hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Erkek Ýçin Güvenilir Lab Önerisi

Arkadaþlar iyi akþamlar. Forumu uzun zamandýr okuyordum ama yazmak bu güne kýsmetmiþ.

Ýstanbul yada Ankarada test sonucuna güvenebileceðim labaratuvar önerisi istiyorum.

Daha önce pozitif olmuþtum. Þuan siðile benzer biþeyler var. Acaba yakýlan siðilin izimi yoksa gerçekten siðilmi öðrenmek istiyorum.

Sizden en iyi sonucu verecek lab önerisi istiyorum.

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Cevap: Erkek Ýçin Güvenilir Lab Önerisi

Açýkçasý en güvenilir diye kimse kýyaslayamaz ama özellik olarak kýyaslar Cem. Bende siðil yokken mavi lab a gittim ve 67 pozitif olarak aldým. Bu tip geliþim lab da bakýlmýyor mesela bakýlmasa belki negatif gelebilirdim.

Geliþim lab da pozitif olan tipin viral yükünü yani yoðunluðunu da söylüyor. Mavi lab da o yok. Bir de ahenk var orayý bilmiyorum.

Buralar Ýstanbul için..

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Cevap: Erkek Ýçin Güvenilir Lab Önerisi

Alýntý cem.kenan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar iyi akþamlar. Forumu uzun zamandýr okuyordum ama yazmak bu güne kýsmetmiþ.

Ýstanbul yada Ankarada test sonucuna güvenebileceðim labaratuvar önerisi istiyorum.

Daha önce pozitif olmuþtum. Þuan siðile benzer biþeyler var. Acaba yakýlan siðilin izimi yoksa gerçekten siðilmi öðrenmek istiyorum.

Sizden en iyi sonucu verecek lab önerisi istiyorum.
    En iyi sonucu verebilecek' lab önerisi veremeyebilirim, lab lab gezmedim zamanýnda ama ben geliþim laboratuvarlarýndan yaptýrmýþtým memnundum. Forum üyelerimizle genelde, geliþim týp lab, ahenk lab, mavi lab gibi lablara gidiyorlar.