hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Ahcc kullanmadým sadece soruyorum . Saç dökülmesi yapýyor mu ?

Selamlar ahcc kullanýp ne gibi han etkiler gördünüz ? Hasimato olup ilaç kullanmayan kiþiler ahcc kullanabiliyor mu ? Bugün doktorum tsh deðerime bakýp kullanabilirsin ama bi manasý olmaz dedi . Bu ne demek ? Lütfen yardýmcý olun . Daha dün öðrendim ve çok zor bi durumdayým

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Cevap: Ahcc kullanmadým sadece soruyorum . Saç dökülmesi yapýyor mu ?

Hashimato hastasi ahcc kullanamaz sebebi ahccnin bagisiklik guclendirici olmasidir. Hashinato zaten immun sistem yani bagisiklik sisteminin kendi hucrelerrine saldirmasi sonucu olusan bir hastalik. Bence ahcc yi bilen ayni zamanda da bu rahatsizlik hakkinda fikir sahibi olan bir doktora tekrar danismaniz. Burada fikir veren olacaktir ama durumunuz farkli lutfen uzmana danismadan tek bir takviye bile almayin. Sorunuza gelince sac dokulmesine dikkat etmedim bende ishal, ilk zamanlar kabizlik, yuzde sivilce gibi yan etkileri olmustu.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Alýntý Þaþkýn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hashimato hastasi ahcc kullanamaz sebebi ahccnin bagisiklik guclendirici olmasidir. Hashinato zaten immun sistem yani bagisiklik sisteminin kendi hucrelerrine saldirmasi sonucu olusan bir hastalik. Bence ahcc yi bilen ayni zamanda da bu rahatsizlik hakkinda fikir sahibi olan bir doktora tekrar danismaniz. Burada fikir veren olacaktir ama durumunuz farkli lutfen uzmana danismadan tek bir takviye bile almayin. Sorunuza gelince sac dokulmesine dikkat etmedim bende ishal, ilk zamanlar kabizlik, yuzde sivilce gibi yan etkileri olmustu.
    Teþekkür ederim . Doktor bu deðerler ile kullanabilirsin dedi . Ýlac kullanmýyorum ve normal seviyede hormonlarým ondan mý dedi acaba . Ama haklýsýnýz bunu kime sormak lazým bu ilacý kullanabilmek için ?

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Alýntý Serra Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Teþekkür ederim . Doktor bu deðerler ile kullanabilirsin dedi . Ýlac kullanmýyorum ve normal seviyede hormonlarým ondan mý dedi acaba . Ama haklýsýnýz bunu kime sormak lazým bu ilacý kullanabilmek için ?
    Jinekolog yerine ic hastaliklari ya da genel cerrahlara sorabilirsiniz hashimatoya ikisi bakiyor diye biliyorum siz daha deneyimlisinizdir tabi

Bu Konu için Etiketler