profilde kullanici adimi degistirmek istiyorum artik birisi ilgilenebilirmi
Forum hakkýnda görüþ ve þikayetlerinizi bizlere bu baþlýk altýndan bildirebilirsiniz, elimizden geldiðince yardýmcý olmaya çalýþýrýz.![]()
profilde kullanici adimi degistirmek istiyorum artik birisi ilgilenebilirmi
Sevdacým sakin ol, özel mesaj atmýþsýn aldým mesajýný gerekli cevabý da ilettim sana. ''Artýk birisi ilgilenebilir mi'' diye yakýnacaðýn bir süreç geçmedi ve burasý bir müessese deðil (!) kendi hatandan olayý ortaya cýkan seyleri rica edersin yapýlýr. Umarým anlasýlmýþýmdýr
Bide ya buraya yaz, ya da özel mesaja yazmaný tavsýye ederim. Her ikisine birden yazýnca hem aceleci, hem tahammülü az bir görüntü ciziyorsun hem de hangisine cevap vereceðim konusunda beni de kararsýz býrakýyorsun.
dogru benim hatamdi bilmediðimden. tsk.ediyorum.
Aryacým keþke bizlerin de profil fotolarý görünür olsa, isimleri unutuyorum ben mesela ama görüntüler olsa daha rahat hatýrlarým insanlarýn hikayelerini, yazdýklarýný. Hem forum da þenlenir![]()
Þanscým bütün uyeler fotograflarýný yukleyebiliyorlar aslýnda. Ama yapamýyorsanýz bana özel mesajla istediðiniz fotografý gönderin ben sizin yerinize koyarým![]()
Ben yükledim aslýnda caným kedi resmiama yazdýðým yorumlarýn yanýnda görünmüyor sadece profilime girince görünüyor.
þifremi unuttum , yeni þifre talep ettim. mailime posta geleceði yazdý ama bununla alakali mail gelmedi ilgilenir msnz?
Admine ilettim, düzeltilir en kýsa surede. Eðer duzelmemiþse bana özelden veya admin'e özelden yazabilirsin.