktardan alýyorum 5 liralýk, demleyip içiyorum. Bir büyük porselen bardaða bir tatlý kaþýðý yetiyor...
Verdiði sözü tutmuyor hayat, tutsa bile, özlediðimiz þeyin özlenilmeye deðer olmaktan ne kadar uzakta bulunduðunu göstermek için yapýyor bunu. Kimi zaman umut, kimi zaman da umulan þey aldatýyor bizi. Bir eliyle verdiðini öteki eliyle alýyor. Uzaklýðýn büyüsü, cennetler gösteriyor bize. Ama büyülenir büyülenmez, bu cennetlerin uçup gittiðini görüyoruz. Mutluluk güneþli ovanýn üzerinde dolaþan bir küçük buluta benziyor önü arkasý pýrýl pýrýl bu bulutun, ovaya yalnýz onun gölgesi düþüyor...