Çok geçmiş olsun. Harika bir haber bu
Teşekkür ederim ben de sizlerin güzel haberlerini bekliyorum 😊😊 24 yaşındayım sigara günde 10 adet içiyorum yaklaşık. Stres kesinlikle çok önemli. Kafaya taktığım, kendimi yalniz hissettigim, üzdüğüm cok zamanlar oldu. Bi yerden sonra sağlıklı beslenme spor vs yaşam tarzı oluyor hastalık aklıma bile gelmedi. Negatif olduğumu düşündüm hep vücudumdan attığıma emindim test vermeye giderken negatif sonucumu almaya gidiyorum diyerek gittim. Neyi düşündüğümüz nasıl düşündüğümüz çok önemli bence
Çok geçmiş olsun. Harika bir haber bu
Geçmiş olsun böyle negatif e döndüm diyenleri görünce umut oluyor cidden sonsuza kadar kalmayacağını anlamış oluyorum net şekilde
Çok teşekkür ederim 🙏 tabi ki sonsuza kadar kalmayacak. Günümüzde çok yaygın oldu hpv birçok kişi farkında bile olmadan taşıyıp atlatiyor
Hmm teşekkürler. ✅
Çok geçmiş olsun tebrik ederim. burada paylaştığın içinde teşekkür ederiz umut oluyor herkese![]()
Çok sevindim gözünüz aydın. Ne kadar şanslısınız gerçekten kurtulmuşsunuz bitmiş gitmiş. Darısı her şeyi yapmış olmama rağmen kurtulamayan bana inşallah![]()