hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Hsv Bulaþtýrýcýlýk

Merhaba biraz forumda dolaþtým öncelikle hasta deðilim zaten hasta olmadan da bilgilenmek gerektiðini düþündüðümden buradayým.

Forumda hpv negatif olduktan sonra vücuttan o tür temizlendi deniyor. O türü baþkasýna bulaþtýrma ihtimalimiz kalmýyor diye anlýyorum. (Bilgisi olan yine yazabilir.)

Peki Hsv aktif uçuk olmadýðý zamanlar da bulaþýcý mýdýr? Tamamen iyileþme olmadýðýndan hsvli biri illa partnerine hastalýðý bulaþtýrýr mý?

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Cevap: Hsv Bulaþtýrýcýlýk

Hsv sinir uçlarýna tutunduðu için gitmiyor ve temasta bulaþýyor diye biliyorum.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Hsv IgM ve Hsv IgG testleri kandan bakýlýyor diye biliyorum. Devlet hastanesi lezyon olmadan bunlara bakýyor mu? Ya da baþka testi var mý?

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Drbilgilenelim Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba biraz forumda dolaþtým öncelikle hasta deðilim zaten hasta olmadan da bilgilenmek gerektiðini düþündüðümden buradayým.

Forumda hpv negatif olduktan sonra vücuttan o tür temizlendi deniyor. O türü baþkasýna bulaþtýrma ihtimalimiz kalmýyor diye anlýyorum. (Bilgisi olan yine yazabilir.)

Peki Hsv aktif uçuk olmadýðý zamanlar da bulaþýcý mýdýr? Tamamen iyileþme olmadýðýndan hsvli biri illa partnerine hastalýðý bulaþtýrýr mý?
    Hayýr hpv ile tekrar enfekte olunabiliyor malesef. Baþka bir tip kaparak ileride de enfekte olabilme ihtimali hep var

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    2

Virüsler en baþta subklinik seyreder. Uyku modunda deðilse belirti vermesede bulaþtýrýcý olabilir. Bu arada biontech hsv aþýsýný geliþtirdi ve ilk dozunu gönüllü hastalara verdi Aralýk ayýnda. Bunun bile tedavisini buldular. Kýsmet hpvye...

Bu Konu için Etiketler