Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree1Likes

Konu: Hepimiz için Velp ilacýný kullanýp aþama aþama yazacaðým

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Kýdemli Üye

Hepimiz için Velp ilacýný kullanýp aþama aþama yazacaðým

Merhaba arkadaþlar buradan Velp ilacýný duydum ve hemen aldým günde 3 tane olarak kullanacaðým genital siðil için prospektüsü aynen þu þekilde; " VELP, baðýþýklýk sisteminin viral hastalýklarla mücadele etmesine yardým eder; ayrýca
    istilacý virüse direkt etki edebilir. VELP;
    • Mukokutanöz (Mukoz zarlar ve deriye ait olan ) herpes simpleks (virüsün neden olduðu uçuk) tedavisinde,
    • Genital siðilin tedavisinde podofilin veya karbon dioksit lazer gibi diðer tedavilerle tamamlayýcý tedavi olarak
    • Subakut sklerozan panensefalit (SSPE) (sinir sisteminde kýzamýk virüsü ile oluþan ilerleyici iltihap) hastalýðýnýn tedavisinde kullanýlýr." Yaþým daha çok genç 21 yaþýndayým kronik veya otoimmun herhangi bir hastalýða sahip deðilim. Bu yüzden kendim üzerinde deneyeceðim. Ýlaç hakkýnda ki tüm geliþmeleri tüm olumlu olumsuz etkileei buraya gün, hafta veya ay olarak yazacaðým. Bir nevi kendimi denek olarak kullanacaðým. Umarým arya bu baþlýðýma gereksiz diyip bana kötü þeyler söylemez cidden bazý çýkýþlarýnda tedirgin oluyorum. Unutmamak gerekirki bu alternatif týp=tamamlayýcý týptýr. Bana bol þans dileyin

Kýdemli Üye

Cevap: Hepimiz için Velp ilacýný kullanýp aþama aþama yazacaðým

Merhaba, kendini bir denek olarak görme ve bir fedai olarak düþünme kendini öncelikle 😂 Velp kullanmadým ve adýný ilk defa gördüm ama etken maddesi inosin pranobeks. Virüse hiç zarar vermekle uðraþmaz kendisi, timus hormonlarýmýzýn bir analoðu olan baðýþýklýk sistemini uyaran bir madde oluyor yani. Çift kör testi yapýlýp hpv tedavisinde iþe yaradýðý kanýtlanmýþ bir takviye yani kýsacasý. Okuman için bir pubmed makalesi býrakýyorum buraya, saðlýkla kal 😊

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8876359/

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

@Ekinegemen, baþlýðýna sorun çýkarmam neye gereksiz diyip demediðimi anlamamýþsýn ayný konular hakkýnda araþtýrmadan baþlýk açýlýnca ben gereksiz diyorum. mesela arama butonuna ''aðýzda siðil'' yaz 50 tane baþlýk görürsün misal, örnek olarak attým. Senin konun cok daha spesifik, tam tersi silmem, çünkü bir þey deneyeceksin

Tecrübeli Üye

Selam bana da bir hoca velp ilacý yazdý bende alacaðým lütfen neler yaþadýn yan etki vs söyler misin

