Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Siðil:(

Yeni Üye

Siðil:(

Arkadaslar merhaba, 20 martta siðilimi yanlýslýkla kopartip kanatmýþtým sonra da düþmüþtü. Burda size sorduðumda siðil kopartmanýn yayýlmasýný arttýrmaya sebep olacaðýný söylemiþtiniz. 1 ay olmuþ ben baþka siðil çýkartmadým. Umutlandim bir an yoksa bitti mi diye ama bu kadar kýsa süren bir sey olmadýðýný yazýlarýnýzdan anladim.
    Yine de sormak istiyorum böyle bir tecrübesi olan var mi aranizda?

Kýdemli Üye

Re: Siðil:(

Bağışıklığın güçlüdür, kendine iyi bakıyorsundur, kanattığın sırada cilt bütünlüğün iyi durumdadır, hemen duş almışsındır, dirençli bir tip değildir v.s. bir sürü etken var.

Yani kanattıktan sonra 1 ay içerisinde siğil çıkarmaman çok iyi ama unutma bu virüs. Yani hücrelerinin dna'sına ekliyor kendisini. Ben ilk belirtilerden sonrasında 1 sene içerisinde virüsün insan vücudundan yok olacağını düşünmüyorum. 1 sene sonrasında şartlara göre hem vücut virüsü tanımaya başlıyor hem de bağışıklık sistemi yeterince güçlenirse virüsü temizliyor. Ama öncelik siğil varsa yok ettirmek olmalı.

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Cevap: Siðil:(

1 ay çok kýsa bir süre caným. Bi 3 aya bakýp karat ver derim ben.

Yeni Üye

Tesekkür ederim her ikinize de. Evet anýnda temizliðini saðlamýþtým belki onun etkisi olmuþtur hepimizin en kýsa sürede bu dertten kurtulmasini diliyorum.

Moderatör

Alýntý Bulut01 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaslar merhaba, 20 martta siðilimi yanlýslýkla kopartip kanatmýþtým sonra da düþmüþtü. Burda size sorduðumda siðil kopartmanýn yayýlmasýný arttýrmaya sebep olacaðýný söylemiþtiniz. 1 ay olmuþ ben baþka siðil çýkartmadým. Umutlandim bir an yoksa bitti mi diye ama bu kadar kýsa süren bir sey olmadýðýný yazýlarýnýzdan anladim.
    Yine de sormak istiyorum böyle bir tecrübesi olan var mi aranizda?
    Sanirim ben et benine benzetmistim ilkini agdafa vs kopmustu daha sonra da acisi cikmisti ...ama o et beni gibiydi gercekten diger cikan sigillere benzemiyordu bendeki

Tecrübeli Üye

benim de ilk öðrenmem böyle oldu. aðda sivilcesi sanýp kopardým ve sonra hpv diye bir þeyin varlýðýný öðrenince doktora gittim ama tekrarlamamýþtý. 3 yýldýr siðil çýkmýyordu 2 hafta önce anüs çevresinde yine tek tük görmeye baþladým

Özel Üye

Alýntý huzursuzum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    benim de ilk öðrenmem böyle oldu. aðda sivilcesi sanýp kopardým ve sonra hpv diye bir þeyin varlýðýný öðrenince doktora gittim ama tekrarlamamýþtý. 3 yýldýr siðil çýkmýyordu 2 hafta önce anüs çevresinde yine tek tük görmeye baþladým
    Tekrar kapmýþ olabilir misiniz acaba? Çünkü 3 yýlda muhtemelen vücuttan atýlmýþ olmasý gerekmiyor mu?

Tecrübeli Üye

Alýntý Þans Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Tekrar kapmýþ olabilir misiniz acaba? Çünkü 3 yýlda muhtemelen vücuttan atýlmýþ olmasý gerekmiyor mu?
    siðillerden sonra hpv testim negatif geldi ve bu þubatta pozitif olduðumu öðrendim. 3 yýldýr da cin1im vardý þu an cin3e ilerlemiþ durumda. deðiþik kombinasyonlar görüyorum kendimde o yüzden bence bu hpv herkeste farklý iþliyor.

Kýdemli Üye

Re: Cevap: Siðil:(

Alýntý huzursuzum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    siðillerden sonra hpv testim negatif geldi ve bu þubatta pozitif olduðumu öðrendim. 3 yýldýr da cin1im vardý þu an cin3e ilerlemiþ durumda. deðiþik kombinasyonlar görüyorum kendimde o yüzden bence bu hpv herkeste farklý iþliyor.
    Sigara ve alkol varsa komple bırakın. Bunları bırakınca kendi kendine yok olan siğiller duydum ben. Cin 3 seviyesinde bunları sigara ve alkol kullanmıyor olmanız gerekir zaten.

Kýdemli Üye

Tip ne sizin ve yeniden kaptýnýz bence

Bu Konu için Etiketler