Merhaba arkadaþlar, forumumun yaný sýra bir adet de hpv hakýnda blog'a sahibim, þuan hpv'ye yeni geçenler için çok faydalý olacak yazýlar barýndýran bu blogu hpv ile tanýþtýktan hemen sonra açmýþtým. Az önce blogumda ''hakkýnda'' kýsmýna baktým ve þöyle bir yazým ile karþýlaþtým. Ýster istemez biraz duygulandýðým bu anda, sizlere de yardýmcý olmak istedim.

Ben Arya. Mart 2016’da hpv ile tanýþtým. Hayattan pek zevk almýyordum. Yaþamayý beceremiyormuþ meðersem, sonradan anladým.

”hpvliyiz.com”

Yukarýda yazmýþ olduðum bu yazý o kadar anlamlý ki. Hpv sayesinde ne kadar deðiþtiðimi sizlere anlatamam. Hpv'den önce hepimizin bizi bir araya getirmeyen, akýp giden hayatlarý vardý. Bir çoðumuz hayatýmýzýn en keskin noktasý dolayýsýyla burada tanýþtýk. Hpv iken o kadar umutsuz olursunuz ki, bu yazýyý okuyup da hpv olduðunu yeni öðrenen, bir süredir kabullenemeyen, savaþmaktan yorulan sizleri o kadar iyi anlýyorum ki. Benim de dünyam baþýma yýkýlmýþtý, tam anlamýyla. Benim sürecim bazýlarýnýnkinden çok çok daha aðýrdý bu arada (kansere yaklaþmýþým meðersem)

O sebeple size verebileceðim en büyük tavsiye þu olacaktýr. ''Þu an bitmeyeceðini, geçmeyeceðini, hayatýnýzý kararttýðýný düþündüðünüz bu süreç size yemin ederim ki geçecektir. Þu an ne düþünüyorsunuz, ne yapýyorsunuz bilmiyorum ama aranýzda intiharý bile düþünen insanlar oldu gördüðüm kadarýyla, sakýn böyle bir aptallýk yapmayýn. Sonradan gülüp geçiliyor mu böyle dönemlere? Ben çok gülmedim ama bazý þeyleri yaþadýðýnýz o an çok fazla büyütüp, hayali felaket senaryolarý kuruyoruz, bunun komikliðine güldüm sadece. Atlatalý 1 buçuk yýl oldu. Hpv beni hayattan daha keyif alabilen biri yaptý. Zorluk görmemiþiz arkadaþlar, kanser olan insanlara üzülüp geçmiþiz sadece mesela. Kendimiz daha hafif bir problem yaþadýðýmýzda dünyamýz baþýmýza yýkýldý, geleceðe umutla bakýn, ama bakarken de savaþýn. Hpv'yi öðrendikten sonraki sürecin çok kýsa olmayacaðýný, tekrar siðil cýkarabileceðinizi bilin bunu kabullenin, daha kolay olacaktýr. Benim 1 buçuk yýl sürdü atlatmam. 8 ay ahcc kullandým (GARANTÝ OLSUN DÝYE ) Bu süreçte yýldýðým, býktýðým çok anlar oldu, hatta sigarayý býrakmýþtým kansere yaklastýgýmý ögrenince tekrar basladým, halbuki leep operasyonu ile rahimdeki kansere dönebilecek hücre yarým saatlik bir iþlemle temizleniyormuþ. Bir avuç umut dolu olun, her umutsuz oldugunuzda da çýkýn çýkýn gelin, yardýmcý oluruz