Tecrübeli Üye

Bu arada bana doktor 1ay kullanacaksýn sadece dedi

Kýdemli Üye

Merhaba Define,
    Sabah, Öðle, Akþam olmak üzere 2'þer adet olmak üzere toplam 6 hap yutuyorum. Yani ahcc gibi toplam 3gr. Herhangi bir yan etkisini görmedim açýkcasý ama seni/sizi umutlandýracaksa þunu ekleyebilirim. Bu ilacý kullanmadan önce boðazým yani bademciklerim iltihap kapmýþtý ve ayna karþýsýnda flaþ yaktýðýmda o iltihaplarý görebiliyordum. Hastaydým zaten doktor antibiyotik vermek istemiþti almamýþtým. Bu ilacý kullandýktan bir sonraki günün gece saatlerinde tekrardan boðazýma baktýðýmýda iltihap/enfeksiyon geçmiþ ve bademciklerimin þiþliði inmiþti. Açýkcasý þaþýrmadým zaten bu ilaç baðýþýklýk sistemini harakete geçiriyormuþ. Yani en etki edecek þekilde bu faydasýný gördüm. Siðiller veya hpv için bir þey diyemem çünkü benim siðiller popomdaydý ama inanýn hiçbir zaman siðil gibi deðildi. Anüsümün içindeydi çevresinde falan deðil. Siðil olduðunu söylemeye 1000 þahit lazýmdý. Zaten 7 tane genel cerraha gitmiþtim bana siðil dememiþti en sonda ki doktora popomda siðil var diye söylediðimde siðil teþhisi koymuþtu. Bu yüzden siðiller ve hpv üzerinde etkisi var mý bilemiyorum ama 9 ocakta hpv olup olmadýðýmý öðreneceðim kesin ama bence oldukça fazla iþe yarýyor caným. Uzun kullanýlmasý zaten tavsiye edilmiyor prospektüste de açýk ve net max 3 ay. Aslýnda Ahcc + 1 ay velp ilaç daha sonrasýnda ahcc ile 3-4 ayda sonuç alýnabilir diye düþünüyorum. Yada Vitamin haplarý + 1 veya 2 ay Velp isimli ilaç.

Sevgilerimle.

Kýdemli Üye

Ekleme;

Ýlaçta 5. günüme eriþmiþ bulunmaktayým. Bende ki siðilleri 2 hafta önce kriyo ile tedavi ettirmiþtim. Herhangi bir nüks durumu söz konusu deðil. Herhangi bir yan etkisi söz konusu deðil herkes 1 ayda olsa tedavisine eklemeli diye düþünüyorum. Herhangi bir siðil nüksü yok. Herhangi bir oluþumda söz konusu deðil. Ýlacý ben aç karnýma vitaminlee ile alýyorum. Ahcc ile baðýþýklýk güçlendirildikten sonra bu ilaç ile harakete geçirilebilir geliþmeleri 2-4 gün arayla aktaracaðým. Hepinize iyi tedaviler.
    not: Multivitamin + beta glukan + d vitamini kullanýyorum ahcc kullanmýyorum.

Sevgilerimle.

Kýdemli Üye

Pubmed eklemeleri: (Türkçe Çeviri)
    1-IP 1971'den beri piyasada. Bununla birlikte, servikal HPV enfeksiyonlarýný tedavi etmek için nadiren uygulanmýþtýr. Bu derlemede 1971-2021 dönemi için Google Scholar, PubMed/MEDLINE, Scopus, Cochrane Kütüphanesi ve Research Gate aranmýþtýr. HPV servikal enfeksiyonuna karþý immünoterapi üzerine prospektif kontrollü çalýþmalar, gözlemsel ve retrospektif çalýþmalar ve meta-analiz ve incelemeler araþtýrýlmýþtýr. Önceki çalýþmalar, rahim aðzýndaki HPV kaynaklý deðiþiklikleri tersine çevirmede, hastalýðýn ilerlemesini önlemede ve patojeni temizlemede kombine ve baðýmsýz IP tedavisinin güçlü klinik etkinliðini göstermiþtir. IP tedavisi HPV'ye karþý konakçý antiviral aktivitesini geliþtirdi, servikal onkogenezi geciktirdi veya durdurdu ve HPV'yi vücuttan hýzla çýkardý.
    Link: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34103950/

