hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    2

siðil yoksa bulaþtýrýcýlýk yok mudur

merhaba arkadaþlar erkek arkadaþýmda siðil vardý yaktýrdý ben aþýlýyým doktoru siðillerini yaktýktan sonra kontrol etti ve nüks etmediðini söyledi etmediði sürece bulaþma olmayacaðýný söylemiþ tabi korunma hep olacak benim sorum þu onda aktif siðil yokken genital bölgesine temas etmesiyle elimize yüzümüze ya da benim genital bölgeme hpv geçer mi siðil yoksa bulaþma yok demiþ birde ben aþýlýyým zaten siðil olsa bile onda bende siðil olur mu aþý koruma saðlar mý ve son olarak kýyafetlerde nevresim takýmýnda hpv yaþayabilir mi

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Cevap: siðil yoksa bulaþtýrýcýlýk yok mudur

Alýntý divoria Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhaba arkadaþlar erkek arkadaþýmda siðil vardý yaktýrdý ben aþýlýyým doktoru siðillerini yaktýktan sonra kontrol etti ve nüks etmediðini söyledi etmediði sürece bulaþma olmayacaðýný söylemiþ tabi korunma hep olacak benim sorum þu onda aktif siðil yokken genital bölgesine temas etmesiyle elimize yüzümüze ya da benim genital bölgeme hpv geçer mi siðil yoksa bulaþma yok demiþ birde ben aþýlýyým zaten siðil olsa bile onda bende siðil olur mu aþý koruma saðlar mý ve son olarak kýyafetlerde nevresim takýmýnda hpv yaþayabilir mi
    Onda birincisi siðil varmýþ yakýlýcak evet o an olmayabilir ama bu bi deri virüsü sonuçta bilemedim. Bence boxer prezervatif ile ilerlenebilir. Riske atmamak gerek aþýlý olmanýz da + bu arada. Safe bi þekilde kafa rahat seviþmek önemli yani

Bu Konu için Etiketler