hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Çok stresliyim desteðe ihtiyacým var :(

Öncelikle herkese merhaba 2 buçuk aydýr her günüm aþýrý stresli ve korkulu geçiyor bakireyim sadece temas olarak bir þüpheli iliþki yaþadým karþý taraf bende bir þey yok dese de ben nedense var olduðuna inanýyorum çünkü tek eþli birisi deðil 2 buçuk aydýr sürekli elimde ayna ile aðzýmý boðazýmý vajinamý her yerimi günde 2 3 kere kontrol edip duruyorum 2 3 kere doktora gittim ufacýk bir sivilce bile olsa siðil bu diyip günlerimi haram ediyorum herhangi bir testte bana yapýlmadýðý için bu korkuyu aþamýyorum. Ben ne zamana kadar bu korkuyla yaþayacaðým bu hastalýk 6 aydan 2 seneye kadar ortaya çýkar diyorlar.hayatýma kimseyi alamýyorum evlenmeyi düþünmüyorum bile bende varsa baþkasýna geçiririm korkusuyla aðda jilet vs yapmýyorum gözle görülür deðildir yayarým diye benim gibi bu psikolojiyi yaþayýp atlatan birileri olmuþtur nasýl atlattýnýz neler yaptýnýz acaba bana destek olur musunuz

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Cevap: Çok stresliyim desteðe ihtiyacým var :(

selamlar, yasýn kac acaba? oncelikle bir belirtin olmadýgý halde nasýl buralara düstünnn sennnn?? yani nerden geliyor aklýna hpv oldugun allah askýna dur bismillah hele. bundan gercekten suphen varsa gideceksin testini olacaksýn. bazen bakirelerden test alabiliyorlar ve en onemlýsý býlýnclý iken hemen asýný olman gelecegine yatýrým yapmýs olursun, dedigin sureclerden gectik ama bizler pozitiftik bunun psikolojisini kaldýrmaya calýsýyorduk ama en zoru belirsizliktir bence bir an mnce test ol negatifi gör icin rahat etsin

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ruya111 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    selamlar, yasýn kac acaba? oncelikle bir belirtin olmadýgý halde nasýl buralara düstünnn sennnn?? yani nerden geliyor aklýna hpv oldugun allah askýna dur bismillah hele. bundan gercekten suphen varsa gideceksin testini olacaksýn. bazen bakirelerden test alabiliyorlar ve en onemlýsý býlýnclý iken hemen asýný olman gelecegine yatýrým yapmýs olursun, dedigin sureclerden gectik ama bizler pozitiftik bunun psikolojisini kaldýrmaya calýsýyorduk ama en zoru belirsizliktir bence bir an mnce test ol negatifi gör icin rahat etsin
    30 yaþýna yeni girdim bir belirtim yok ama karþý tarafta sanki hayal meyal hatýrladýðým beyaz nokta vardý 2 tane siðil yakýlmýþ da iz kalmýþ gibi yani gözle görülür bir siðil yoktu etrafýmda olan kiþiler de olunca bana sonra dank etti bu hastalýk sonra baþladým kesin kaptým bende demeye bakirelerde test olayýný araþtýrdým 1 laboratuvar yapýyor onda da %100 kesin sonuç çýkmaz dediler baya pahalý bir tutar söylediler benimde buna durumum yok þuanda yaptýðým tek þey baðýþýklýk güçlendirmek aþýmý da en kýsa sürede maddiyatý ayarlayýþ yaptýracaðým ama kafamda ki bugün siðil çýktý mý korkusunu nasýl aþarým hiç bilmiyorum

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Bir de mantar fln oldum tedavi gördüm bunlar beni korkuttu þimdi de sürekli kaþýntý ve tahriþ durumu var artýk psikolojik mi yoksa sürekli bakmaktan ellerimden tahriþ mi oldu bilmiyorum yada siðil çýkýyor

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Alýntý Ashcc Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bir de mantar fln oldum tedavi gördüm bunlar beni korkuttu þimdi de sürekli kaþýntý ve tahriþ durumu var artýk psikolojik mi yoksa sürekli bakmaktan ellerimden tahriþ mi oldu bilmiyorum yada siðil çýkýyor
    tamamen psikolojik þu an, ha ihtimal var mý tamam olabilir ama her gün bakmanýn sana bi faydasý olmayacak ben de her gün bakýyordum bi süre sonra býraktým sen de bu kötülüðü kendine yapma, aþýný ol testi de olabiliyorsan ol

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

tamamen psikolojik þu an, ha ihtimal var mý tamam olabilir ama her gün bakmanýn sana bi faydasý olmayacak ben de her gün bakýyordum bi süre sonra býraktým sen de bu kötülüðü kendine yapma, aþýný ol testi de olabiliyorsan ol
    Elimden geldiðince bakmamaya çalýþacaðým
    Bakire olup test yaptýran oldu mu acaba sonuç nasýl oldu

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Alýntý Ashcc Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Elimden geldiðince bakmamaya çalýþacaðým
    Bakire olup test yaptýran oldu mu acaba sonuç nasýl oldu
    ne yazýk ki bilgim yok, ben test olabilmiþtim umarým yardýmcý olan biri çýkar

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

ne yazýk ki bilgim yok, ben test olabilmiþtim umarým yardýmcý olan biri çýkar
    Umarým çok teþekkür ederim 💕

Uzaktýrýlmýþ Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Ashcc, öncelikle geçmiþ olsun dileklerimi iletiyorum🙏🏽🙏🏽 Benim olayým da size çok benzer hayatýmda sadece bir kere bu oldu ve onda da hpv oldum ancak bende lezyon falan yok ben pimpirikli olduðumdan dolayý laboratuvara gidip test yaptýrdým ne pozitif olduðumu öðrendim. Ýçim içimi yiyor çok mutsuzum ölü gibiyim hem kendi hayatýmý kurtarmak hem de burda bir kadýnýn hayatýný yeniden neþelendirmek onla ciddi düþünmek el ele bu hastalýðý atlatmak istiyorum lütfen benimle iletiþime geçin🙏🏽🙏🏽

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Alýntý ahmet611 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ashcc, öncelikle geçmiþ olsun dileklerimi iletiyorum🙏🏽🙏🏽 Benim olayým da size çok benzer hayatýmda sadece bir kere bu oldu ve onda da hpv oldum ancak bende lezyon falan yok ben pimpirikli olduðumdan dolayý laboratuvara gidip test yaptýrdým ne pozitif olduðumu öðrendim. Ýçim içimi yiyor çok mutsuzum ölü gibiyim hem kendi hayatýmý kurtarmak hem de burda bir kadýnýn hayatýný yeniden neþelendirmek onla ciddi düþünmek el ele bu hastalýðý atlatmak istiyorum lütfen benimle iletiþime geçin🙏🏽🙏🏽

Seninle iletiþime geçip özel bilgilerimizi de vermemizi ister misin paþam 😂 sen hayýrdýr ya . Kadinlar dikkatli olsunlar seninle konuþurken . Burdan herkesi uyarýyorum . Görüþmek isteyen olursa da numara vs gerçek hesap vermesin . Hiç güvenmedim ben sana

Bu Konu için Etiketler