Kýdemli Üye

Pubmed Oral HPV: (Türkçe Çeviri)
    2- Proliferatif verrüköz lökoplaki (PVL), insan papilloma virüsünün (HPV) rol oynayabileceði benzersiz bir oral beyaz lezyondur. PVL, cerrahi eksizyondan sonra yüksek nüks oraný ve verrüköz hiperplaziye ve verrüköz veya skuamöz hücreli karsinomlara amansýz ilerleme ile diðer lökoplaki formlarýndan çok daha agresif davranýr. PVL tedavisi genellikle ameliyatla yapýlýr, ancak genellikle erken nüks olur. Bu çalýþma, oral HPV-pozitif PVL'li 25 hastada, oral PVL'li 25 hastadan oluþan baþka bir grupta cerrahi ve methisoprinol kullanýlarak kombine tedaviye kýyasla açýk bir cerrahi çalýþmasýydý. Ameliyattan altý ay sonra, immünomodülatör özelliklere ve HPV'ye karþý bazý antiviral aktiviteye sahip sentetik bir ajan olan methisoprinol (izoprinosin veya inosin pranobex) ile tedavi edilen hastalarda sadece iki nükse kýyasla, tek baþýna ameliyatla tedavi edilen hastalarda 18 nüks ile anlamlý bir fark vardý. Ameliyattan on sekiz ay sonra tek baþýna ameliyatla tedavi edilen hastalarda baþka nüks yoktu, ancak methisoprinol ile tedavi edilen hastalarda iki nüks daha vardý. Genel olarak, 18 aylýk takipte, grupta tek baþýna ameliyatla tedavi edilen 18 nüks, methisoprinol alanlarda dörde karþýlaþtýrýldýðýnda 18 nüks vardý. Bu antiviral ajanýn kullanýmý, PVL'nin cerrahi yönetiminde önemli bir geliþme saðladýðý ortaya çýktý.
    Link: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11518355/

Kýdemli Üye

Pubmed Eklemeleri (Türkçe Çeviri)
    Yaygýn olarak inosin asetobaben dimepranol, izoprinosin ve methisoprinol olarak bilinen inosin pranobex'in (IP), T-hücreli lenfosit çoðalmasýný ve doðal öldürücü hücrelerin aktivitesini artýrarak, pro-inflamatuar sitokin seviyelerini artýrarak ve böylece immünosupre hastalarda eksik yanýtlarý geri yükleyerek konakçýnýn baðýþýklýk sistemini olumlu yönde etkilediði kanýtlanmýþtýr. Ayný zamanda viral RNA seviyelerini etkileyebileceði ve dolayýsýyla birkaç virüsün büyümesini engelleyebileceði gösterilmiþtir. Ýmmünomodülatör ve antiviral özellikleri ve güvenlik profili nedeniyle, 1971'den beri subakut skleroz panensefalit, herpes simpleks virüsü, insan papilloma virüsü, insan immün yetmezlik virüsü, grip ve akut solunum yolu enfeksiyonlarý, sitomegalovirüs ve Epstein-Barr virüsü enfeksiyonlarý gibi viral enfeksiyonlara ve hastalýklara karþý yaygýn olarak kullanýlmaktadýr. Orijinal onayýndan bu yana neredeyse elli yýllýk bilimsel literatürün analizinin ardýndan, burada IP'nin konakçýnýn baðýþýklýk sistemini etkilediði araçlarý gösteren in vivo ve in vitro çalýþmalarý özetliyoruz. Ayrýca, çoðu IP'nin yararlý bir etkiye sahip olduðu tespit edilen terapötik çalýþmalarýn bir özetini sunuyoruz. Son olarak, yeni terapötik endikasyonlarda IP'nin gelecekteki varsayýlan kullanýmýný düþündüren sýnýrlý çalýþmalardan elde edilen olumlu sonuçlar kýsaca açýklanmýþtýr. IP'nin halihazýrda onaylanmýþ olanlar dýþýnda viral enfeksiyonlara karþý kullanýmýný desteklemek ve klinik uygulamada kullanýmýný saðlamak için daha iyi tasarlanmýþ ve yürütülen çalýþmalar garanti edilmektedir. Finansman: Ewopharma International.

link: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31168764/